АКТУЕЛНО

Радиша Павловић опет добио претње смрћу због изношења истине о крађи беба и деце и заташкавању афере


Данас је Радиша Павловић председник УО удружења „ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ О БЕБАМА“ објавио обавештење на Фејсбуку о новој претњи убиством коју је добио због истине коју износи о крађи беба и деце, о заташкавању афере о крађи беба, а после емисије на ТВ Белами Ниш. Обавештење преносимо у целости са додатним фотографијама обраћања кабинету министра полиције Србије.

***

ОДМАХ ПО ДОБИЈАЊУ ПРЕТЊИ УБИСТВОМ – У 2,11 МИНУТА ЈУТРОС ОБРАТИО САМ СЕ МЕЈЛОМ КАБИНЕТУ МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ – А ПРЕ ПОЛА САТА САМ СЕ И ЧУО СА КАБИНЕТОМ – ЕВО САДРЖИНЕ МЕЈЛА КАО И ОБРАЋАЊЕ – ТЕКСТ ИЗ ДОКУМЕНТА СА ПРИЛОГОМ – СНИМКОМ ПРЕТЊЕ И ДОКУМЕНТОМ –

ХИТНО ОБРАЋАЊЕ ЗБОГ ПРЕТЊИ УБИСТВОМ
Поштовани,
У прилогу – у документу Вам шаљемо ХИТНО обраћање због поновљених претњи убиством као и материјални доказ о претњи – снимак претње и тражимо од Вас да ХИТНО на руке предате министру Стефановићу писмо и материјални доказ – снимак претње убиством

МИНИСТРУ ПОЛИЦИЈЕ НЕБОЈШИ СТЕФАНОВИЋУ – ЛИЧНО НА РУКЕ
ХИТНО!!!!!!!
Поштовани господине министре полиције, потпредседниче Владе и
координаторе служби безбедности,

Вечерас у 23,33 добио сам нову претњу убиством после емисије на којој сам гостовао са чланицом удружења Миланком Момчиловић на ТВ БЕЛАМИ НИШ због изношења истине о свему у отмици беба и деце, о нашим активностима и досадашњем заташкавању афере.

Претњу сам снимио – достављам Вам материјални доказ – СНИМАК и захтевам Вашу ХИТНУ реакцију као и реакцију државе.

Надам се да ћете нас ХИТНО позвати да Вас и лично упознамо са проблемима који су присутни и наравно да нам отворено изнесете чињенице због којих до сада није почео рад мешовите комисије на случајевима несталих беба и деце иако сте нас писмом обавестили да сте 2 пута ургирали да Вам министарства доставе имена чланова и да сте спремни да се све истражи?

ПУ Крагујевац нећу више подносити пријаве за учестале претње убиством и разне саботаже на аутомобилу већ лично Вама и Вашем кабинету из разлога што до сада ПУ Крагујевац није идентификовала лица која су ми исте и сличне претње упућивали до сада и радили разне саботаже на аутомобилу – секли кочиона црева, бушили гуме и тако даље, иако су имали све да квалитетно изврше провере чак и по налогу тужиоца.

Надам се да схватате озбиљност новонастале ситуације и очекујемо Вашу ХИТНУ реакцију.

Благовремено смо Вас обавестили и ако ХИТНО не предузмете неопхопдне мере у циљу безбедности и заштите и ако се било шта деси било коме што тражи истину и правду за своју децу и сроднике – Ви ћете и врх власти бити за то одговорни.

Очекујемо Ваш ХИТАН позив.

С поштовањем,

Радиша Павловић, председник УО удружења „ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ О БЕБАМА“
Контакт телефон – 062414899, 069722101

ПРЕТЊА:

ИЗВОР: ФБ Радиша Павловић

4.12.2017. за СРБски ФБРепотер приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. Претња убиством је завршна тачка акције.
  Тај претећи егзекутор је последња карика у ланцу криминала трговином бебама.
  Врх ланца, ко зна гдје је – чак могуће до лица глобалиста.
  Јер деценијама се протеже алармантни податак нестанака беба.
  Што значи да би то могла бити глобална мрежа у коју је увучена Србија.
  Онда, по том питању, истражне радње о томе ко упућује претњу убиством сам МУП Србије и министар сагледаће величину проблема.
  Од тога зависи хоће ли потегнути истражну радњу или не.

  Свиђа ми се

 2. ГОСПОДИНЕ ПАВЛОВИЋУ нешо слина ЈЕ ЊИХОВ ЧОВЕК МОЛИ СЕ БОГУ И СВЕТОМ ОЦУ ВАСИЛИЈУ ОСТРОШКОМ СЛАВА МУ И МИЛОСТ ДА ПОМОГНЕ ВАСКОЛИКОЈ СРБАДИЈИ НА ЖАЛОСТ чифутска комунистичка банда ВЛАДА У БЕОГРАДИ И У ПОДГОРИЦИ КАД СЕ СКИНУ ТА ДВА издајничка режима ДАЋЕ БОГ БИЋЕ БОЉЕ ТЗВ МАРКО ЂУРИЋ ЈЕ чифут а тзв Ав ЈЕ шиптар МОГУ ЛИ ОНИ ДА МИСЛЕ ДОБРО СРБСКОМ РОДУ ? ОДГОВОРИЋУ УМЕСТО СВИЈУ НЕ МОГУ САМО СРБИН СА ОБРАЗОМ МОЖЕ ДА СРУШИ ТУ банду ЖИВЕЛА ЦАРСКА СРБИЈА ЖИВЕЛО ПРАВОСЛАВЉЕ СССС

  Свиђа ми се

 3. Павловићу,
  смртне пресуде се донете свим Србима, само немају времена да их објаве.
  Списак је подужи, сваком честитом и вредном човеку, који покуша да поштује закон, нарочито законе природе, прете смрћу.
  Вућић и Ђурић, на челу колоне, сваки дан то јавно изјављују, не директно, него увијено у европске обојке и шуферице. Помаже им Павцоли

  Свиђа се 1 person

 4. Стално понавља пердоња Вучић – овим се поносим, јер нам је као народу сваки дан све боље и боље. Што нас је мање,мање треба хране, одеће и обуће – копреживи добровољно ће се учланити у СНС тако да ћемо бити јединствени у борби за нестанак. Јединственији и јачи него икад. То ми је шапнули моји пријатељи Столенберг, а и Клинтон- када сам им ишао у приватну посету.

  Свиђа ми се