АКТУЕЛНО

Заокрет(?)- СНС је запрепашћен што Маја није раније вакцинисана против „скупштинског беснила“!? – Орвелијански превод, by М. Новаковић


„Ви кризни психијатри, клинички психолози и „монаси с лопате“, да ли вас је имало срамота што оћутавате само-инфлициране Мајине модрице (и покушаје само-одгризања језика- што би скупштину и јавност у Србији завило у црно) и не предузимате мере и радње, да побеснелу председницу под хитно ставите под „закључану кошуљу“, пре него што поред саме себе, почне да уједа и присутне посланике и скупштинско особље. Јер ако то дозволите, имаћемо у скупштини и шире, праву „зомби-апокалипсу“, а и сами знате да нам већина посланика, ни овакви какви су, нису баш „чисти у главу“. Шта мора да се догоди, да самопрокломовану скупштинску Марију Антоанету (додуше у овој верзији пуно дебљу и неизгледнију) сместите тамо где треба, и спречите даљи развој ове апокалиптичне катастрофе (на жалост закаснили сте да је потпуно спречите, јер је „мајмун из тенка“ одавно прешао за скупштинску говорницу)!?“- драматично је завапило Његово послушно СЊС Теле.

Заокрет(?)- СНС је запрепашћен (и забезекнут) што Маја није раније вакцинисана против „скупштинског беснила“!? – Орвелијански превод, by М. Новаковић

Српска НапредЊакачка Странка (СЊС) је саопштила да је „изненађена, увређена и запрепашћена“ тиме што политичке странке, надлежни медицинско-психијатријски органи и нецивилизовани сектор, нису одреаговали на скупштинско дивљање разгоропађене председнице (која је данас дошла на седницу скупштине, разголићена у мајицу без рукава, обучена ко „кечер“- без белог кечета, које је иначе нови симбол СЊС-а) и поново спремна да се бије сас свакога, ко јој дирне у Њега…

СЊС је поручила де ће учинити све, у складу са законским и психијатријским правилима, да одбрани и заштити све „височије и љепушкастије“ посланике, попут лидера Двери Бошка Обрадовића, који су постали предмет опсесије и настраних жеља (а ла жиголо), разгоропађене, климактеричне, и острашћене председнице скупштине, а.к.а. Маја Була- која кад подивља, понаша се као „мула“, и предњицом и задњицом руши све око себе.

Политичко-коректни и „србо-уштројени“ СЊС опрезно поставља питања (избегавајући да „џампне“ на Мајину дијагнозу) психијатријском скупштинском кору и Стручном хору из Лазе- Да ли су Мајини хистерични свингови (неки кажу има ту и „свингерисање“ по новосадским салашима), сладострасно мљацкање и лапрдање (примећено са говорнице високо-ниског дома), које понекад прераста и у физичко насртање на „љепушкасте посланике“ у скупштинским мрачним кулоарима (нарочито у близини мушких клозета), само одраз њене политичко-генетичке заразе, која је на њу директно пренета приликом „страЊачког општења“ са шизофреничним Вођом (чији је еврозомбирани вирус већ прешао и на већину чланова „геј-кабинета“ из Немањине 11, и добро их дрма)- или су резултат заразе вирусом Бесне Краве (МедЛин-Олбрајт Кау), који је Маја добила у директном и интимном контакту с Билову Хилари (оног сифиличног педофила што нас је бомбардовао)!? СЊС у сваком случају закључује, да примитивизам и нетретирани поремећаји самопрокламоване Алфе и Омеге, србског високо- ниског дома, морају да буду под хитно третирани, и то не амбулантно, већ клинички и то у некој високо обезбеђеној психијатријској ћузи.

„Ви кризни психијатри, клинички психолози и „монаси с лопате“, да ли вас је имало срамота што оћутавате само-инфлициране Мајине модрице (и покушаје само-одгризања језика- што би скупштину и јавност у Србији завило у црно) и не предузимате мере и радње, да побеснелу председницу под хитно ставите под „закључану кошуљу“, пре него што поред саме себе, почне да уједа и присутне посланике и скупштинско особље. Јер ако то дозволите, имаћемо у скупштини и шире, праву „зомби-апокалипсу“, а и сами знате да нам већина посланика, ни овакви какви су, нису баш „чисти у главу“. Шта мора да се догоди, да самопроклaмовану скупштинску Марију Антоанету (додуше у овој верзији пуно дебљу и неизгледнију) сместите тамо где треба, и спречите даљи развој ове апокалиптичне катастрофе (на жалост закаснили сте да је потпуно спречите, јер је „мајмун из тенка“ одавно прешао за скупштинску говорницу)!?“- драматично је завапило Његово послушно СЊС Теле.

СЊС иде и корак даље, и пита опоненте и представнике цивилног сектора, да ли им је недопустиво да се разгорапађене жене, попут председнице скупштине и премијерке, пред очима јавности претварају у Мушко, и потом неометано дивљају.

„Шта да очекује, било који други домаћин у Србији, ако се његова мајка, сестра, ћерка, попут Маје нашприца мушким хормонима, изуједа саму себе, па ондак почне да насрће на чланове домаћинства и комшилук, ако ви господо из Стручног КозиЛијума (који је, поред коза, надлежан и за „побеснеле краве“) не желите да осудите дивљачkи напад разгоропађене и ментално-стреснуте председнице, не само на млађахног и љепушкастог Бошка, већ и на многе друге младе и добродржеће посланике, који су у недавној прошлости, несумњиво били жртве оваквог сексуално-предаторског понашања највише извршне скупштинске власти, у нашем некад високом, а данас никад нижем, дому?“- пита се СЊС.

Осудама се придружила и „самостална (Цврц Милојко) посланица“ Дубравка Филиповски, чланица србске верзије „Пуси Рајота“ (а.к.а. Женска парламентарна мрежа) која је згрожена да наводно сви насрћу на Мају, док је овде у очигледно физички и психички угрожен „височији и љепушкасти“ Бошко (љуби га Тетка Дубравка).

„Председница Народне Скупштине Маја Гојковић је трећа „жена„ која је за ових годину и нешто дана, након инфицирања Мед Кау вирусом, насртала на времешног али млађашног Бошка и остале питоме Дверјане. Прво је то била Маја Пејчић, чланица изборне комисије (која је поред покушаја физичког уједања Бошка, појела и неутврђени број гласачких листића), затим Гордана Узелац новинарка ТВ Пинк (која је била изненађена и увређена како лидер Двери није могао ништа да научи од министра Бате Сантоса Гашића и буде „приснији“ са женским новинарским кором- који се пред истим баца на колена)

…А ето јуче и Маја Була, која је само у провидној мајици и са само-имлицираном модрицом, јурила јадног Бошка све до скупштинског излаза- где су је зауставили Гориле (али не пре него, што је и пар њих изуједала)…

Јадничак Бошко се једва спасао, да не буде прегажен, изуједан и на друге начине злоупотребљен од стране „острашћене и разгоропађене“ Маје Б(м)уле.

Аутор Миодраг Новаковић је оснивач и уредник СРБског ФБРепортера. До сада је објавио 6 књига, од којих су најзначајније (и најпопуларније) ПроЗападни Злочин и Хронологија Једне ВелеИздаје. Члан је независног удружења новинара и међународне новинарске федерације. Живи и ради у Ванкуверу, у Канади…

ОЈКА…

За вас и све нас, (про)режимски Бета текст, прочитао између редова, ФБР (не)уредник М. Новаковић

 

ПРИЛОГ-  БЕТА ТЕКСТ КОЈИ ЈЕ ПОСЛУЖИО КАО ИНСПИРАЦИЈА ЗА „ОРВЕЛИЈАНЦА“:

SNS: Zaprepašćeni smo što stranke i civilni sektor nisu reagovali na napad na Gojkovićevu

Beta

Srpska napredna stranka saopštila je da je „zaprepašćena“ time što političke stranke i civilni sektor nisu reagovali na divljački napad na predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković i zaposlene u njenom kabinetu, saopšteno je iz te stranke.
SNS je poručila da će učiniti sve, u skladu sa zakonskim propisima, da odbrani i zaštiti sve žene od siledžija poput lidera Dveri Boška Obradovića, i pozvala nadležne organe da reaguju i kazne sve manijake koji se iživljavaju nad ženama.
SNS povodom napada na Gojkovićevu je postavila više pitanja „uvaženoj gospodi“ među kojima je i to da li je divljanje, fizički napad i neovlašćeni upad u kancelariju predsednice skupštine društveno prihvatljivo ponašanje, ali i to šta mora da se dogodi da bi njihovi oponenti osudili primitivizam „samoproklamovanog gerilca“ Boška Obradovića i poslanika Dveri.

„Da li vas je imalo sramota da ćutite na modrice Maje Gojković dok se svi redom, sada vidimo deklarativno, zalažete za prava žena? Da li je Gojković mora da bude zadržana na bolničkom lečenju, poput novinarki TV Pink nakon siledžijskog napada pristalica Dveri, kako biste ovlaš konstatovali da nije baš normalno, da je kažnjivo i sramotno da se tuku žene?“, navodi SNS.

SNS političke oponente i predstavnike civilnog sektora pita da li im je nedopustivo da se žene tuku i vređaju, ukoliko nisu članovi Srpske napredne stranke.

„Šta da očekuje bilo koja druga žena u Srbiji, bilo čija majka, sestra, ćerka, koja se nađe pred nasilnikom, pretrpi nasilje, kada vidi da vi, uvažena gospodo, ćutite i ne želite čak ni da osudite divljački napad Boška Obradovića na predsednicu Narodne skupštine?“, navodi SNS.

Osudama se pridružila samostalna poslanica u Skupštini Srbije Dubravka Filipovski, članica Ženske parlamentarne mreže, koja je istakla da je zgrožena fizičkim nasiljem predsednika Dveri Boška Obradovića i te poslaničke grupe.

„Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković je treća žena, koja je za ovih godinu i nešto dana fizički napadnuta od strane Boška Obradovića i Dveri. Prvo je to bila Maja Pejčić, članica Republičke izborne komisije, zatim Gordana Uzelac, novinarka TV PINK, a juče i Maja Gojković, predsednica palamenta“, navela je Filipovski u saopštenju.

(Beta, 01.11.2017)

1 reply »