АКТУЕЛНО

Саша Касаловић: Вучић преко пензионера држи ц. Србију под окупацијом и то исто ради и овде на КиМ!


Саша Касаловић, 24.10.2017.

Коментар

Вама из сужене централне Србије и даље није јасно да Вучић и на КиМ, као и на изборима у суженој централној Србији, лажима и манипулацијама остварује своје намере, и да то нема везе са вољом народа на Косову и Метохији!

Живим на КиМ и могу вам рећи да је цела једна армија гласача из централне Србије, пореклом са КиМ, дошла аутобусима да гласа на шиптарским изборима! Све су то људи у поодмаклим годинама који су на наговор Вучићевих пулена извадили шиптарска документа како би примали пензије од шиптара (40 евра месечно) а сада их је Вучић потрпао у аутобусе и довзао на КиМ да гласају за његов рачун, претећи им да ће изгубити тих 40 евра ако не изађу на гласање!

То је урадио и са запосленима у шиптарским институцијама којима је претходно гасио радна места при држави Србији и приморао их да пређу у шиптарске институције, а све по Бриселским издајничким споразумима!

Издајници славе „победу на шиптарским изборима“ од 10:0

Па људи моји, он то ради исто и у ц. Србији где намерава да у Скупштини изгласа промену Устава сумњивом већином и када буде избацио КиМ из Устава и када буде увео санкције Русији да то прикаже као вољу народа!

Нема вам ту разлике јер он је све полуге власти централизовао око своје странке и разним махинацијама, у форми другачијих приступа али са истим циљем, ради на уништењу Србије!

Вучић преко пензионера држи централну Србију под окупацијом и то исто ради и овде на Косову и Метохији са свим пензионерима из ценралне Србије који су пореклом са КиМ!

Лаж, превара, махинације, претње отказима, пребијања… – то је метод који се дешава и примењује и код вас у суженој Србији, али ви видите само када се то дешава овде на КиМ јер вам је лакше да окривите друге за исто оно што се дешава и код вас!

Кукавичлуку лицемерју, празнословљу и лажним оптужбама никада краја, а само СНС и вас из централне Србије нико да не окриви ни за шта…

СРАМОТА бре! Србији дођоше главе њени пензионери! То је Вучићева војска којом уништава Србију! То је права дијагноза ТРЕНУТНОГ стања како на КиМ тако и у централној Србији! (Част безначајном броју пензионера који нису део овог геноцида над сопственом државом и народом)

6 replies »

 1. Vucic nista nije izmislio,ucio je od Tita,Milosevica, Djindjica i Tadica, dosao do znanja da se Srbi prodaju za male pare.Koristi nas izlapele penzionere, dao po 5.000 dinara, sada koristi radnije poste,krajem godine dace neku pomoc drzavnoj administraciji, dace lazna obecanja, i eto izborna pobeda.Srbi su zaboravni,zaborave izborna obecanja, ali kada dobiju 5 hiljada e to je vec nesto.Treba SE Ugledati na anticku gRCKU TE izlapelima prreko 65 godina zabraniti da glasaju.

  Свиђа ми се

 2. Вучић је преотео све полуге властвовања од народа, заглупио и онако полуписмени део народа, он је информативна служба оног америчког кинеза Јиа. Кроз слепачке наочаре слуђује не само пензионере, него и академију наука одн академију зла, па и вернике. Њему верују и диве се да ће све проблеме решити за 24 сата, народу се свиђа када разбија гласачке кутије, када народ на Косову и Метохији пишти, када свима наноси велика зла.
  Чудо невиђено. Народу се свиђа када их воза са митинга на митинг уз капљицу и сендвиче.
  Такошета и гчасаче. Научио од побратима Мила, који је зе референдум увезао 10.000 албанаца који су одлучили о растурању Србије и Црне Горе.
  Његов полусвет је увек у већини, јер они први, ун рано јутро, излазе на изборе, а „паметни“ уопште не излазе и тако препуштају вожење државе Вучићевој руљи.
  Замислите да је министар војни фалсификовао документе да неби служио војску? Све им је тако. И тако се испомажући – иду даље. Вози Мишко!
  Колико %%% од укупне масе гласача гласају за Вучића? Он управља масом која му је потребна и довољна да одржи власт и спаса нам нема без Д-удара.

  Свиђа ми се

 3. Вучић је зулумћарским отимањем пензија, пензионерима, али и инвалидима преко 25.000 дин ,не водећи рачуна о висини инвалидитета, угрозио квалитет живота. Пензионерима испод 25.000дин. није умањена пензија,а њих је преко 1,000.000 ,већ тада је купио њихове гласове.Исто тако 2 пута повећањем пензија до 25.000 дин. наставио је да купује њихове гласове, а нама је враћао отето на кашичицу,а не повећавао пензију/инвалиднину. Новим повећањем од 5%, опет је дошло до куповине 1,000.000 гласова, а нама осталима,није још враћено отето од Јаничара/Зулумћара Вучића . Вучић се хвали, а и добија похвале, како је успео, али за 3 године отео ми је,старцу од 84 године ,инвалиду без руке ,, 36х6.000=216.000 динара, и питање ја када ће тај зулум вратити,и дали ће вратити? Могу се само молити Богу, да Вучић/Јаничар-Зулумћар, не настави да отима поштено зарађену пензију, а њему могу једино да упутим жидовску клетву : „Да Бог да имао,па немао“!

  Liked by 1 person

  • Никада ми неће бити јасан тај приступ да ћемо се само молити Богу и Пресветој Богородици да нам они помогну а да ми ништа не предузмемо ! Зар ви стварно мислите да Бог помаже лењима и онима који се не боре !? Србија је осуђена на пропаст због искривљеног гледања на православље ! Да је Св. кнез Лазар чекао само на то да му Бог помогне у борби против османлија ,нас данас неби ни било ! Туга ме изједа због отпадништва од србског СВТОСАВЉА , јер борци молитвеници постадоше секаперсе !

   Свиђа ми се

 4. БРАТЕ САША НЕК НАМ ЈЕ ГОСПОД ВАЗДА У ПОМОЋИ САМО МОЛИТВА ПОСТ ПОКАЈАЊЕ ЋЕ ПОМОЋИ БРАТСКИ ПОЗДРАВ СВИМ ЧЕСТИТИМ СРБИМА НА КОСОВУ МЕТОХИЈИ ХВАЛА БОГУ ИМА ДОБРИХ ЉУДИ СРБА НЕК БК ГОСПОД ДАО ДА ВАСКРСНЕ ЦАРСТВО ДУШАНОВО СССС

  Свиђа ми се