АКТУЕЛНО

ИСТИНОМЕР: Како се финансира СНС – Донирали и корисници социјалне помоћи?! (видео)


Још од избора 2012. године Српска напредна странка пријављује велики број индивидуаних донација. Ништа не би било чудно да новчани прилози нису увек у истом износу, али и да су према анализама Агенције за борбу против корупције један део физичких лица која су донирала ту странку у кампањи 2014. године уједно и примаоци социјалне помоћи.

Први је вест објавио „Жиг инфо“ из Гроцке

Судећи по одговору Републичког јавног тужилаштва тај податак их није забринуо. На наша питања да ли су на основу сазнања Агенције за борбу против корупције покренути поступци који би утврдили злоупотребу Закона о финансирању политичких активности, одговорили су нам да нико до сада није поднео кривичну пријаву по тој основи. У њиховом одговору о покретању спора по службеној дужности није било ни слова.

Новинар: Весна Радојевић

ИЗВОР: ИСТИНОМЕР

————

16.10.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. U drzavi nam sve trapavo, korumpirano.Opozicija treba jasno reci prilokom promene vlasti svi u MUPU, tuzilastvima i sudovima bice na proveri, te svako ko nije postupio po prijavi za izvrsena kr. dela izgubice posao,jer mozda mu vise odgovara da cuva ovce.Ovako olrgani vlasti rade isto za sve rezime, te ispada da su uvek pobednici bez obyira ko je na vlasti.Oni su postali poslusnici vlasti.

    Свиђа ми се