АКТУЕЛНО

Шешељ: Нисмо у напредњачкој и Вучићевој орбити!


На данашњој конференцији за медије присутним новинарима обратио се председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ. Он је изјавио да се против Српске радикалне странке води оркестрирана кампања, у којој се српски радикални оптужују да се нису изјаснили поводом уласка српских посланика у власт, сепаратистичку власт на Косову и Метохији, односно о учешћу српских представника у формирању „Харадинајеве владе“. Српска радикална странка је већ сутрадан издала врло оштро саопштење, али то саопштење ниједна новина, ниједна телевизија није хтела да објави, нити да помене.

Српска радикална странка је против преговарачког процеса који се води под окриљем Европске уније, јер је тај преговарачки процес антисрпски по свом карактеру. Српска радикална странка је била категорички против оба пакета Бриселских споразума. Српски радикали сматрају да су ти споразуми противуставни и нападали су Уставни суд што није хтео да се изјасни о уставности тих споразума, називајући их политичким. Како политички споразуми да производе правне последице? Уосталом, није највећи проблем што ће се српски државници руковати са Харадинајем ускоро. Ако је Вучић могао да се са много већим ратним злочинцима рукује, као што су Бил Клинтон и Тони Блер, онда му то некако дође и логично на крају. Много су већи злочинци Бил Клинтон и Тони Блер.

Ова кампања је смишљена. Она жели да Српску радикалну странку смести у орбиту власти. Српски радикали нису у орбити владајуће партије, у орбити напредњака, у Вучићевој орбити, већ су изразито опозициона политичка партија. Али, не сарађују са Сашом Јанковићем, са Вуком Јеремићем, са Бошком Обрадовићем, са Шутановцем, са Чедомиром Јовановићем, Зораном Живковићем, Ненадом Чанком и осталима, јер су они и даље још гора варијанта од Александра Вучића и Српске напредне странке. То је политичка позиција Српске радикалне странке и ту нашу политичку позицију држимо од почетка – ту никаквих промена нема.

„Гласно и јасно саопштавамо оно што су наши ставови: одбрана Српства, одбрана српске земље, одбрана српског народа, што ближи и што чвршћи Савез интеграција са Русијом, одустајање од Европске уније и неподлегање притисцима традиционалних српских непријатеља” – нагласио је Шешељ.

САОПШТЕЊА СРС

———–

14.9.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. ШЕШЕЉ ЈЕ ПРИЧАО КАД СЕ ВРАТИ ИЗ хага ОБРАЧУНАЋЕ СЕ ОН СА ТОМОМ НИКОЛИЋЕМ И ав ГДЕ ЈЕ ТАЈ ОБРАЧУН ? НЕ ДА СЕ НАМЕСТИ КА У ФИЛМУ ВЕЋ СТВАРНИ ДА ЈЕ ЧОВЕК ДРЖАО БИ СЕ ЗА РЕЧ ЈЕДИНО ЈОШ ВЕРУЈЕМ У БРАЋУ И СЕСТРЕ СА СЕВЕРА КОСОВА МЕТОХИЈЕ ДОК ЈЕ ЊИХ ДОЛЕ ДОТЛЕ ИМАМО СРБСКО КОСОВО МЕТОХИЈУ ПОКОЈНИ ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА МОМЧИЛО Р ЂУЈИЋ КОМАДАНТ ДИНАРСКЕ ДИВИЗИЈЕ ЈЕ РЕКАО КО ЈЕ ШЕШЕЉ РЕЧИМА ЗА ЊЕГА ТУ НЕМА НИ СРБИНА НИ ЧОВЕКА БОЉЕ ЈЕ ЗНАО ВОЈВОДА И ЧЕТНИЦИ КОЈИ СУ ИМАЛИ СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ ОТАЏБИНЕ КО ЈЕ ШЕШЕЉ НЕГО БИЛО КО ДРУГИ ОД СРБА И СРБКИЊА НИЈЕ ОН НИКАКВИ ВОЈВОДА ВЕЋ СЛАВКО АЛЕКСИЋ ИЗ БИЛЕЋЕ ЕРЦЕГОВИНЕ КОМЕ ЈЕ ВОЈВОДА МОМЧИЛО Р ЂУЈИЋ ДОДЕЛИЈО ВОЈВОДСКУ ТИТУЛУ ТО ЈЕ ИСТИНА КОЈУ ТРЕБА ДА ЗНА СВАКИ СРБИН И СРБКИЊА ВОЈВОДСКА ТИТУЛА СЕ ДОБИЈА НА РАТИШТУ У БОРБИ КО ЈЕ БИЈО ЧЛАН кпј НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ ЧЛАН ЧЕТНИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ТО ЈЕ ПРАВИЛО ЧЕТНИЧКИХ БОРАЦА ВЕТЕРАНА КОЈЕ ЈА ПОШТИВАМ И ВОЛИМ КА РОД РОДЂЕНИ ГЕНЕРАЦИЈУ МОЈИХ ПОКОЈНИХ ЂЕДОВА БОГ ДА ИМ ДУШУ ПРОСТИ И СВИМ КОЈИ СУ ПАЛИ ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ ПРОТИВ банде комунистичке партизанштине и фашиста усташа шиптара угара бугара ханџар дивизије и зеленаша секуле дрљевића савића марковића штедмлије КОЈИ СЈ ЗАЈЕДНО СА антом павелићем и курватима УБИЈАЛИ СРБСКИ РОД ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРЕ И СВЕТОДАВСКОГ ОПРЕДЕЉЕЊА СССС

    Свиђа ми се

  2. Далеко сте и ти и твоја радикална странка од Србства и Србије. Само ћорави не виде, али и они на својој кожи осећају политику „твог ђака“ који сатире Србију. Усташија и шиптарија је завладала Србијом, али неће ни ваше вечно трајати.

    Свиђа ми се