АКТУЕЛНО

Вакцинашки лоби помахнитао! Пропагандни рат против истине – Гуглање #Srbija Global (видео)


„Оваква медијска хистерија каква се тренутно одвија није у реду и мислим да то није прави начин комуникације са нашим грађанима“, каже водитељ емисије ГУГЛАЊЕ на Srbija Global-у.

Постоје земље у Европи које уопште немају такозвану „законски регулисану обавезну вакцинацију“, чак и у земљама Европске уније није исто, а у Америци је потпуно другачија ситуација. Пре петнаестак дана изречене су „драконске казне“ онима који нису испоштовали „законску вакцинацију“.
Тренутно је то најуноснији бизнис на планети  – „Нова вакцина – 13 милијарди долара тржиште је моментално!“

Од 1986.године до 2006.године Влада САД је Програму за „компензацију“ повреда од вакцина исплатило око 3 милијарде долара, нису то значи исплатили произвођачи вакцина – фармацеутске куће које су направиле повреду од вакцина.

Медицина је одавно престала да буде оно што треба да јесте – да помаже људима и претворила се у бизнис…

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ЕМИСИЈЕ ГУГЛАЊЕ:

У августу месецу дневни лист Блиц објавио је 17 текстова о вакцинама у којима се шири паника и застрашују грађани. Будући да велики градови Београд, Ниш и Нови Сад показују све већу тенденцију избегавања вакцинације, вакцинашки лоби одлучио се за масиван медијски притисак. Тиме се бавимо у новом Гуглању.

 

ИЗВОР: Srbija Global

***

ФБР ДОДАТАК:

Говори се о филму  Vaxxed – „Разбијање табуа о безбедним вакцинама“ о коме смо писали на СРБском ФБРепортеру и конференцији у Бриселу (9.фебруара 2017. у Бриселу за ЕП: “Питање безбедности вакцина” и јавна пројекција филма “Вакцинисани, од заташкавања до катастрофе”) на којој је филм представљен широј јавности – EXCLUSIVE: Expert debate held in Bruxelles – “Vaccine safety under questionmark” – Photos & Video. Са овим у вези су и претње лекарима који су стручни и говоре о вакцинама на сасвим другачији начин од оног што нам се данас у Србији сервира… Др Срећко Сладољев о забрањеном интервјуу – НИСАМ У ОПАСНОСТИ, ВАКЦИНЕ У ИГЛИ ЈЕСУ! Чак се и глумац Роберт де Ниро, који има дете оболело од аутизма као последице вакцинације говорио јавно о тој теми – Роберт Де Ниро жели да јавност сазна о вези вакцина и епидемије аутизма! (видео)

Др Жељко Пољак је говорио и о том моралном и етичком кодексу лекара који се баве лобирањем за обавезне вакцинације – Професор др Жељко Пољак: Вакцинација мора бити добровољна, лоше законе треба рушити! (видео)

У Русији су о овоме још 2010.године експерти говорили на конференцији – РУСИЈА, ОКРУГЛИ СТО О ВАКЦИНАЦИЈИ 2010.: Лекари о вакцинама и аутизму – Ми смо доказали да се не смију вакцинисати ни здрава дјеца, вакцина је једначина са свим непознатим и треба да буде слободан избор!

Недавно се догодио – ЗЕМЉОТРЕС У ФАРМАЦЕУТСКОЈ ИНДУСТРИЈИ: Доктор наука са Харварда открио велику тајну…

У Србији је организован протест родитеља који се противе присилној вакцинацији, одржане су и конференције у Београду и Новом Саду о вакцинацији са лекарима, ескпертима из региона – ТРИБИНА у Новом Саду, 26. мај 2016 – (НЕ)ОПРАВДАНОСТ ПРИСИЛНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ, МЕДИЦИНСКО-ЕТИЧКИ, ПРАВНО-ПОЛИТИЧКИ АСПЕКТИ, а у тв и радио емисијама су сведочиле јавно мајке деце повређене вакцинама – СВЕДОЧЕЊЕ О ВАКЦИНАМА: Доктори и МАЈКЕ ДЕЦЕ ПОВРЕЂЕНЕ ВАКЦИНАМА у јутарњем програму ТВ Пинк (видео)

***

———-

1.9.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

 1. Да ли ико сме да примора на вакцинацију децу РОМА, АЛБАНАЦА ИЗ “ПРЕШЕВСКЕ ДОЛИНЕ“, БОШЊАКА, или других мањина, или да њиховим родитељима, не дај
  Боже, прете одузимањем деце?!
  Очигледно да су се о врат обесили САМО СРБСКОМ НАРОДУ, из само њима знаних разлога?!
  Ако одговорност за евентуалне нежељене последице примања вакцине не сноси произвођач, увозник, дистрибутер /Министарство здравља/ лекар који вакцину преписује и техничар који је убризгава у тело детета, како онда може бити одговоран родитељ који не дозвољава да се дете вакцинише, а вакцине долазе из земаља које су нас запрашиле
  осиромашеним уранијумом 1999. године!
  Ово је потпуно сулудо!
  Да ли то може у било којој земљи ЕУ? Не може, јер тамо вакцинација није обавезна!

  Дакле, за сада су “процесуирани“ само родитељи СРБСКЕ НАЦИОНАЛНОСТИ –
  Мирослав Тешић и Маја Милодановић, а РОМА, АЛБАНАЦА, БОШЊАКА, АЗИЛАНАТА,
  МИГРАНАТА, или других НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА НЕМА и НЕЋЕ ИХ НИ БИТИ?!

  Др Јована Стојковић, из „Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију“, има могућност да изнесе своје ставове испред Владе Србије, Патријаршије Скупштине Србије и РТС-а, сама или са групом истомишљеника, уз одговарајуће транспаретнте, на
  свакесуботњим “ЛИТИЈАМА“ поводом потапања Ваљевске Грачанице, које се одржавају већ 75. пут!
  Позив је отворен и за све оне који се боре против ГМО , КЕЈМТРЕЈЛОВА, ЛГБТ идеологије кроз школски програм основене и средње школе, флуорисања воде…, издаје КиМ, екуменистичке пошасти довођења Папе у Србију и одрицања од изворног Православља, по Светим Оцима…
  Др Јована Стојковић је део Србског Народа, за сада, већински Православног, и то је довољан разлог да то искористи и своје идеје, ставове и мишљења подели са својим сународницима који су спремни да је подрже, и на овом наизглед само ВЕРСКО-РЕЛИГИЈСКОМ ОКУПЉАЊУ – СВЕДОЧЕЊУ ИСТИНЕ О ОПШТЕМ, ФРОНТАЛНОМ НАПАДУ НА – ТЕЛО, ДУШУ и ДУХ НАРОДА СРБКОГ, на прошле, садашње и будуће нараштаје!

  Драган Славнић

  Liked by 1 person