АКТУЕЛНО

ЗА ЛУКИН КОРАК! Лукина мама: “Данас су опет хтели да те вакцинишу!”


Пише Лукина мама: 

“Данас је дан када морам да напишем ово… Добио си, Лука, вакцину пре тачно 9.5 година и живот ти се променио за 24 часа и нама са тобом. Твој брат, који је тада имао 5,5 година играо се са тобом, док си ти пузао за лоптом коју ти је бацао и смејао његовим шалама.

Сутрадан ме је питао: “мама зашто се бата не помера и не мозе више да пузи и игра се са мном?” 

Да, ја сам те однела на ту вакцину и ја сам дозволила да ти исту дају. И дан данас не могу да опростим себи због тога.

И онда данас докторица из Дома здравља каже мени: “треба Лука да прими тетанус, шта ако се убоде на нешто?”.

Сав зној, сузе и бол и све што смо са тобом прошли Лука, ових 9,5 година, она је пробудила у мени и нисам знала шта да кажем, у моменту сам занемела. Боримо се сваки дан за твој први корак за твој живот и сваки дан преживљавамо нови страх, а она пита шта ако се убодеш на несто!?

Волела бих да се убодеш на тај ексер, да станеш ногом на њега док трчиш бос преко дворишта твоје баке и деке. До момента пријаве у фондацију “Буди хуман”, (9 година) сваку вежбу, сваку твоју рехабилитацију плаћали смо ми, нашим сузама и новцем, а ти твојим знојем. Држава није дала ништа, само је знала да ти да ту проклету вакцину и да заборави да постојиш! А данас је било главно питање шта ако се убодеш на нешто…

Лепи и храбри мој дечаче, пркоси им својом снагом, ти си борац, ти си лав. Устани на те своје ногице и убоди се на тај ексер, њима, свима у инат! Мама те воли највише на свету и зна да ћемо победити све недаће које су нас снашле, заједно, твојом вољом а нашом снагом и вером!”

Данијела Кривокапић, мајка Луке Кривокапића, дечака који је након ХепБ вакцине оболео од парализе (дијаг. токсична неуропатија)

Нови Сад, 16.08.2017.

Неуропатија – “ретко” нежељено дејство ХепБ вакцине

Токсична Неуропатија (од које је Лука Кривокапић оболео као шестомесечна беба, након примљене треће дозе “Engerix”-a) је у упутству произвођача ове вакцине против Hepatitisa B сврстана као нежељена реакција у 1 од 10.000 доза.
UPUTSTVO ZA LEK
Engerix® B, suspenzija za injekciju, 10 mikrograma/0.5ml
Pakovanje: bočica, staklena, 25 x 0.5ml
bočica, staklena, 100 x 0.5ml
Proizvođač: GlaxoSmithKline Biologicals S.A.
Adresa: Rue de l’Institut 89, 1330 Rixensart, Belgija
Podnosilac zahteva: Predstavništvo GlaxoSmithKline Export Limited
Adresa: Omladinskih brigada 88, 11 070 Novi Beograd, Republika Srbija

 GSK dobitnik „Nacionalne nagrade za društvenu odgovornost“ Privredne komore Srbije

НЕЖЕЉЕНА ДЕЈСТВА

У Србији се од 2006. године, према календару обавезне имунизације, примени више од 200.000 доза ове вакцине годишње (три дозе по детету).

Ако је веровати резултатима досадашњих истраживања белгијског произвођача GlaxoSmithKline, од вакцине “EngerixB” (која се и даље тестира на најмлађој популацији), у свакој генерацији вакцинисане деце у Србији, њих двадесеторо “потенцијално” оболи од неуропатије, као последице “веома ретког нежељеног дејства” ове вакцине.

Engerix B

Затим се за лечење најмлађих жртава ПРИСИЛНЕ вакцинације, новац прикупља СМС порукама и донацијама хуманих грађана, зато што здравствени систем Републике Србије не “препознаје” категорију “вакцинама оштећених пацијената”, СТРАДАЛИХ у одбрани мита о колективном имунитету – “имунитету крда”!? 

То значи да су родитељи деце тешко оболеле од нежељених последица вакцинације вишеструко преварени и издани од своје државе. Први пут јер су неинформисани и застрашени довели своје дете на ЗАКОНОМ обавезну вакцинацију, други и сваки следећи пут јер их је систем одбацио када су се због обавезних вакцина њихова деца разболела…

У наставку прочитајте о осталим ризицима које ова вакцина носи са собом:

 ПОМОЗИТЕ ЛУКИ ДА НАСТАВИ ЛЕЧЕЊЕ МАТИЧНИМ ЋЕЛИЈАМА У УКРАЈИНИ И ОПЕРИШЕ КИЧМУ!

Више о хуманитарној акцији за Луку, Фондације „Буди хуман“ прочитајте: ОВДЕ

 За Вакцина.инфо: Драгана Баша

Inicijativa NoVa

Иницијатива НоВа – Inicijativa NoVa

ИЗВОР: ВАКЦИНА.инфо

——————-

18.8.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. СЕСТРО СРБКИЊО НЕК ТИ ГОСПОД ВАЗДА БУДЕ У ПОМОЋИ И СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ СЛАВА МУ И МИЛОСТ НЕДАЈ БОЖЕ ДА НИ ЈЕДНО ДЕТЕ НА СВЕТУ БОЛУЈЕ ЗБОГ зликовсчке мафије КОЈА ТРУЈЕ И ИНЕКЦИЈАМА ДЕЦУ ВАКЦИНИШЕ

    Свиђа ми се