АКТУЕЛНО

ВИДЕО: Исламски теолог открио ко не жели да се сазна истина о Сребреници и ко на томе највише профитира!


Исламски теолог шеих Имран Назер Хосеин изјавио је да би Срби, ако желе да исламски свет разуме истину о Сребреници, требало да оснују државну комисију од најумнијих људи и када сви кажу истину, закључке понуде свету. Он, међутим, не верује да би Запад то дозволио.

– У Сребреници се није десио геноцид већ страшни злочин, међутим западне силе предвођене Америком, не желе да се открије цела истина – тврди угледни исламски теолог и филозоф шеих Имран Назар Хосеин.

– Мислим да ми данас не знамо целу причу. Мислим да су делови ове приче сакривени. Ако неко, ко има сазнања покуша да их саопшти, биће убијен – рекао је у емисији „Протокол“ шеих Имран Назер Хосеин.

– Османлијско царство је на подручју Балкана, у име ислама, посејало семе зла међу народима, каже шеих Хосеин и нуди извињење, саветујући муслимане да поступе према Курану и ближе сарађују са православним хришћанима у предстојећем великом рату за који сматра да је неизбежан.

– Није нам преостало пуно времена. Мој осећај је, а надам се да нисам у праву, мислим да нам није преостало више од годину дана до нуклеарног рата – истакао је шеих Имран Назер Хосеин.

Шеих Имран Назар Хосеин је светски познати стручњак за исламска верска питања као и за међународну политику и економију. Титула шеиха, значи да он тумачи веру и појашњава њене прописе. Завршио је највише исламске студије на Универзитету у Карачију, а дипломирао је, између осталог, и на Универзитету за међународне односе у Швајцарској.

ИЗВОР: ВЕСТИ

—————

29.7.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Невоља је што су на кључне позиције у јавности постављени људи који бране амерички интерес пре сваке истине и правде. Успут добар део њих испуњен је мржњом спрам православља и гневом због сопственог јада, те су апсолутно неупотребљиви за некакав смислен дијалог.

    Највише докле је мој дијалог са једним хрватом доспео, било је: да ме, на моја питања „откуд, како, наведи изворе, чиме то доказујеш?“, заспе етикетама како сам „националиста, ћетник, великосрбин, комуниста и остало..“ јер Боже мој негирам њихову причу. Значи – њихова прича се брани етикетама!

    Свиђа ми се