Коментар дана

Просто је обавеза да се и овог 10/11. јула одговори на ово силовање мозга…


ФБ Коментар Марка Радуловића
10.7.2017.

Дакле, припадници ВРС на челу са Генералом Младићем нису извршили никакав геноцид, нити су убили једног јединог цивила, дете, жену и старца. Ратовали су по свим правилима ратовања, а онима који су тог датума злоупотребили дате одступнице и изиграли фер борбу једног од наших највећих стратега, па на ВРС кренули ножевима и аутоматима, таквима нека је лака земља. Јесу погинули као муфљаре, али бар ударајући на јунаке. Такође, нека је лака земља око 1500 „бошњака“ које су побили Изетбеговић и Клинтон у свом монструозном плану. Уједно, пријатан одмор свим „бошњацима“ који се воде као побијени у Сребреници, а налазе се тренутно на летовањима широм Европе и света.

Прича о геноциду у Сребреници може да прође само код свесних мрзитеља Срба или код несвесних зомбија. Полако избијају на површину и документи и живи сведоци из тог периода, штавише дипломате и официри са разних страна, који потврђују да је то једна велика подметачина. Ко жели да чује и има уши, може да чује. Ко жели да буде идиот, нека буде, али то не значи да ће неко идиотима да ћути и да им дозвољава да нам се пењу на главу.

П.С: Свим „Србима“ који иду у то Поточаре да се клањају и извињавају у наше име за највећу могућу превару 20-ог века у режији муџахедина и болесника са Запада могу да поручим да су највеће моралне и политичке протуве које су се родиле на овим просторима, звао се тај неко јуче Вучић или данас Саша Јанковић. И пошто често убацују мантру о небројању некаквих крвних зрнаца, мени су и та зрнца битна јер ми није свеједно да ли сам Србин или Бушман, а за њих је и теоријски и практично доказано да су по питању тих зрнаца и јако малокрвни и јако малоумни.

Пријатан вам празник и ЖИВЕО ГЕНЕРАЛ РАТКО МЛАДИЋ

4 replies »

  1. Zašto niko ne uzima u obzir svedočenje Jugoslava Petrušića i da objavi njegova dokumenta o „raspadu Jugoslavije“ i uticaju stranih obaveštajnih službi u ratnim dešavanjima i svim ,navodno, zločinima srpske vojske.

    Свиђа ми се

  2. ziveo general Mladic, smrt fasizmu – nato!
    doskorasnji zastitnik gradjana odma da zavije belu maramu, posto vec roni suze nad „neduznom bracom“. a daj Boze da ga nestane kao i sve ljige, ljage i sline kojima se vise ne zna ni broja.
    ronioci suza, kukala vam majka!

    Свиђа ми се