Љиљана Булатовић-Медић

Љиљана Булатовић Медић: ОТВОРЕНО ПИСМО НАРОДУ СРЕБРЕНИЦЕ


Љиљана Булатовић Медић потписује нову књигу о Сребреници у сребреничкој библиотеци 2016.

НАРОДУ СРЕБРЕНИЦЕ

ОРГАНИЗАЦИОНОМ ОДБОРУ ЗА ОБИЉЕЖАВАЊЕ СТРАДАЊА СРБА СРЕБРЕНИЦЕ

НАЧЕЛНИКУ ОПШТИНЕ СРЕБРЕНИЦА МЛАДЕНУ ГРУЈИЧИЋУ

СРЕДСТВИМА ИНФОРМИСАЊА 

 

О Т В О Р Е Н О    П И С М О

 

ПОВОД  ДА ВАМ СЕ ОВИМ ПУТЕМ ОБРАТИМ ЈЕСТЕ ПРИМИТИВНА ХАЈКА НА МОЈЕ УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ “ПЕТРОВДАНСКИ ДАНИ 2017.“, НАЈАВЉЕНО КАО “ДОКУМЕНТАРНО ВЕЧЕ СА ЉИЉАНОМ БУЛАТОВИЋ“, КОЈУ ЈЕ ЗАПОЧЕО  БИВШИ НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ЋАМИЛ ДУРАКОВИЋ, А КОМЕ СУ СЕ ПРИДРУЖИЛЕ  УОБИЧАЈЕНЕ СРЕБРЕНИЧКЕ И  ШЕСТ ТЗВ. НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА ИЗ  СРБИЈЕ. НИЈЕ ИМ ТО ПРВА ЗАБРАНА. РАНИЈЕ СУ МИ ПРЕТИЛИ ЛИНЧОМ ПЕТ ХИЉАДА МУСЛИМАНА, ХАПШЕЊЕМ И ЗАБРАНОМ ДА ПРЕЂЕМ ДРИНУ.

И ТАДА САМ ПОСТУПИЛА ПО ПРОЦЕНИ БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СРЕБРЕНИЦЕ: ОДУСТАЛА САМ ДА ТОГА ДАНА ДОЂЕМ У ДОМ КУЛТУРЕ СРЕБРЕНИЦЕ. АЛИ НИСАМ ОДУСТАЛА ОД ИСТИНЕ. КЊИГА, КОЈА ЈЕ ОВОГ ПУТА НАЈАВЉЕНА ЗА ПРОМОЦИЈУ, ЗОВЕ СЕ “СРЕБРЕНИЦА – ЛАЖ И ПОДВАЛА СРБСКОМ НАРОДУ“, ЈЕСТЕ ЧЕТВРТА МОЈА КЊИГА ИСТИНЕ О ФЕНОМЕНУ СРЕБРЕНИЦЕ, КОЈА СЕ ВЕЋ ГОДИНУ ДАНА НАЛАЗИ У ГРАДСКОЈ СРЕБРЕНИЧКОЈ БИБЛИОТЕЦИ И У МНОГИМ ПОРОДИЦАМА ПОДРИЊА. У ЊЕНИМ КОРИЦАМА НАЛАЗИ СЕ ЧИСТА ИСТИНА, КАО У СВИМ МОЈИМ КЊИГАМА, КОЈЕ САМ ПОСВЕТИЛА СТРАДАЊУ  СРПСКОГ НАРОДА, И НЕ САМО СРПСКОГ НАРОДА. АЛИ САМ ОБЈАВИЛА И ОДГОВОР НА ПИТАЊЕ: ЗАШТО СРЕБРЕНИЦА?

ГОСПОДО, ПОСЛЕ ЧЕТВРТИНЕ ВЕКА ЗЛОЧИНА БЕЗ КАЗНЕ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У ПОДРИЊУ И ЧИТАВОЈ БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ, ПОСЛЕДЊЕ ШТО БИХ УЧИНИЛА У МОМ ИСТИНИТОМ ЖИВОТУ ЈЕСТЕ ДА ОМОГУЋИМ  ДЕСТРУКТИВНИМ, ПОТРОШЕНИМ ЛИКОВИМА И ЊИХОВИМ НАЛОГОДАВЦИМА, ДА ДОЛИЈУ ЗЛУ КРВ МЕЂУ НАРОДОМ, ДА СЕ И ДАЉЕ ПОИГРАВАЈУ СА БОЛОМ ОЖАЛОШЋЕНИХ ПОРОДИЦА, И ДА СРЕБРЕНИЦУ ДРЖЕ НА НИШАНУ МРЖЊЕ ДА БИ ВЛАДАЛИ. ТАКВА ВЛАСТ У СРЕБРЕНИЦИ ЈЕ ИЗГУБИЛА СВОЈ ТРОН. ВОЉОМ НАРОДА.

А ЈА ЋУ У ИМЕ МОГ ЛИЧНОГ ДОСТОЈАНСТВА, У ИМЕ МОЈИХ ТЕМЕЉА ВАСПИТАЊА, У ИМЕ ПОШТОВАЊА ЧАСТИ БОРАЦА КОЈИ СУ ЖРТВОВАЛИ СВОЈЕ ЖИВОТЕ У ОДБРАНИ ОД ПОВАМПИРЕНИХ УСТАШКИХ ЗЛОЧИНАЦА, У ИМЕ ЊИХОВИХ РОДИТЕЉА И ПОТОМАКА – ОПЕТ ОДУСТАТИ ДА У НАЈАВЉЕНО ВРЕМЕ ДОЂЕМ У МОЈУ СРЕБРЕНИЦУ. АЛИ НЕЋУ ОДУСТАТИ ОД ПРОЈЕКТА, НАИЗГЛЕД НЕВЕРОВАТНОГ – “ЗАШТО ВОЛИМ СРЕБРЕНИЦУ“!

И ПРЕНЕЋУ СЛЕДЕЋИ ПУТ ПОЗДРАВЕ СРЕБРЕНИЧАНИМА ОД ЈУБИЛАРНОГ СВЕСЛОВЕНСКОГ КОНГРЕСА, ОДРЖАНОГ У РУСИЈИ КРАЈЕМ ПРОШЛОГ МЕСЕЦА. И ПОКАЗАЋУ МОЈ ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ О ЖРТВАМА РУСКИХ ДОБРОВОЉАЦА У ОДБРАНИ СРПСКОГ ВИШЕГРАДА.

И, НАРАВНО,  НЕЋУ ОДУСТАТИ ДА 7.ЈУЛА ОВЕ ГОДИНЕ  УЧЕСТВУЈЕМ У БОЛНОЈ СВЕЧАНОСТИ – ПОМЕНУ СРПСКИМ ЖРТВАМА, САХРАЊЕНИМ У БРАТУНЦУ.

НАЈЗАД, СРПСКОЈ ОПШТИНИ СРЕБРЕНИЦА ЖЕЛИМ ДА СВОЈУ СНАГУ УГРАДИ У СВОЈУ БУДУЋНОСТ УСПЕХА, ЉУБАВИ, ПОШТОВАЊА И САМОПОШТОВАЊА! А НАЧЕЛНИКУ МЛАДЕНУ ГРУЈИЧИЋУ ЖЕЛИМ ДА ОПСТАНЕ НА СВОМ ДОСТОЈАНСТВЕНОМ ПУТУ, ЗБОГ КОЈЕГА СУ ГА ВЕЋИНА СРЕБРЕНИЧАНА ИЗАБРАЛИ.

НАРОДУ СРЕБРЕНИЦЕ ЗАХВАЉУЈЕМ ШТО МИ СВЕ ОВЕ ГОДИНЕ УКАЗУЈЕ ПОШТОВАЊЕ И У СРЕБРЕНИЦИ СЕ ОСЕЋАМ КАО У СВОМ ЗАВИЧАЈУ.

ПОЗДРАВЉАМ ИСКРЕНИМ СРЦЕМ ИСТРАЈНОСТ СРПСКИХ ИНСТИТУЦИЈА СРЕБРЕНИЦЕ ДА НЕГУЈЕ ПОШТОВАЊЕ  СВОЈЕ ИСТИНИТЕ ИСТОРИЈЕ.

 

ЉИЉАНА БУЛАТОВИЋ МЕДИЋ,

БЕОГРАД, 6.ЈУЛА 2017.

——————–

ПОВЕЗАНО: 

*Шест НВО у Србији траже да се откаже промоција књиге „Сребреница – лаж и подвала србском народу“

*СРЕБРЕНИЦА: Лаж и подвала србском народу

*Нова књига Љиљане Булатовић Медић – „СРЕБРЕНИЦА: Лаж и подвала србском народу“

*Љиљана Булатовић Медић – Разговор са Драганом Вујичићем (видео)

*Љиљана Булатовић Медић: МИОМИРИС БОСИОКА И ТАМЈАНА НАД СРЕБРЕНИЦОМ

*ФБР ИНТЕРВЈУ: Љиљана Булатовић Медић – ИСТИНЕ О БОРБИ СРБСКОГ НАРОДА ЗА ОПСТАНАК 1990-1999.

*

*„Анђео са горе Заглавак“ – документарни филм посвећен руским добровољцима и њиховој великој жртви

————————

6.7.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

6 replies »

 1. Храброст и одлучност госпође Љиљане буди наду да ће истина победити, а не лажи светских зликоваца и њихових полтрона из Београда!

  Свиђа ми се

 2. Козаци Расинског округа придружу се Љиљани Булатовић у борби за истину и правду.
  „Заклела се земља Рају, да се све тајне сазнају“. Небојша Младеновић, атаман

  Свиђа ми се

 3. У овом моменту си највећа Србкиња која брани истину ,част и образ Србскоме народу,нека те Бог чува и да снаге да твојим књигама лакше и брже победимо зло и лаж која се вије над Србским народом и Србским државама. Жива нам била и братски поздрав.

  Свиђа ми се

 4. Не тугуј драга сестро, сви смо са тобом.
  Најбоља потврда наше и твоје истине је њихов апел за забрану књиге.

  Свиђа ми се

 5. ТАКО ЈЕ СЕСТРО СРБКИЊО СВЕ ЈЕ ЛАЖ БОГ ЗНА ИСТИНУ ТИХ ТЗВ 6 нво СУ ПЛАЋЕНИЦИ ИЗ БЕОГРАДА банда партизанска КОЈУ БИ ТРЕБАЛО ДА ИМАМО СРБСКУ ВЛАДУ ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ УХАПСИТИ И ЗАБРАНИТИ РАД ТЕ белосветске чифутске банде КОЈА СЕЈЕ лаж И НЕИСТИНУ ПРОТИВ СРБСКОГ НАРОДА СССС

  Свиђа ми се

 6. Нека те Бог драги чува драга госпођо,ти си светли пример како се треба борити за истину!Живела нам хиљаду година!

  Свиђа ми се