АКТУЕЛНО

NEMO LEGITIME: Зашто је тренутна влада Србије нелегална и нелегитимна


фото: Србија данас.нет

На задњим парламентарним изборима одржаним прошле године СНС је освојио преко 52% гласова оних који су на те изборе изашли. Изборна листа која је однела ту победу носила је име Александар Вучић — Србија побеђује (Српска напредна странкаСоцијалдемократска партија СрбијеПартија уједињених пензионера СрбијеНова СрбијаПокрет социјалистаСрпски покрет обновеСрпска народна партијаПокрет снага СрбијеСамостални ДССУједињена сељачка странкаНародна сељачка странка).

Да ли ико на овој листи негде види име Ане Брнабић или организације коју она представља? Ко је то и када у Србији гласао за ту сподобу и одакле влади којој она руководи било какакв легитимитет и легалитет? Та влада не може имати ни једно ни друго јер њен садашњи састав није резултат суверене изборне одлуке оних који су гласали у Србији већ је резултат замешатељства локалне политичке мафије и запада. Ова влада не може и не сме представљати Србију нити има било какво право да то ради. Већина у овој влади нису људи који су бирани на изборима већ су обични намештеници без икаквог политичког крдибилитета и легитимитета.

Зато ће и све одлуке која ова намештничка влада локалне политичке мафије и запада буде односила бити нелелагане и нелегитиме и за Србију у потпуности необавезујуће. Да ствар буде смешнија у овој влади од 21 министра само је 7 министара из СНС. Вучић од сопствене странке и чланова прави најобичније будале и то ради већ низ година. 

Ана Брнабић као премијер српске владе не представља суверену изборну вољу народа већ је представник Вучићеве политичке и криминалне мафије и као таква је апослутно нелегитимна и нелегална на месту премијера српске владе.

Ана Брнабић такође има двојно држављанство Републике Србије и Републике Хрватске што је потпуно делегитимизује као представника суверене изборне воље народа Србије и она никако али никако не може бити представник српског народа што и није. Она је особа са тешким психичким поремећајима и проблемима као и онај ко ју је на место премијера поставио. О томе сведоче четири кривичне пријаве за вожњу у алкохолисаном стању. Особа која четири пута свесно излаже животној опасности саму себе и своје суграђане никакао не може преузети одговорност за судбину седам милиона људи јер није у стању да презуме одговорност када је она сама и њен живот у питању. Ко зна колико пута је возила у алколисаном стању а да није ухваћена.

Да је дотична сподоба истакла своју кандидатуру у било којој ЕУ земљи или рецимо САД сви би је исмејали и оваква каква јесте не би могла да учествује у политичком животу земље и врши високе државне функције. У САД би је нпр. за вожну у алкохолисаном стању већ после другог пута послали у затвор.

Зато ова влада и њен тренутни премијер не могу имати било какав легитимитет и легалитет. Ово није влада српског народа већ је влада политичко-криминалне мафије огрезле у тешке облике криминала и корупције и као таква не предствља суверено изражену вољу српског народа. Одлуке, законе, прописе и уредбе које ова тзв. влада буде доносила српски народ сматраће правно необавезујућим и ништавним.

Милинко Милинчић

Србија данас

———————–

4.7.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

2 replies »

  1. НЕ МОЖЕ НЕКО КО СЕ ПРЕДСТАВЉА ДА ЈЕ рватица БУДЕ ТЗВ ПРЕМИЈЕРКА МОЖЕ партизанима и југословенима ПОШТО ОНИ ВЕРЕ НЕМАЈУ МЕНИ И МОЈИМ СРБИМА КОЈИ СМО СВЕТОСАВЦИ НЕ МОЖЕ НИКАДА И МИ ЈЕ НЕ ПРИЗНАЈЕМО КАО И БЕОГРАДСКУ ПАТРИЈАРШИЈУ КОЈА СЕ МОЛИ ЗА ЊИХОВОГ КАКО ОНИ ЗОВУ ТЗВ ЊИХОВОГ ОЦА папу ТО ЈЕ ТЗВ ОТАЦ ТЗВ ПАТРИЈАХУ ИРИНЕЈУ И ТЗВ ЊЕГОВИМ ВЛАДИКАМА ЖИВЕЛО УЈЕДИЊЕЊО СРБСТВО У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ СССС

    Свиђа ми се

  2. А шта је са бирачима који су бирали, све што се дешава својим гласом и потписом демократским путем омогућили? Њих никада не смемо ЗАБОРАВИТИ, они су свесни и лицемерни саучесници-морални-духовни грешници, и више од тога ………..

    Свиђа ми се