РЕДАКЦИЈА

Данас, на Видовдан, СРБски ФБРепортер слави свој 6. рођендан


Сајт СРБски ФБРепортер основао је о Видовдану 2011. Миодраг Новаковић, српски родољуб из Канаде. Дугогодишњи главни уредник сајта је Биљана Диковић, новинар и књижевник.

СРБски ФБРепортер је алтернативни медијски пројекат, настао из потребе да се створи простор за истину која је протерана из највећег дела медија.

Поносни смо на чињеницу да је наш сајт многима послужио као образац – у протеклом периоду никло је много сајтова са алтернативним медијским садржајима, од којих су неки заиста успели да, попут ФБРепортера, остану независни.

Током шест година постојања стекли смо велики број сарадника, успоставили смо сарадњу са многим братским сајтовима, ступили у контакт са истакнутим личностима из земље и иностранства – људима од науке и пера који су допринели да ФБРепортер изгради препознатљив стил и остави свој печат у нашем медијском простору.

Са поносом истичемо да смо добили више значајних признања, како сајт ФБРепортер, тако и  чланови редакције појединачно.

Slika

Располажући веома скромним финансијским могућностима, уз огроман волонтерски рад и самоодрицање чланова редакције, ФБРепортер је успевао да покрије све најзначајније догађаје, да буде присутан на многим јавним догађајима, трибинама, и конференцијама, о чему смо детаљно обавештавали наше читаоце.

На ову годишњицу нашег рада подесећамо се и тешких тренутака када је наш сајт био на ивици опстанка. Ипак, успевали смо да наставимо са радом, подршком наших читалаца и молитвама Светог Владике Николаја, нашег небеског заштитника.

ХВАЛА СВИМ ЧИТАОЦИМА И САРАДНИЦИМА НА ПОДРШЦИ!

УЗ БОЖИЈУ ПОМОЋ НАСТАВЉАМО НАШ РАД
ДО ОСЛОБОЂЕЊА И УЈЕДИЊЕЊА СРБСКОГ НАРОДА!

ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!

__________

О Видовдану 2017.
Редакција СРБског ФБРепортера

 

***

ФБР МЕДИЈСКА ГРУПА:

 

10 replies »

 1. Ево дижем ову чашу за пажњу и љубав вашу,да вам пожелим успјех и срећу још бољу и већу.Нека из вашег оштрог пера на папир цури истина цијела.
  Срећан вам рођендан!Живјели!

  Свиђа ми се

 2. ПОМОЗ БОГ БРАЋО СРБИ И СЕСТРЕ СРБКИЊЕ СРЕЋАН ВИ ВИДОВДАН И ДА ИДУЋИ ДОЧЕКАМО У СВИМ СРБСКИМ ОКУПИРАНИМ ЗЕМЉАМА БРАТСКИ И ЧЕТНИЧКИ ПОЗДРАВ ЗА НАШЕГ БРАТА МИОДРАГА НОВАКОВИЋА И БРАЋУ И СЕСТРЕ КОЈИ СА ЊИМ УРЕДЂУЈУ ОВО СОКОЋАЛО 😀🇷🇺 СССС

  Свиђа ми се

 3. Срећан рођендан !Да поживите још много година!Хвала на странама где објављујете озбиљне и добро аргументоване текстове.Све најбоље и много успеха у даљем раду 🎂🍷🎻💞

  Свиђа ми се

 4. Шест година није временски пуно али је испуњено вашом храброшћу, мудрошћу и досљедношћу.
  Да много поживите. На многаја љета!

  Свиђа ми се

 5. АМИН БОЖЕ ДАЈ+ ЧЕСТИТАМ РОЂЕНДАН ОД СРЦА И ДУШЕ И ДО ПОБЕДЕ! ХВАЛА ВАМ ШТО РАДИТЕ ПРАВУ СТВАР И БОГ ДА ВАС ЧУВА! НАУЧИТЕ НАС ДА ЈЕ ВИДОВДАН ИСТО ШТО И КРСНА СЛАВА+ БРАТСКИ ПОЗДРАВ !
  Милош

  Свиђа ми се

 6. Нека Вас Господ укрепи молитвама Светог великомученика кнеза Лазара и његове Свете мученичке војске, да и даље храбро и одлучно износите истину која је у Србији забрањена! Многаја љета!

  Свиђа ми се