АКТУЕЛНО

РЕАГОВАЊА о постављењу новог „премијера“, односно председника будуће Владе Србије


Владислав Ђорђевић: Избор Ане Брнабић показује ко стварно влада Србијом

Владислав Ђорђевић

Данас – у четвртак 15. јуна – председник Србије Александар Вучић је за премијера Србије именовао Ану Брнабић, декларисану хомосексуалку. Као дугогодишњи противник ЛГБТ лобија могу се осећати разочарано и незадовољно.

Ипак, њен избор има и добрих страна. Једна од њих је та да сада и највећи политички дилетанти могу видети ко влада Србијом. Више нико не може рећи да постоји „владислав-ђорђевићевска“ теорија завере и параноја, него је све транспарентно. Хвала, Вучићу!

Именовање Ане Брнабић заправо не чуди. Као жена – подобна је јаком феминистичком лобију. Као лезбијка – подобна је моћном ЛГБТ лобију. Као полухрватица – подобна је западњачком лобију. Као богаташица – подобна је капиталистичком лобију. Као менаџерка – подобна је технократском лобију.

И још нешто. Прва реченица ове објаве је лаж. Није Александар Вучић именовао Ану Брнабић за премијера, него је најпре њега ЛГБТ лоби поставио за премијера, а недавно и за председника Србије, а сада и Ану за премијера. Зна се ко воду носи, а ко меша малтер. Вучић није педер, он је нешто друго: марионета.

(Стање ствари)

***

Марко Радуловић: ЗА НЕКЕ ОД НАС МАСКЕ СУ ОДАВНО ПАЛЕ!

Марко Радуловић

И да озбиљно резимирамо. Лезбо-премијер је идеално оличење идеолошко-карактерне акробације највећег преваранта српске политичке сцене, Александра Вучића. Такође, она је крајњи показатељ онога што говоримо годинама – да српским друштвом управљају западне трилатерале и службе које овакве креатуре и агенте ММФ-а, Светске Банке, њу ејџ олигархије и геј лобија предствљају као наводне експерте и чудотворце.

Постављањем овог типичног агента школованог и обученог у језгру глобалистичке аждаје, који не крије ни своју дијагнозу, показали су недвосмислено ко је газда и дали нам огољени скенер вишедецинијског урнисања српског бића на свим пољима и разградње оних темеља на којима су Срби вековима стварали суштину свог народа и државе.

За неке од нас су маске одавно пале. Надам се да то сад виде и они који су веровали да је другачије. Успостављена је дијагноза кала, блата и дна. Са кога нам следи или нагло устајање или пробијање истог. А све зависи од тога колико ће нас бити спремних да најпре у себи раскрстимо са овим погубним системом, да бисмо онда удружени кренули у истинску мисију да Србији вратимо одузети дух, народ и државу.

***

Образ: Проглашењем Ане Брнабић за мандатара Вучић нанео највећу увреду Србима

Проглашењем Ане Брнабић за мандатара нове Владе, AV је нанео највећу увреду и несагледиву штету милионима Срба, часним домаћинима, племенитим мајкама, нашој деци.

Али, наша историја нас учи да ниједан издајник на тлу ове свете земље никада није однео коначну победу — па неће ни AV.

Зато, нема места малодушности! Нема одустајања! Нема предаје!

Позивамо све искрене родољубе да јавно иступе и осуде предлог постављања Ане Брнабић на место премијера. Позивамо посланике у Скупштини Србије да не гласају за њен избор. Позивамо народ на буђење из стања обамрлости и слуђености медијским обманама.

Нека буде борба непрестана!

НЕЋУ ДА ИЗДАМ!

Покрет Образ

(Стање ствари)

***

Рајко Ђурђевић: ОВО ЈЕ НАПАД САТАНЕ ЛИЧНО!

Рајко Ђурђевић

У винограду ме изненада као гром погодила вест: мистер Ана Брнабић је именована од непознате силе за председницу српске владе. Председник ће постати кад се ожени. А онда ме засула грмљавина позива од Канаде до Русије: Ко је бирао – нико?! Ко је познаје – нико?!

Српска судбина: у пољу су нас затицале мобилизације и ратови без објаве. Натопљена знојем, поља смо натапали крвљу. Постајала су нам гробља и збегови. Напао нас је султан, нападале паше и везири. Затицале обзнане ГЕСТПOA, напао нас је цар Фрањо Јосиф, па цар Виљем „дебелим бертама“ од чијих су граната мртвачки сандуци из Новог гробља летели у вис. Напао нас Хитлер штукама, Клинтон крстарећим ракетама… Увек изненада и подмукло.

После свих тих, највећих злочинаца историје данас је Србе и Србију први пут у историји напала сатана – лично. Војска сатаниста глобализма и пропале цивилизације Запада. До сада су нам убијали тело, данас хоће да нам убију и душу. Уз помоћ Господа и моралом жртвовања побеђивали смо увек.

Не окрећи, Господе, главу од нас и уз твоју силу и славу победићемо и сатанисте, јер су ударили на древни Божји народ.

***

Палма: Ана Брнабић није мој премијер

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је да мандатарка за састав нове Владе Србије Ана Брнабић није његов премијер.

„Само једна реченица. Ана Брнабић није мој премијер“, рекао је кратко Марковић за агенцију Бета.

Марковић је раније рекао да Јединствена Србија неће гласати за премијера и Владу на чијем је челу особа која није домаћин, нема деце, међународну популарност и контакте.

 АФП је убрзо јавио да је Вучић за премијерку именовао Брнабићеву, која је отворено декларисана геј особа.

(СПУТЊИК)

***

Да ли је избор Ане Брнабић за председника Владе Вучићев избор или избор Запада? Очито је да западни центри моћи имају веће поверење у Ану Брнабић него у било ког другог из СНС-а или њиховог коалиционог партнера

Вучић је био у обавези да за мандатара предложи особу коју му је Запад издиктирао. Ово је понижење и за саму СНС која нема квалитетног кандидата за председника Владе, као и за све социјалисте који су имали лажно обећање врха СПС да ће Ивица Дачић бити нови премијер и да због тога треба да подрже Вучићев избор за председника. Ниједан гласач СНС и СПС никад не би гласао за Ану Брнабић.

Да ли можда хрватски и хомосексуални лоби у Србији на овај начин долази на најутицајнију функцију у Србији, ускоро ћемо сазнати. Да ли је да владајућа већина нема нити једног другог кандидата за мандатара изузев оног кога им је наметнуо Запад који их је и довео на власт и даље диктира све потезе ове власти?

Нико не зна ко је Ана Брнабић, шта су њена политичка уверења, изузев да цео живот ради за стране компаније и невладине организације и да је своје високо образовање стекла на западу.

Сада су и на месту председника и на месту премијера особе које за све што су успели у политици дугују Западу. Сада остаје да видимо шта ће Србија све морати да плати, преда и прода због њиховог доласка и опстанка на власти. Такозвана „експертска“ окупација Србије говори да Вучић тотално предао Србију Западу, супротно вољи и својих бирача, бирача својих коалиционих партнера и велике већине грађана Србије.

Бошко Обрадовић

председник Српског покрета Двери

***

ДСС: ИЗБОР АНЕ БРНАБИЋ ЈЕ ШАМАР ВЕЋИНСКОЈ СРБИЈИ

Одлука председника Републике Александра Вучића да мандат за састав нове владе повери Ани Брнабић политички шамар је гласачима који су му указали поверење, сопственој странци, њеним коалиционим партнерима, Русији и свима онима који су веровали да је слободан и способан да доноси одлуке у интересу државе Србије.

Својом одлуком председник је гурнуо прст у око и већинској Србији која држи до традиционалних вредности и сматра да приватна опредељења појединца не могу да буду без значаја при избору на највише државне функције.

Ана Брнабић, која је од повратка у земљу 2001. године, до уласка у Владу Србије 2016. године, радила искључиво за америчке консултантске фирме и компаније, одлуком председника Вучића је промовисана за најистакнутију личност америчке у српској администрацији. Малог политичког искуства и као формално нестраначка личност, једино из те чињенице ће Ана Брнабић да црпи свој ауторитет. Тиме се одређује и садржина тврдње председника Републике да ће будуће влада бити влада континуитета, који је најједноставније описати као наставак испуњавања политичких и економских интереса запада.

Сваким даном, па и овим потезом председника Србије, све је јасније да је политика актуелне власти веома далеко од декларисане политике одржавања пуне равнотеже добрих односа са САД, ЕУ и Руске Федерације.

Информативна служба ДСС Београд, 16. јун 2017. године

***

СТРАНИ МЕДИЈИ О ИЗБОРУ НОВОГ ПРЕДСЕДНИКА ВЛАДЕ СРБИЈЕ

Британски Гардијан је под насловом „Србија добија прву жену и геј особу за премијера“ известио о новој српској премијерки на насловној страни истичући да је Брнабић нестраначки експерт у влади и да је дипломирала на University of Hull у Енглеској. Они додају да је она уједно и први геј премијер на Балкану. „Постављање Брнабић, које долази у истој седмици када је и Лео Варадкар изабран за првог премијера Ирске, је више него похвално имајући у виду веома распрострањен степен хомофобије на Балкану“, пише Гардијан.

Британски лист подсећа на растућу моћ Вучића у Србији и наводи да се до постављања Брнабић за премијерку очекивало да ће именовати на то место неког блиског савезника – чак и марионету – како би одржао свој надзор над свим сферама политике. Даље се наводи да политичко неискуство и недостатак моћи Ани Брнабић могу дати ограничен простор за маневар.

Индепендент наводи да је Брнабић као нестраначка личност постала прва геј министарка прошле године, изазвавши наслове широм света због иначе ниског поштовања ЛГБТ права у земљи.

Ројтерс назива Брнабић „менаџерком која није приступила ниједног партији“, док немачки Шпигл истиче да је избор Вучића изненађујући пошто Брнабић није ни годину дана у политици.

Радио-телевизија Црна Горе на свом сајту на насловној страни доноси ову вест са насловом „Брнабић прва балканска геј премијерка“, подсећајући да је Брнабићева и добитница награде „Дуга“ Геј стрејт алијансе за 2016/2017.

Загребачки Вечерњи лист пише да је Брнабић, пореклом с Крка, рођена 1975. године у Београду, а да је њен избор за министарку у Вучићевој влади 2016. године изазвао је пажњу у региону и свету због нескривене хомосексуалне оријентације.

„Њеном именовању за председницу владе управо се због тога противила Српска православна црква, а на најаве њено именовања за мандатарку нису благонаклоно гледали ни поједини коалициони партнери владајуће Српске напредне странке“, подсећа Вечерњи.

На њено хрватско порекло подсећа и Јутарњи лист који даје велики наслов „Признаје да је хомосексулка, пореклом је из Хрватске – Упркос противљењу СПЦ, Србија добила своју прву премијерку у историји“.

Јутарњи је оцењује као једну од најуспешнијих министраки у овој, годину дана старој досад Вучићевој влади, која је у том раздобљу осигурала да грађани могу на једном шалтеру добити све потребне документе.

„Брнабић је посебна по неколико аспеката. Као прво, она није чланица владајуће Српске напредне странке (СНС) већ је у влади била као нестраначка особа. Сад ће водити владу као нестраначка особа“, истиче се на сајту Јутарњег и наводи да је Ана Брнабић пореклом из Хрватске, из Старе Башке на отоку Крку где се њена породица спомиње у црквеним књигама још 1673. године.

Словеначки лист Дело јавио је да ће „Српску владу убудуће водити жена“.

(Данас)

***

***

Бошко Обрадовић (Двери): Диктат Запада и понижење за СНС

– Да ли је избор Ане Брнабић за председника Владе Вучићев избор или избор Запада? Очито је да западни центри моћи имају веће поверење у Ану Брнабић него у било ког другог из СНС или њиховог коалиционог партнера. Вучић је био у обавези да за мандатара предложи особу коју му је Запад издиктирао. Ово је понижење и за саму СНС која нема квалитетног кандидата за председника Владе, као и за све социјалисте који су имали лажно обећање врха СПС да ће Ивица Дачић бити нови премијер и да због тога треба да подрже Вучићев избор за председника. Ниједан гласач СНС и СПС никад не би гласао за Ану Брнабић. Да ли можда хрватски и хомосексуални лоби у Србији на овај начин долази на најутицајнију функцију у Србији, ускоро ћемо сазнати…

(Данас)

РЕАГОВАЊА СА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ФЕЈСБУК

ФБ СТРАНИЦА НЕ У НАТО:

Ко је Ана Брнабић?

Њена оријентација је само параван да би се прикрило ко је њу поставио на такву функцију. Обавезно поделите! (Уколико желите да проверите податке из видеа, све имате на њиховом сајту ewb.rs )

—————-

15.6.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

7 replies »

  1. РУСКИ АМБАСАДОР ЈЕ ПИТАО ИМА ЛИ ОВДЕ СРБА НЕК ОДЕ НЕК ВИДИ ПРАВУ СРБАДИЈУ У СРБСКОЈ СПАРТИ ОД НОЖИЦЕ ДО ПОЛИЦЕ БОКУ КОТОРСКУ ЂЕ СЕ СВЕТЕ ГУСЛЕ И ГУДАЛО У БРДИМА ЧУЈЕ КАКО СРБЕ БУДИ И КРОЗ ГУДАЛО СЛАВНУ ИСТОРИЈУ ПРОНОСИ И СРБИМА ПОРУЧУЈЕ ДА ЧУВАЈУ ВЕРУ ПРЕДАКА СЛАВНУ ДОБИЈЕНУ ОД САМОГ ИСУСА ХРИСТОСА ДАВНУ ПРАВОСЛАВНУ ШТО ЗНАЧИ ИСТИНИТУ И ПРИЗНАТУ

    Свиђа ми се

  2. Није било лако Руском амбасадору када је завапио дали „овде има Срба„и ја се питам дали у Србској влади има национално трезвених Срба,и дали ће их уопште бити у скоријој будућности,јер запад неће трезвене само послушне,марионете.

    Свиђа ми се

  3. Сви се нешто чуде, изненађени су, говоре о увредама, понижењима, и тако даље! Шта се друго могло очекивати од нечовјека који је шиптарским терористима и злочинцима поклонио КОСМЕТ!? Педерка на мјесту предсједника владе је само следећи корак у низу многобројних понижења која нас тек очекују.

    Свиђа ми се