КОСОВО И МЕТОХИЈА

Покрајински одбор Двери: Позив Србима са Косова и Метохије на бојкот избора 11. јуна


Двери, 4.6.2017.

Покрајински одбор Српског покрета Двери Косова и Метохије, као и 2013. године, позива све косметске Србе да бојкотују шиптарске изборе заказане за 11. јун 2017. године. Њихов позив достављамо у целости:

Разлога за бојкот је много, а истичемо само најважније.

Својим учешћем на изборима директно се саучествује у чину велеиздаје српских националних интереса на Косову и Метохији, јер изласком на изборе даје се легитимитет тзв. држави Косово.

Учествовањем на изборима саучествује се у формирању шиптарске војске, што води до тога да ће наша деца за пар година морати да служе у шиптарској војсци.

Режим у Београду укинуо је локалне самоуправе на КиМ, није спровео изборе у складу са Уставом Републике Србије ни 2012, ни 2014, ни 2016, као ни председничке 2017. Мисија ОЕБС-а која је требало да контролише неуставне изборе на северу КиМ све ове године, ангажована је од стране Приштине, а не од Београда. То већ довољно говори да и претходни и садашњи режим покушава да на мала врата пренесе прерогативе државности са Београда на терористички режим у Приштини

Изласком на шиптарске изборе укинуће се једине две преостале српске институције на Косову и Метохији, а то су школство и здравство, као једини предуслов за формирање Заједнице српских општина у складу са најгором преговарачком платформом за интересе Срба на КиМ – Бриселским споразумом.

Оног момента кад режим у Београду у договору са Приштином успе да формира тзв. Заједницу српских општина, тај исти режим ће угасити светло у својој соби званој Косово и Метохија и рећи лаку ноћ свима нама, без обзира да ли смо излазили на изборе или не.

На поменутим изборима ми немамо могућност избора, јер нам је избор наметнут. Од свих понуђених српских листа ни једна није српска. Све су шиптарске, под контролом западних центара моћи и  издајничког режима у Београду.

И да све претходно занемаримо, сви кандидати су извучени из коверти и ничим не заслужују наше гласове, јер њиховим избором они не штите наше већ своје личне интересе.

Оваквих разлога за бојкот избора има прегршт, а и ови су за разумног бирача довољни. Зато вас још једном позивамо на бојкот избора и општу грађанску непослушност после истих, јер ће одмах после њих започети општи шиптарски терор, који смо не једанпут на својој кожи искусили како у прошлости, тако и у новијој историји.

Покрајински одбор Двери за КиМ