АКТУЕЛНО

Др Јована Стојковић: Ментална онанија Зорана Кесића


Пише: Др Јована Стојковић
21.5.2017. 

У конц-логору Србија велику улогу у одржавању јавног реда и мира имају логорски забављачи. Њихов значај се огледа у томе што препарираним грађанима одлазак на губилиште, у обланди приземног хумора, приказују као улазак у Дизниленд. Излагање спрдњи покушаја освешћених појединаца да покидају букагије, главни је  метод „рада“.

Тако је другосрбијански, глобалистички пајац Кесић објаснио својој декортикованој публици како је Сверодитељски протест против увођења „сексуалних пакета“ у школе заправо: „борба сверодитеља против мастурбације“.

Иако је највећи део скупа био посвећен раскринкавању веза геј и лезбејских организација са лоби групама у свету и њиховом директном утицају на „политику“ Владе Србије, поента скупа сведена је на – мастурбацију, односну „борбу“ против исте, што је довело до велике разгаљености публике у студију и френетичног аплауза након што повадише руке из џепова и на тренутак прекинуше превенцију свог менталног здравља. Ипак, сви су добро информисани  да можеш да полудиш  ако се не самозадовољаваш и да је мастурбација здрава и да је чак препоручују лекари…

Ове „научне“ тврдње, прочитане у тинејџерским и женским  часописима након рубрика о томе „како обријати стидну регију“, ваљало би поткрепити, рецимо, експерименталним истраживањима која би указала да се недостатак мастурбације доводи у везу за неким поремећајем који је објективно мерљив, а који би се обавезно појавио код популације сексуалних апстинената, на пример монаштва.

Да ли су ови смејачи можда имали увида у оваква истраживања, а ако јесу молим их да их објаве и да нас просветле, с обзиром да је и сам Фројд, за кога су чули да је био мноого паметан и да је „открио“ сексуални нагон  код деце, говорио да се сексуални циљеви који не подразумевају репродукцију могу сматрати одступањима која у својој перманентној варијанти воде патологији која захтева лечење.

Одакле, рецимо, састављачицама пакета идеја да се мастурбација може обављати без ограничења, када водећи сексолог међу психијатрима у Србији, професор Јован Марић, у своме уџбенику из психијатрије наводи да  повремена мастурбација у случајевима усамљености и објективне апстиненције (затвор, војска) може бити корисна, као и да  већу учесталост (на пример, неограничено) мастурбације показују компулзивне личности, схизофрени и олигофрени пацијенти?

Размишљање о томе да верујући људи имају апсолутно право на морални суд према овом питању, све и да наука има опипљиве доказе о томе, а нема, вероватно није ни прошла преко мозга овим подсмешљивцима којима глава служи само за шишање од стране оваквих глобалистичких пајаца чија је срамна улога да гладној и болесној деци Србије у замену за слободу понуди орални, анални секс и неограничену мастурбацују.

Штета што нечијим очевима то није био доминантан начин сексуалног задовољења…

10 replies »

 1. Овога лика са слике, не тако давно, видео сам да шета дете у колицима Његошевом улицом. Ако је веровати овоме што овај несретник прича, а не може се порећи то што прича, за очекивати је да ће том, свом, детету, лично показати умеће онанисања и осталих работа, да дете може самостално да се определи за једну од тих гнусоба!
  Па, тата, срећно ти било обучавање твог детета горе поменутим работама!!!

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

 2. Dobro je zapoznati mladez sa cinjenicama u kakvom svetu zivimo, ali ipak svaku grupu treba klasificirati prema bozjim stvaranjima i zamisle a ne kao nesto moderno, zapadnjacko, nesto neminovno koje se mora desiti, kao nesto sto dolazi, kull…Sorosevsko itd. Biti realan, i reci istinu deci i sto je bogovsko a sta volovsko. Nemozemo prihvatati sve sto nam neko nudi s namerom da nas unisti, to treba reci deci da znaju i da se klone takvih negativnih postupaka. Ne ostaviti deci da sami odabiru kojim ce putem ici, deca nisu dovoljno zrela i pametna da odaberu pravi put, moguce je neko i da zaluta iz neznanja, radoznalosti, nagovorom itd. Decu treba pravilno usmeravati i objasnjavati koji je pravi put covekov, i kako se postaje covek…

  Свиђа ми се

 3. Игоре користиш изразе које ја не разумем,па овако полу писмен зкључујем да ти наученост није срана,али памет…Мислим само смо њега чекали да нас просветли…

  Свиђа ми се

 4. Водитељ који успешно ради свој посао, а то је понижавање и исмејавање Србије и србског народа, потврдио је само колико има значај протест “Сверодитељски састанак“! Уплашили су се западни налогодавци, да ће им родитељи покварити планове, па су кренули у блаћење. Ово је добар знак, што нас више нападају, значи да смо све јачи и ближи циљу. Зато нека нас све ово подстакне, да будемо још одлучнији и отворенији у нашој борби да сачувамо наше породице и нашу децу. Само нека Кесић и остали западни послушници раде свој посао, ми ћемо наш. Покажимо да је наша љубав према нашој деци и породици јача, од њихове мржње!

  Liked by 1 person

  • Sve sto je Kesic ucinio, jeste da pokusa da malo razmrda vas, „dekortikovane“ bogomoljce i moralizatore, da vas malo opusti i pokaze vam da u zivotu ima i drugih opcija, osim musko-zenskog seksa u mraku, radi prokreacije. DA, postoje pederi, lezbejke, transeksualci i jos kojesta i nasa deca treba da znaju u kakvom, zaista, svetu zivimo i budu spremna da u takvom svetu prave svoje izbore. Sve se menja, pa ce se promeniti i shvatanje znacaja porodice i to ce se desiti, hteli vi to ili ne.

   Свиђа ми се

   • Igor M Eto, mi jadni nismo znali kakvih sve ludaka nosi ovaj svet i da ih je sve više i više, budući da vaš sistem vrednosti generiše svakojake devijacije. Eto, mi jadni nismo znali da postoje pederi, tu je Imperator Kesić i slični klovnovi i dvorske lude sistema, gde sasvim sigurno spadate i vi, da sirotinji raji približi materiju.
    Ako se deci od najranijeg uzrasta serviraju gadosti i gluposti (u ovom slučaju ideologija homoseksualizma (važno je napomenuti da većina ljudi nema problem sa homoseksualcima, već sa profi pederima, raznim NVO govnarima i sl., koji se kriju iza „borbe za ljudska prava“), koja ima svoj položaj u jednoj široj, globalističkoj slici sveta), kao poželjan i normalan model ponašanja i življenja, onda to nema veze sa nečijim „slobodnim izborom“, već sa vrlo perfidnom manipulacijom, naprotiv, nije isto kada kažeš detetu da je pederizam „ok“ i kada to kažeš odraslom čoveku, dete ima slabije mehanizme odbrane. Prozapadne NVO, lezbijskog i raznih drugih egzotičnih karaktera kroje obrazovni sistem jedne tzv. „nezavisne“ države! Ne, tu nema ničeg nenormalnog 🙂 Provaljeni ste vi odavno i sve što možete je da pokušavate da promenite značaj porodice, a konobar uvek donese račun 😉

    Свиђа ми се