ИЗБОРИ 2017

Бошко Обрадовић позвао председничке кандидате да овере своје оставке код јавног бележника


27.3.2017.

Мислим да је поштено према свим грађанима Србије, да изађете са својим председничким програмом, да грађани знају за шта гласају, и оверите своје оставке, које ће се активирати, ако то обећање не испуните – рекао је данас на конференцији за медије у Чачку, председнички кандидат Двери, Бошко Обрадовић.

„Моја унапред оверена оставка, је потез, који се први пут десио у новијој политичкој историји Србије, и који је урадио један председнички кандидат.

Мислим да је време да наша политичка сцена постане пример озбиљног и професионалног управљања државом, а не ријалити шоу.

Први пут један председнички кандидат унапред подноси оставку, оверену код јавног бележника и обавезује се да сваки грађанин Србије може ову оставку да активира након шест месеци, ако не испуни своја обећања. Ово што сам урадио је револуција на српској политичкој сцени“ – рекао је Обрадовић.

Председнички кандидат Двери је додао, да је то доказ да искрено жели да ради у интересу своје отаџбине, да служи свом народу и да на политику гледа веома озбиљно.

„Верујем да је грађанима Србије доста слушања лажних обећања, празних прича и великих речи, које се никада не испуне.

Ни један председнички кандидат, никада до сада, није био спреман, да обећа шта ће урадити и да то што је обећао проверимо након шест месеци.

Ја сам спреман. Да ли сте и Ви?

Позивам све председничке кандидате, да учине исто, и да кажу шта ће тачно урадити у првих шест месеци мандата и да овере оставке код јавног бележника. Ако то не ураде, ако на то нису спремни, онда је јасно да дају лажна обећања“ – закључио је у Чачку, Бошко Обрадовић.

Информативна служба Српског покрета Двери

1 reply »