АКТУЕЛНО

Председнички кандидат др Војислав Шешељ у Златиборском крају: Победио сам све режиме, победићу и овај!


Председнички кандидат Српске радикалне странке др Војислав Шешељ обишао је Златиборски округ где је присутним грађанима представио свој програм и најавио победу у другом кругу.

Кључ победе др Војислава Шешеља на овим изборима лежи у чињеници да је поверење стекао жртвујући се за српске националне интересе, од дисидентских дана до победе у Хашком трибуналу. То је гарант његове непоколебљивости и одлучности да води државу искључиво у оквиру надлежности прописаних Уставом Републике Србије, за разлику од осталих кандидата који обећавају брда и долине што не могу испунити јер се председник Републике мора кретати искључиво у оквиру уставних овлашћења.

„Председничка функција има веома мала овлашћења, али важно је да с те функције, неко у кога народ има поверење може да критикује и контролише и извршну, и законодавну и судску власт“…

Др Шешељ је изнео своје мишљење о још једном председничком кандидату – Милану Стаматовићу:
„Ја сам осетио и у Чајетини да он има велику подршку, да је овде утицајан. Ја немам, да вам искрено кажем ништа лоше о њему да кажем. Да имам – одмах бих рекао! Не бих га штедео, као што не штедим ни Вука Јеремића, као што не штедим ни Сашу Јанковића, ни Бошка Обрадовића, ни неке друге… Али заиста, против њега немам шта да кажем. Али, не верујем да су му баш велике неке шансе, ваљда је и он тога свестан. Пошто је напустио ову партију Ненада Поповића, Српску народну партију, ја му поручујем да су му отворена врата Српске радикалне странке!“…

САОПШТЕЊА

——————–

15.3.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. Е мој Шешељу,нека си победио Хаг драго ми је па и да си најгори Србин на свету,али никада не можеш победити себе и нека си доктор по сто пута једноставно немаш капацитет а то се добија рађањем.Не можеш победити никога јер ти и Вучић сте једно и за Србију нисте решење сем ако народ то не види али ће се грдно кајати ако превиди ту чињеницу.

  Свиђа ми се

 2. Пуна подршка војводи Шешељу, Хрвати могу само да се жале на дурдубак или бућку, такође и на зарђале кашике, њихови гласови се броје само ако су држављани Србије.

  Свиђа ми се

 3. Мало ли је 200.000,00 евра у џеп, што да му жена не буде кандидат за председника, жена добра, штедљива, није распикућа, уста има језик нема, а народ плаћа, воли кад му врте шибицу – пардон демократију, осети се важним, мисли да одлучује, а и има се, па се може, а што и мора да једе сваки дан, па демонкратија је.

  Карловац; Карлобаг, Вировитица… авиони камиони за народни тупсони, а може и дудурбаци за сомови и глупаци. Србија је вечна док су јој деца верна да, да, да.

  Свиђа ми се

 4. Хм, хм. Воја у златиборском крају!? Да се то можда газда вУЧКо није уплашио Стаматовића па брже боље послао свог слугу да извиди ситуацију?

  Свиђа ми се

 5. Ha ha.Drug Voja je bio svacija sluga tako je sluga i od Velikog Vodje njegovog bivseg sekretara.Samo prica optuzuje nista drugo.On gdje god je branio Srbe njih nema tamo.I od kada je dosao iz zatvora brani Vodju i optuzuje Nikolica i to radi €vrica.Jedini je sa prostora bise Yuge koji je kandidovao svoju zenu za predsednika i sada sinove u parlament.To mu ispada familijarna firma a budale neka glasaju ko njih sta pita.Kada je bilo moda sklapao je kumstva kao i Tito a kada su mu se kumovi obracali za pomoc posle bezanije sa Kosova isterivao ih je iz dvorista.

  Свиђа ми се