Коментар дана

ОН је постао све званично у Србији! Биће јако тешко да ова секта оде с власти нормалним путем


vucic

Врховно божанство своје секте – Илустрација: СРБски ФБРепортер

Коментар дана

Марко Радуловић, 1.3.2017.

Он је почео да одлучује и кад ће Народна Скупштина да ради. Он је постао све званично у Србији, док његов брат као главнокомандујући г**нарске партијске војске у позадини приватизује Србију и уводи страховладу једне секте.

Не знам ко и колико детаљно прати шта болесник спроводи и који му је болесни план, али ако се настави овако, у једном моменту ће бити јако тешко да та секта оде с власти нормалним путем. Запамтите шта сам вам рекао.

Свашта је Србија видела и доживела на политичком пољу, нарочито у новијој историји, али овакви подмукли секташи који перфидно уводе страховладу једног човека и његовог брата, то се видело није. И толико то организовано и системски покривено раде.

Они већ сад не могу да оду нормалним путем са власти, што ће се показати једног дана кад наспрам себе буду имали егал противника и кад почну да падају. А десиће се то. Тада ће се показати на шта је та секта све спремна и шта ће изазвати у Србији.

Нису ни мало наивни. Врхушка која стоји иза њега као окупационог намесника и која и није видљива јавности, није ни мало глупа. Напротив. Све је јако добро осмишљено. А фанатизам су створили међу масом која га подржава и код које су створили његов култ као култ секташког шамана. Они су гладни и боси, добрим делом, али су спремни да ти очи ископају за њега.

Овде су све институције изгубиле смисао. Ајде што живимо у матриксу и систему који је сам по себи лаж и окупација али у оквиру кога смо принуђени на комуникацију са одређеним институцијама у процесу реализације основних животних потреба, него смо дошли у ситуацију да исфрустрирани идеолошки акробата постаје присутан на сваком кораку и он постаје синоним за сваку институцију у којој влада неговање његовог култа. То постаје неподношљиво и јако опасно.

5 replies »

 1. Овде се само наставља пут Србије трасиран 1946године,каја нас води у тоталну пропаст како народа Србског ,тако и државе Србије,тада под влашћу безбожних комуниста,југословена,тако данас њиховиох унука хуманиста,европејаца и екумениста,лажних демократа и разних плаћеничких група,којима је само новац и престиж на првом месту,зато се међусобно и блате не због Србије него због новца и привилегија коју им дају они којима је једини циљ нестанак Србског народа и државе.

  Свиђа се 1 person

 2. Није могуће да буде нови, јер патријарха немамо од како се његова светост патријарх Павле упокојио.

  Свиђа се 1 person

 3. Патријарху је угрожена функција !

  Владика Александар В. биће следећи патријарх, сада на пролеће.

  Свиђа ми се