АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Небојша Јовић: Воз преваре и маркетинга је пројекат на који нису пали „наивни“, јер наивних више нема!


Небојша Јовић, 15.1.2017.

Очигледно „атентати“ нису дали жељени резултат… ни МИГ-ови руски… а растуће патриотске гласове пред изборе треба покупити, па хајде да се мало играмо рата!!!

vuci-voz-480x384

Рече вечерас премијер: „Албанци, молим вас не убијајте Србе…“! С Т Р А Ш Н О!!!

А само коју годину уназад: „Тражим од КФОРа да ми да само 45 минута да се обрачунам са екстремним Србима на северу„!…

Још ми та порука одзвања у ушима јер се није односила на оне који су договорили и покушали да спроведу изборе независног Косова којима се Србија протерује са Космета, већ се односила на нас који смо све од себе дали и тога дана успели, да сачувамо присутност Србије и србских институција на Космету, односно да успешним бојкотом онемогућимо ово што се данас дешава!

Па зашто за име Бога и вечерас Премијер, или оно што се Председником назива, не загрмеше оштро као тада: „Обавештавам КФОР да Србија за 45 минута шаље своје снаге да заштити свој народ, не само Србе већ и све који не признају независно Косово“? Али не, овај режим, али и сви од 2000-те, снагу и санкције, репресију показују само и искључиво према србском народу. Само су ту јаки. У игри лудог и збуњеног, са свима другима они су „збуњени“, никад „луди“.

Данас је, кажу, најављен протестни митинг у Митровици против заустављања „шареноликог воза“ (којем сам се прецизно посветио у посебној објави).

Па када већ изводите раднике да се смрзавају, зашто онда не најавите протест на којем ће се тражити да нам режим у БГ, било возом или не, врати незаконито угашене четири општине србске на северу, да нам врате угашене институције србске на Космету, да понисте Бриселски споразум и врате нам Устав Републике Србије?

Овако, свакодневно, деценијско понижавање целог државног врха, а самим тим и целе државе и њеног народа, од стране Албанаца (који, за разлику од Београда, показују на прави начин и „мушкост“ и храброст и решеност како се брани држава – за коју мисле да је имају, и како се брани национални интерес), које притом пролази без отпора и без решености Београда да се трајно и ефикасно њима супротстави – добија обрисе патологије.

Зато, господо, или нађите неког бољег режисера за ваше представе (можда Кустурицу или Михалкова) или почните да се стварно и искрено борите за интерес Србије и србског народа. Свако ко би ту борбу покренуо, имао би подршку целог народа србског!

***

Воз преваре и маркетинга, пројекат на који нису пали „наивни“, јер наивних више нема! Нису „пали“ ни снс ботови, јер је то део њихове приче. али јесу „пали“ поједини… поједини(?)… многи патриотски појединци и организације! Па се питам, да ли случајно???

Па и сада, када је Србија још једно понижење доживела искључиво кривицом режима који је Албанцима дао и границу и државу и полицију и РОСУ, па им онда шаље шарену лажу у виду парола „Косово је Србија“ и то на територију где је он, режим оличен у лику премијера и председника, угасио србске општине, србске институције, србски Устав… ти исти „патриотски појединци, сајтови и организације позивају „да се сада не тражи кривац међу нама већ искључиво на другој страни јер је ипак национални интерес најбитнији“! Ни централа СНС не би боље овај „апел“ саставила!

Дакле, јуримо духове и оне које достићи не можемо, јуримо било кога али, њега, њега само аман не дирајмо! Усмеравајмо пажњу на све стране, само не на ону где нам у леђа већ годинама пуцају. Случајност или НЕ?!

10 replies »

 1. Svu ovu napetost na Balkanu neko sa Zapada režira, ne bi li zamajavo narod i zadržao na vlasti marionetske režime, dok ne odrade posao na rasparčavanju nekad moćne Jugoslavije na banana državice, kao i da čitav Balkan bude stavljen pod NATO čizmom. Od čega nas je to ovaj naš Vučko Maniti spasao, kada je do ovog izrežiranog konflikta došlo samo zbog toga, što je bez dogovora sa Prištinom i međunarodnim faktorima, koji de facto upravljaju ovom teritorijom, „odlučio“ da demonstrira patriotizam i svoju moć, šaljući voz iz Beograda za Prištinu. Čitava koreografija ovog cirkuskog karavana, koji za Srbe na Kosmetu nema nikakvog praktičnog značaja, bila je u funkciji predizborne kampanje, da bi crna izdajnička trojka: Vučić, Nikolić i Dačić – po treći put prevarila politički polupismene i nepismene građane Srbije da glasaju za njih, a da vlastima u Prištini omogući da izbegnu svoje obaveze po Briselskom sporazumu, afirmišu svoju nezavisnost u upotrebi oružanih snaga severno od Mitrovice, kao i da izbegnu privođenja pravdi svoje ratne zločince. OČIGLEDNO JE DA SU OVU PERFIDNU IGRU REŽIRALE ZAPADNE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE.

  Свиђа ми се

 2. Значи, као што је Вучић терао србе да изађу на изборе, као што су атентатори Дикићи разбијали кутије, сада их тера да одрже први предизборни митинг СНС и то баш у Косовској Митровици.
  Основ: да искористе скандал око воза за подршку неименованом кандидатуСНС, за подршку омиљеном вођи.
  Гебелс им није ни до чланка.
  Организоваће и олимпијске игре као Хитлер.
  Под хитно развити Метларску индустрији и почистити Србију од овог великог јада у власти који нас је снашао. Устани рајо града и села. Угасили су све српско што је радило.
  Сада ради само СНС и Вучић. Они нас хране зајмовима од ММФа и Светске банке који крваво враћамо.
  Тешко време мора да донесе тешке одлуке. Срби морају да се пробуде, да отворе очи.
  Сваки дан погине неки србин на Косову и Метохији од шиптарске руке.
  Никада ни један убице неће одговарати. Као ни Харадинај.
  Народу треба да одговарају сви који учествују у „Бриселском договарању“. То није договарање него спровођење онога што су потписали, тако да су шиптари формално у праву. Не траже ништа мимо тог антиуставног Споразума.
  Као што Додик не тражи ништа мимо Дејтонског Споразума. Али – Вучић Додика не подржава, него свој Бриселски споразум. Какав апсурд. Ко га је на ово натерао?

  Свиђа ми се

  • На ово су вУЧКа натерали шиптарски гени и МИ6, јер је он њихов пројекат. И кад ће опозиција, ако није режимска да већ једном проговори о томе? Као и о његовој сексуалној оријентацији.

   Шешељ би о томе могао много тога да каже, питање је само да ли је и он ПРОЈЕКАТ који је услужби страних интереса, да није већ би се огласио он или неко други од радикала о наведеном.

   Сви изводе неке перформансе, облећу око Истине као киша око Крагујевца глуме опозицију, што све благе везе нема ни са тренутком, ни са реалношћу,а камо ли са нациналним интересом, што ће рећи да сви у служби ПРОЈЕКТА да служе као декор вУЧКу!

   Свиђа ми се

  • Радиш за цркавицу од данас до сутра и очекујеш бољитак ?

   Е добићеш, и вазда ти било добро као свим радницима Максија, да ти Бог да, ради и уживај, сем ако ниси слагао за ово што си написао?

   Још ако си добио и сендвич приде, е ако је тако, да ти Бог да дупло, да ти буде још боље, дупло боље, да белог дана не видиш. Пријатно ти било!

   Свиђа ми се