АКТУЕЛНО

ФБР Коментар: Југославија и „југословенство“ је заиста била превара и обмана. Исто као што је данас „ЕУ“


bivsa-jugoslavija-usporedba

Коментар нашег читаоца на текст: Рајица Марковић: Југословени наших дана шире глобалистичке лажне вредности по Србији…

***

Све ове чињенице тачне су, истините и уједно за мене лично – жалосне.

Цијели живот сам провео као Југословен, био одгојен као Југословен, дихао, јео, пио, спавао као Југословен.

Моје „братство и јединство“ било је искрено.

Историја, коју су нам убијали у главу у школи, позната је свима, сви знамо, ко ју је писао, како и зашто.

1974. године сам тек имао 16 година, али се у мени већ тада родила јака сумња да је цијели концепт смишљен за уништење Православља. Оно што је слиједило, само је у мени учврстило сумњу, која се у ствари претворила у застрашујућу збиљу. Од почетка краја СФРЈ, тј. од Устава из 1974. па до данас, помно пратим и анализирам тај организовани злочиначки подухват.

Био сам Југословен, поријеклом из Босне, несрбин, атеиста.

Сад сам Србин, изјашњавам се као Србин, живим као Србин и желим умријети као Србин.

Мој проблем: нико ми више не вјерује, нико ме не разумије, нико ме не жели.

Још горе: немам идентитета, немам домовине, немам репрезентације, немам химне, немам пријатеља.

Живот ми је постао сив, монотон, досадан. Имам све, а немам ништа.

Својој браћи Србима желим све најбоље и што више слоге.

Југославија и „југословенство“ је заиста била превара и обмана.

Исто као што је данас „ЕУ“.

Ова тренутна је чак и гора.

Чувајте се.
______________

yugapatride, 2.1.2017.

6 replies »

 1. За русофобе (Енглезе, Ватикан, Немце) Југославија је била изнуђено решење да се Срби блокирају и ставе под контролу. Иначе 1918-те је претила опасност да створе велику државу, а иза тога – ко зна – можда одмах уједињење православних земаља и Русије, ослобађање Босфора и Мале Азије?

  Свиђа ми се

 2. ВАЗДА САМ БИЈО СРБИН ОД РОДЂЕЊА МНОГИ СУ СЕ ПРЕДСТАВЉАЛИ ДА СУ НЕКАКВИ босанци црногорци СРБИЈАНЦИ југословени ТО СЕ ПРЕНОСИ СА КОЉЕЊА НА КОЉЕЊО САМО ВЕРА У БОГА ПРАВОСЛАВЉЕ СВЕТОГ САВУ СВЕТОГ ОЦА ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ ЊЕГОША СВЕТОГ ПЕТРА ЦЕТИЊСКОГ СВЕТОГ ВЛАДИКУ НИКОЛАЈА ВЕЛИМИРОВИЋА АВУ ЈУСТИНА ПОПОВИЋА ВЛАДИКУ АРТЕМИЈА И СВЕ ЧЕСТИТЕ СРБЕ ИЗ РОДА СРБСКОГ ЋЕ НАС СПАСИТИ КОЛИКО ПОЈЕДИНИ ВЕРУЈУ У СРБСТВО СУ ПОКАЗАЛИ СЛАВЕ ђаволску јелку У СРЕД БОЖИЋНОГ ПОСТА БРАТЕ АНТОНИЈЕ ДАВИДОВИЋУ ДЕ ЖИВОТА ТИ ПРОЗБОРИ КОЈУ О БОЖИЋУ 1942 КАД СУ јамари ПОБИЛИ УОЧИ БОЖИЋА У ЛУГОВЕ БАРЕ ВИШЕ КОЛАШИНА КОЛАШИНОВИЋА СРБЕ И СРБКИЊЕ КОЈИ СУ БИЛИ ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ БОГМЕ НИКАКВЕ РАЗЛИКЕ ИЗМЕДЂУ оне шугаве петокраке И еу јевропе НЕМА САМО ДРУГЕ СУ БОЈЕ А сатанизам ИМ ЈЕ ИСТИ НИЈЕ ОВО монтенегро НО НАЈВЕЋЕ СРБСКО ГНЕЗДО СССС

  Liked by 1 person

 3. Није све тако црно као што изгледа! Има нас довољно који мисле својом не туђом главом, потребно је само да се удружимо-умрежимо, критичну масу створимо, без ње нема темељних културних-привредних-политичких промена, радикалне реформе, позитивном смислу, војске полиције, државне (не) безбедности! Време је да се одвоји стручно жито од кукоља којег има у свим областима! Зато су нам потребни самоиницијативно основани стручни тимови-родољуби, из горе наведених области, план који ће маса подржати, он постоји и гласи:
  1. Хумано друштвено уређење;
  2. Гарантована минимална примања;
  3. Живот достојан живљења;
  4. Бесплатно здравство-школство;
  5. Стручно-детаљно уклањање познатих друштвених аномалија;

  У расејању постоје људи који су спремни да преузму одговорност за реализацију горе наведеног програма! У случају не испуњења, бирачи имају легитимно право да исте колективно туже за неиспуњење плана! Ово је прилика за све ПРО србске медије да подрже овај план на следећим изборима!

  Свиђа ми се