АКТУЕЛНО

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (1/7)


14067681_345268629138939_8435666828381451648_n

Љубазношћу господина Игора Самојленка из Русије, СРБски ФБРепортер објављује његову преписку са српским херојем Генералом Младићем  тј. њему упућена писма (одговоре) генерала Младића.

И, сасвим супротно од онога што бисмо очекивали од човека коме коме у хашком казамату суде као највећем злочинцу, који је далеко од своје Домовине и чије здравље је озбиљно угрожено… – кроз ова писма препознајемо човека огромне мудрости, војничког искуства и ширине сагледавања проблема, а опет човека блиског, животног и осећајног, борца који се није предао и чија витешка битка и даље непрекидно траје.

***

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

27.10.2015.г.
13:55-14:50

Поштовани брате Игоре,

Ово Вам писмо пишем у сатрапани – Судници бр 1 и уједно пратим суђење!

Ваше писмо је веома интересантно!

Лепо је што сте се Ви сјетили и свога оца Александра и свог сина Александра и великог славног руског светог Цара Александра Невског. Он је заштитник Русије, слава му и хвала, а и ја имам млађег унука Александра, који има 2,5 године, лепо прича са дедом телефоном, каже да воли да „чита“ мале књиге (дечије), воли да шета напољу, вози бицикло и игра се са својим играчкама (аута, камиони, возић, разне играчкице животиња од пластике), воли да гледа на ТВ цртане филмове, воли да се игра са лоптом. Он је већ научио да плива!! Па он је „велики“ дедин унук, лепо ручка, лепо слуша, а почео је да иде у вртић – да се игра са децом!

Поштовани брате Игоре, не буди тужан ради мога страдања у Сатрапском суду (Аду), то и није Суд, то је НАТО-вска ударна игла која гађа нас (Србе – православце) да би се сакрили крвави трагови НАТО Сатраписта широм света!

Ви сте у праву, Европа се одрекла давно од Христа, а од јереси и католичанства још није, а на путу је да и то учини!

Нека они праве барове где хоће и нека дижу џамије на својој земљи где хоће, требаће им за прогнанике са Блиског и Средњег истока, Африке, итд. Већ су их „запљуснули“ избеглички таласи (цунами), дижу жичане ограде (жилет), да би спречили колоне невољника да им дођу иако су им све потпалили и опљачкали из њихових спржених држава! Куда све ово води и у коме правцу тек ће се видети! Видим да земље муку муче са прогнаницима, не могу да се договоре како да их приме, сместе, нахране, запосле итд… ?

Но, то је само део проблема, а њих ће тешко асимиловати!

Видим да су у тим колонама претежно мала деца, младе жене и мушкарци, а има доста старијих, болесних, изнемоглих, промрзлих, мокрих, босих, гладних, ојађених, који су на отвореном, тек са неким ћебетом, најлонским прекривачем, спавају у блату, а тек понеки добију мали шатор, мало хране и воде, и сада овој јесењој хладноћи биће и тешких прехлада, епидемија, промрзлина итд.!

Сада ће почети кише, снегови, мразеви, а они боси, голи у њивама спавају у блату и ко зна какве ће све имати последице по њихово здравље, док их разврставају, пописују и гурају преко граница! Овај егзодус мислим да не памти историја! Последице ће бити стравичне! Гледам мајке са децом у наручју које носе месецима од постојбине до земље „жеља“, а шта их тамо чека – немају појма, имају само наду и жељу да спасе свој голи живот!

Добро је Светитељ Александар Невски давно рекао да нам је највећи непријатељ запад и то је тачно, па опет се неки свим силама гурају да уђу у ЕУ т.јест на тај запад.

По мени, Игоре, историја се врти у кругу, и поред разорних ратова и посрнућа у прошлости, ми нисмо скоро ништа научили и свет је ушао у 21. век, који иде све дубље сатанским путем и ако се настави са насиљем и једнополарном стратегијом безумника са запада, доћи ће до катаклизме и суноврата ове цивилизације.

Превише је неверника и зла на планети Земљи и око ње и морамо сви схватити да се насиље мора зауставити по сваку цену!

Видим да се РОССИЯ усправила, почела је акције против ISIS-а, фундаметализма и подржала Древну државу Сирију, коју су сатраписти довели на руб пропасти!

Да, Јуда је оличење издаје и зла, он је продао (проказао) ИСУСА Христа са кесицом новчића, а зар није „Нобеловац“ Михаил Горбачов издао СССР и сво родољубиво становништво планете Земље! Шта је добио (Нобелову награду за Мир!?), а мира и слободе нигде нема!! Зашто?

Да, обичан народ проклиње ЈУДУ, а Горбачов се шета слободно РФ и светом! Докле???

Мој брате Игоре, код нас има река Дрина, кривудава, водоплавна и хировита, ми не можемо исправити криву Дрину, она није крива – што је крива – таква је она од постанка, она тече од југа на север и улива се у реку Саву, којој даје своје воде. Обе теку до Београда где се уливају у реку Дунав и иду у Црно море!

Руси тепају реци Волги: ето наша МАТЬ! са правом, она је огромна, славна и опевана река, као Дон, река Москва, Об, Јенисеј, Лена, Амур, Иртиш и многе друге у РФ, а наша река Дрина је кичма српског народа, то је по мени света наша река јер су 6 векова Османлије отимале малу мушку дечицу и одводили их у сепетима на коњима и одводили их у Истамбул и од њих правили Јаничаре (Данак (порез) у крви). Зато је наша Дрина нама Србима света река! Сада она мирно тече кроз српску земљу и она није и неће бити никада граница у србском народу!

Мој брате Игоре, да се мало макнем од историје, гледам сатима да нађем Ваш град Ступино – нема га у Атласу, па бих Вас молио да ми пишете о Вама, Вашем граду, породици, фамилији, о природи Вашега града и околине па да се поближе упознамо!

Желим Вам добро здравље, срећу и пуно успеха у животу и раду!

Ваш пријатељ и брат Ратко Младић