АКТУЕЛНО

ОВАЈ КРВАВИ ПРВИ МАЈ ПАМТИ СВАКИ СРБИН: Ево како је НАТО на празник МАСАКРИРАО српску децу! (ФОТО) (ВИДЕО)


TELEGRAF

Пре 16 година на првомајски уранак пројектил НАТО-а погодио је путнички аутобус и преполовио га док је прелазио мост у Лужанима, а у овом нападу убијено је најмање 60 особа, међу којима петнаесторо деце

ПОВЕЗАНО:

РАЗГОВОР С ПОВОДОМ: Др Мирјана Анђелковић Лукић – Специјални, ХЕМИЈСКИ и РАДИОЛОШКИ рат НАТО алијансе над Србима 1999. уништавањем здравља народа и природе хиљадама година унапред!

Проф. др Мирјана Анђелковић Лукић

Изузетну част имала сам да на Међународној Еко-конференцији® 2015. у Новом Саду чујем излагање научног рада др Мирјане Анђелковић Лукић, на тему ХЕМИЈСКИ, РАДИОЛОШКИ И ЕКОЛОШКИ АСПЕКТИ АГРЕСИЈЕ НАТО АЛИЈАНСЕ НА […]

Пре 16 година почели су ваздушни напади на СРЈ од стране НАТО алијансе који су трајали 75 дана и са собом однели многе животе. Један од монструозних злочина догодио се у Лужанима када је пројектилом погођен путнички аутобус “Ниш-експреса” у којем је убијено 60 људи, међу којима је било 15-торо деце!

На данашњи дан пре 16 година на првомајски уранак пројектил НАТО-а погодио је путнички аутобус и преполовио га док је прелазио мост у Лужанима, 18 километара северно од Приштине.

У овом нападу убијено је најмање 60 особа, међу којима петнаесторо деце. Мост није уништен, а напад је изведен око поднева, при потпуно ведром времену, што значи да су пилоти јасно видели шта гађају.

Возила хитне помоћи гађана су око 50 минута потом и при том је тешко рањен један лекар.

За 78 дана бомбардовања Србије 1999. године убијено је 2.500 цивила и више од 1.000 припадника војске и полиције, а рањено око 12.000 људи.

(Д. З.)

***

На данашњи дан у Београду је бомбардована зграда Генералштаба Војске Југославије, зграда савезне полиције, а пројектили НАТО-а погодили су и Врачар, густо насељени крај у ширем центру града.

————-

2. 5. 2016. ТЕЛЕГРАФ, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Овај из телеграфа помиње неког пилота а неће да каже да је то злитвор из удружене злочиначке организације, да не увреди газду умоболника, срамих их било. Шта рећи на најрадоснији данашњи дан а у вези страдања и не само путника аутобуса, лака им црна земља. Христос Васкрсе -Ваистину Васкрсе!

    Свиђа ми се

  2. Не чудимо се па силом претње заборавили смо и на Јасеновац опростили Хрватима зарад лажнога братства,све јаме,сва зверства три пута у једном веку,па они ће и Нато-у опростити и чак ући у тај савез.Потомци тих бесрамних безбожника и даље владају Србијом.Дали нам је то браћо Божја казна,или наша немоћ да их се занавек ослободимо.

    Свиђа ми се