АКТУЕЛНО

Зашто су родитељи у САД забринути: Дечије хроничне болести изазивају вакцине (видео)


v1

ЗАШТО СУ РОДИТЕЉИ ЗАБРИНУТИ ЗБОГ ВАКЦИНА?

Избор по питању вакцина је фундаментално људско право.

Америчка деца доживљавају епидемију лошег здравља где 54% наше деце пати од хроничних болести или инвалидитета неуролошког развоја.

naslovna vakcine sad

Скоро 9 милиона деце има кожне алергије, 8 милиона има алергије дисајних органа, 7 милиона има астму, 5 милиона има хендикеп и сметње у учењу, 1 од 400 има дијабетес, 1 у 50 има аутизам.
Оно што вероватно не знате је, да наука све ове хроничне болести везује за вакцине.
Повреде од вакцина су стварне и неке су опасне по живот.

Америчка влада признаје да су деца тешко повређена и убијена вакцинама.

Произвођачи вакцина и лекари кори врше вакцинацију нису одговорни за повреде од вакцина.

1986. године као одговор на пресуде пороте у милионском износу за повреде од вакцина, и због фармацеутског лобирања, Конгрес је изгласао Закон о повредама деце проузрокованим вакцинама. Конгрес је на тај начин обештетио произвођаче вакцина и креирао „Суд за вакцине“, административну агенцију затворену за јавност која нема судију, пороту и слободан приступ информацијама. Жртве се исплаћују новцем од пореза који се узима од сваке продате вакцине. Више од три милијарде долара у одштетама је већ исплаћено.

Многе повреде од вакцина се никада не пријаве, а родитељи су препуштени себи да брину о повређеној деци. Пријављени случајеви чекају годинама да добију решење а исплате су обично недовољне као надокнада за жртве.

Amy Mitten-Smith

Amy Mitten-Smith каже да говори са нама због епидемије малих богиња и због претеране реакције и напада на родитеље који не вакцинишу своју децу.

Овај видео са Leo Smith је снимљен шест месеци после примања две вакцине против дифтерије и великог кашља. Леова Мајка, Еми Митен Смит, каже да је после вакцинације добио копривњачу (уртикарија), отечене зглобове и грозницу, а касније и нападе. Лекари су јој рекли да је то врло ретка реакција на вакцину. Два месеца после вакцинације, симптоми су се повукли, али Лео је престао да говори. Осам месеци касније симптоми су се вратили када је Лео добио прехладу. Овај пут Лео је развио тикове са очима и убрзо након тога добио дијагнозу аутизма, а касније и друге неуролошке поремећаје као што је Туретов синдром.

Мајка каже да осећа сталну кривицу.
„Мислила сам да ћу га заштитити ако га одведем да прими вакцине, а испало је да сам га повредила до краја живота.“
Она је свој случај предала суду за децу оштећену вакцинама. Суд је донео пресуду где је утврђено да су вакцине узрок Леовог оштећења и исплатили су 55.000 долара. Пресуда није узела у обзир дијагнозу аутизма.

„Кајем се што нисам више обратила пажњу на то, али сада је касно„ – каже Леова мајка.

Конгрес и Врховни суд су легално класификовали вакцине као неизбежно небезбедан производ од којих се може очекивати да повреде и убију неку децу.
Говоре нам да су вакцине безбедне и ефикасне, и већина људи то никада не доводи у питање. Али, вакцине нису безбедне и ефикасне за свакога. Обавезна вакцинација самим тим значи да ће нека деца бити повређена или убијена и нико не може да вам унапред каже да ли ће ваше дете бити једно од њих.

istrazivanja

Доктор J.B. Handley: „Увек има неки сакривени детаљ и проблем са вакцинама је да се величају, тако да се генерално мисли да немају лошу страну. Погледали смо друге западне земље и ми смо на 34. месту у стопи смртности деце млађе од 5 година, чак смо иза Кубе и Словеније. Ипак, ми смо држава која својој деци даје 36 вакцина, у односу на првих пет земаља са нижом стопом смртности, као што су Финска, Норвешка, Исланд, где дају између 11 и 13 вакцина. Од 1994. године ми смо додали 8 вакцина у распоред. Ту је вакцина против грипа, против рота вируса, против варичеле које дају можда још само 2-3 државе од осталих 30 држава. Шта то они знају а ми не знамо? Зашто они нису прихватили да дају вакцине које ми дајемо већ 15 година и зашто је стопа аутизма код њих мања него код нас? 1 у 1.000, или 1 у 1.500 или 1 у 2.000? Не морате да будете хирург или доктор да бисте видели да постоји веза…
Ми смо само и гледали да ли вакцине изазивају аутизам. То је тако лажна изјава. Колико су они истраживали у тим студијама? Који је одговор? Одговор је: само две вакцине. Колико састојака су истаживали у 35 вакцина? Одговор је: само један састојак!
Вршили сте истраживања на две вакцине од 36 и на један састојак из 25 вакцина и ви ћете да нас убеђујете да вакцине и аутизам нису повезани? То је лажна наука коју користе и у дуванској индустрији. Свако ко прочита ово би се сложио.
Ми смо тако фрустрирани јер нас нико не чује, и јако смо уморни због тога што нас нико не чује. Не можемо више да слушамо изјаве као што је други лекар рекао: `Доказано је да су вакцине и аутизам неповезани`. То је апсолутна лаж која мене, као родитеља погађа.“

KONGRES

Вакцине су фармацеутски производ, али се оне другачије студирају од других фармацеутских производа. Студије о вакцинама не користе прави плацебо. Уместо воде или соног раствора, они користе друге вакцине или друге хемикалије, као што је алуминијум. Студије се раде на појединачним вакцинама, али се деци дају у великим комбинацијама одједном. Студије о безбедности вакцина користе здраве субјекте, али се вакцине дају свој деци без обзира на здравствено стање или осетљивости. Никада није урађена велика, дугорочна клиничка студија која пореди здравље између вакцинисане и невакцинисане деце, иако је Конгрес више пута тражио од Центра за превенцију болести (CDC) да уради такву студију.

КОНГРЕС: „Занима ме да ли је CDC урадио студију где пореди вакцинисану децу са невакцинисаном, да ли сте то урадили?“
Др Бојл (CDC): „Ми смо урадили доста студија где смо тражили везу између тимеросала (thimerosal – Thimerosal is a mercury-containing organic compound) у вакцинама и аутизма, и других поремећаја у развоју. „
КОНГРЕС: „Значи, ви сте јасно, дефинитивно, несумњиво студирали вакцинисане у односу на невакцинисане?“
Др Бојл: „Нисмо студирали вакцинисане у односу на невакцинисане…“
КОНГРЕС: „Станите. Ја сам лепо питао, а ви сте безвезе потрошили два минута мог времена.“

Да ли CDC не успева да заштити нашу децу?

Имамо новог „упозориоца“ по питању аутизма. Др Брајан Хокер (Dr Brian Hooker) из фондације “Фокус аутизам“ каже да има извор у CDC-ју. Сада знамо да је извор др Вилијам Томпсон (Dr William Thompson) и он је поделио причу са др Хокером. Др Томпсон каже да већ 10 година крије да је пронашао везу аутизма код црначке деце и вакцина. Он каже да је CDC знао за ову везу и да су намерно манипулисали доказе тако што су из студије избацили црначку децу која нису имала крштенице, да би могли да оправдају своју мулти-милијардерску операцију са вакцинама.

izjava dr thompson
Др Томпсон: „Ми нисмо пријавили важна сазнања и сада ме је срамота када сретнем родитеље са децом која имају аутизам, јер сам и ја део проблема зато што сам пристао да пратим директиву оних на вишим позицијама“.
Др Томпсон је дао изјаву коју главни медији нису пренели јавности, где признаје да су они и његове колеге из CDC, изоставили статистички важну везу између MMR вакцине и аутизма, из њиховог чланка у „Журналу из Педијатрије“ (Journal of Pediatrics) часопису из 2004. године, где су тврдили да не постоји никаква веза између вакцина и аутизма.

vakcine i autizam

Центар за контролу и превенцију болести (CDC) није једина установа која је оптужена да се бави лажном науком.
Merck – произвођач MMR вакцине је оптужен за превару везану за ефикасност вакцина.
Вирусолози Stephen Krahling и Joan Wlchowski су поднели тужбу против њиховог бившег послодавца и произвођача вакцина – компаније Merck.
Они тврде да је Merck кроз лажирање тестова о ефикасности вакцина преварио америчку државу и јавност о ефикасности компоненте за заушке у MMR вакцини (морбили, заушке, рубеола). Тврде да је неефикасност вакцина допринела у епидемијама заушки које су у току. Вакцине су неефикасне. Епидемије се дешавају међу вакцинисаном популацијом.

ТВ вест: „Вечерас на `Health Watsch` говоримо о pertussis епидемији, више познатој као велики кашаљ, која се прати у Monetary Park школи у месту Salinas. До сада је 4 ученика добило дијагнозу ове врло заразне болести“.
„За мање од месец дана, код 4 ученика ове школе дијагностикован је pertussis или велики кашаљ. Школски званичници кажу да је од 524 ученика из школе, 99,5% вакцинисано, као и ученици који су се разболели.“

vakcine su neefikasne
Већина епидемија великог кашља се дешава код вакцинисане деце и у здравству признају да вакцине не обезбеђују дуготрајну заштиту. Вакцина против малих богиња је такође неефикасна. У епидемији малих богиња у Дизниленду је најмање 25 заражених било вакцинисано. Епидемије малих богиња су се догодиле међу високо вакцинисаним популацијама у САД, Канади и Кини.

povrede od vakcina su stvarne
По систему где се пријављују оштећења од вакцина, од 1989. године пријављено је више од 64.000 озбиљних штетних реакција на вакцине и 5.736 пријављених смртних исхода.
Повреде од вакцина су стварне.

am sud lorim

Два сата после примања вакцине код Lorrin Kain почели су напади. Амерички суд за вакцине је рекао да је то узроковала вакцина. Њене повреде су биле очигледне и временом су јој одузеле живот.

Наша тела припадају нама. Ниједан родитељ не сме да буде присиљен да ризикује живот свог детета да би заштитио неког другог.

nijedan roditelj

***

Данас, у 21. веку, деца никада нису била болеснија.
Фармацеутске компаније одбијају да ураде права истраживања јер би изгубили на великом профиту од продавања 14 милиона вакцина дневно.
Родитељи почињу да схватају да болести њихове деце нису наслеђене већ изазване огромним бројем убризгавања отрова из вакцина…

21. 04. 2015.Јутјуб канал Marija S, за ФБР приредила Биљана Диковић

3 replies »