АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Др Ристо Ивановски – Албанци су Азијати насељавани на Балкану од 1840 у циљу поделе Словена


10303464_1445828232339609_8335888776987295202_n

Др Ристо Ивановски је завршио Пољопривредни факултет у Скопљу, смер сточарство. Докторирао на исхрани у Бечу 1976. Пише историју користећи се биолошким методама: истраживањем животиња, намирница, ДНК…

Др Ристо Ивановски, ФБ коментар, 12.8.2014.
Превод са македонског: СРБски ФБРепортер

______________

Албанци су двоконтинтално – дворасни тзв. народ. Они који данас живе ван Албаније = Арбаније су 90% Азијати (Геге = Арнаути) са кавкаско-црноморских простора и само 10% Балканци (Арбани = Скиптари). Овај однос се потврђује и тиме што је Арбанија била премала да би имала довољно жена које би родиле и подигле Албанце, који су данас у Арбанији у већини. Арнаути су били Азијати који су колонизовани од 1840 године на простор између Врања и Шар Планине.

arnaut1Да су на Балкан насељавани кавкаско-црноморски Албанци-Арнаути посредно доказује и присуство одређених гена код појединих врста животиња (које су ту дошле заједно са њима прим. прев.) и то: присуство гена монголског коња, гена монголске дугорепе овце-косовске, затим акинџије (османлијска лака коњица са монголским коњима), монголске антрополошке одлике Албанаца, чак и издужена кавкаска лобања као и татарска заобљена лобања, ДНК (Георги Ефремов-МАНУ: ДНК (на узорку од) 100 Албанаца и повезаност са кавкаско-црноморским простором), затим већи удео монголске крвне групе Б као и групе АБ настале мешавином белаца и Монгола, затим кавкаско белокапче које се масовно носи ван Албаније, али не и у њој, обичаји и начин живота слични Черкезима и Татарима са кавкаско-црноморских простора. Затим, они се множе као Азијати… (Више о томе на сајту www.brigien.com, Германска национална библиотека, Европска библитека итд.) Дакле, Албанци су само једно: исламски=турски народ…

По мом мишљењу, постоји само раса = народ = језик. Такозвани словенски језик су задржали само Пелазги беле расе који су се у Ледено доба, које је трајало преко 500 000 година, повукли ка Леванту. Македонци, Бугари, Срби, Црногорци, Руси нису посебни народи већ један исти народ који треба да се уједини са тзв. старословенским језиком –  из 9. века. Волели или не волели, морамо да се ујединимо а не да свако село буде посебан народ.

Иако Немци ни дан данас не разумеју једни друге, њих је ујединио Србин Бизмарк помоћу немачког језика тзв. Словена Лутера… У време када су се Немци уједињавали ми смо се међусобно делили тако да свако село има свој језик што је срамота.

Да би нас Православне тзв. Словене поделили, колонизовали су Азијате (Арнауте = Геге) између Врања и Шар планине. Дакле, Само уједињени тзв. Словени ћемо победити, а овако разједињени смо били и бићемо веома лак плен: Херодот је у 5. в. пне. записао: најбројнији су Трачани! Ко је сада најбројнији? Само тзв. Словени!

Време је да се опаметимо.

 

3 replies »

  1. Kako možemo biti Sloveni kad je to termin sa kraja 8’veka.Zar je strasno priznati da su svi nekad bili Srbi ,pa i ovi danasnji Srbi su bili samo deo tog velikog naroda.Rusi za sebe kazu Rasi i zemlja Rasija i mi imamo Ras grad iako imamo Ras onda imamo i zemlju Rasiju i narod Rase,Rasene,(T)rasene-tračane.Mi u Srbiji smo Rasi kao i Rasi u Rasiji.Svi mi smo djelovi Srbskok ,Sirbskog,Sirbijsog,Sibirijskog zovi ga kako hoces-ali delovimjednog istog naroda,delovi jedne iste celine.Danasnja Sirija je bila Sirbija,Sibir je bio Sibirija.Necu pominjati sve sem da znamo pouzdano za Baltičke tj.Boltičke Srbe,Lužnjačke tj.Lužičke Srbe,Ljutecijske(ljutice),Bodroške(bodrice)Srbe,Dačke Srbe,Dačani,Tračke(Traseni),Ilirski(Žiliri-žilavi),Alani I mnogi drugi-Al svi smo iz istog semena.Nebitno je STO SU DANASNJI SRBI uzeli to ime umesto Raseni da se zovu.Nista veće pravo na to ime nemaju od svih drugihsrpskih naroda na primer Belorasa il Samovih Slovenaca il Sirijaca,Jordanaca,Prusa,Rumuna(njihov jezik je u osnovi mješavina 80% srpskog i 20% romanskog latinskog.)
    Kao sto su oni sa oboda zemlje krajnji čuvari svog naroda postali Ukrajinci,pa danas tvrde da su poseban narod jer tako hoce oni koji nas komadaju,parčaju,hrišćane, katoliče,grkuju,pravoslave,muslimanče i šta sve ne rade da nas usitne.Tako je od naroda Srbskog koji žive na polju stvoren Poljak i Poljska,pa od onih koji slove srpski nastaše Slovaci i Slovenci ,od potomaka Srbina Makerida nastase Makebonci i njihov Lesandar Karan (Šumski dar =Lesandar dar,Karan =strelovit!koplje!Kopljar!danas se za falus kaže Karan,kao i za kola koja vuku topove)je Aleksandar Veliki Makedonski, potomak VILINP(sin vile ,vilovit,plahovit,lep ko viliovnjak)Makeridov.Od Makerida Srbskog nastaće današnji Makedonci.Zašto kriti da nam je pokradena istorija,da je Zgrad tj.Skrad danasnji Skadar a imamo Skradin iznad grada pravljenog Za dar =Zadar,i da je taj donji Zgradin tj.Skradin dxanas Skadar.Bosanci,Crno gorci,Pri morci.hrvati koji govore srpski a ne Avarski su takodje Srpskog protekla i oni su Krvati.Ime su dobili po krvatama kožnom remenju koje su nosili oko vrata koje su u borbama upotrebljavali kao davilice naročito,su bile efikasne za iznenadne napade na straže.Danas nastase od danasnjih Srba a voljom Vatikana i Muslimani Bosanci,Crno Gorci… .Doci će dan kad će svi koji jesu Srbi biti sa ponosom Srbi .Dotle ne svadjajmo se oko sujete.Ako smo Srbi budimo ljudi.Svi mi budimo razumni,blagi i trpeljivost.Svima ma kako se zvali i osjećali svako dobro želim.
    Likijski Srb.

    Свиђа ми се

    • Македонската династија ги испраќа Солунските Браќа, Константин и Методиј, во тајна мисија во Русија. Бидејќи Русите пишеле со рецки, тие биле роцки- роски народ. Со тоа што Русите го прифатиле словото, а имало и Божјо Слово, Логос= Реч, Русите во 860 година се изјасниле за Словени (Фотиј). Значи, Русите до 860 година не биле Словени. Следи руските автори да ја одбегнуваат реченицата за Словени од Фотиј (860), затоашто Русите до 860 година не биле Словени.

      Свиђа ми се

  2. Др,Ивановски да ли сте ви знали да сте Срби и онда кад сте се по сваку цену одвајали од Србије,што то нисте тада саопштили вашим Македонцима-једино вам је то објашњавао Шешељ,али ви да нас прогутате,затварате нам владику што је Православан,а сад дошла вода под грло-сад би ви да будемо -исти-не може будите исти са шћиптарима -Скопље вам је највећи шћиптарски град и тако ће и остати..!!!

    Свиђа ми се