Љиљана Јовановић

ДОКАЗ БИО-ТЕРОРИЗМА: АМЕРИЧКИ АВИОНИ ЗА БИОЛОШКО-ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ, ПРИЗЕМЉЕНИ У ИНДИЈИ И НИГЕРИЈИ


ДОКАЗ БИО-ТЕРОРИЗМА: АМЕРИЧКИ АВИОНИ ЗА БИОЛОШКО-ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ, ПРИЗЕМЉЕНИ У ИНДИЈИ И НИГЕРИЈИ

Европски војни аналитичари открили су у Кремљу данас да је Америчка војска у “паници” због присилног приземљења које су наредиле ваздушне снаге Индије и Нигерије,  за два украјинска Андонов авиона AN-124. Ови авиони су ангажовани да раде у Ваздушним снагама САД, а смештени су у њиховој огромној, али тајној војној бази Диего Гарсија у Индијском океану.

ФБР напомена: Овај текст је објављен на интернету 23. октобра 2013. и озбиљно је уздрмао све оне који се баве овом темом да на било који начин предоче народу на планети како је ово „теорија завере“ и неистина… Прочитајте и процените сами… јер, чињенице говоре СУПРОТНО, монструозно, болесно али истинитоСветом владају лудаци – ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БУЂЕЊЕ!

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

Монсанто – Јахач ГМО апокалипсе! (видео)

СВЕ ШТО НИСТЕ ЗНАЛИ: Разоткривена сврха запрашивања (chemtrails-a)

Коначно – Шведске власти признале: “Chemtrails” су стварни, а не нека теорија завере!

Ауторитативни Западни извори о постојању и (зло)употреби „Кемтрејлса“

Биљана Ђоровић: Људи су данас претворени у заморце (интервју са Жилом Ериком Сералинијем)

Џералд Селенте: Глобалисти су психопате и кукавице

09.11.2013. alternanews.net, за ФБР приредила Биљана Диковић, ФБР превод са енглеског Љиљана Јовановић

US-CHEMTRAIL-BIO-WEPON-PLANES-FORCED-DOWB-IN-INDIA-NIGERIA

US CHEMTRAIL BIO-WEPON PLANES FORCED DOWN IN INDIA & NIGERIA

 

На бази ових прича Кинеска војна авијација (China’s People’s Liberation Army Air Force (PLAAF) је обавестила обавештајне службе Индије и Нигерије, о постојању ових украјинских авиона, и изразиле своју забринутост да Американци користе ове авионе за разбацивање “биолошких агенаса” у Земљину атмосферу, а да  су поједини Кинески обавештајци сазнали да Америчко–Европска организација покушава да изврши геноцид широког спектра, ширећи и избацујући вирусе H1N1 свињског грипа, чиме се светска заједница доводи у опасност. 

Први од ова два авиона, који су приземљени, каже се у овој информацији, је летео изнад Индије, и увек су Американци мењали радио фреквенцију, са цивилне на војну, када год је требало да авион уђе у ваздушни простор Пакистана, а то је изазвало реакцију ваздушних снага Индије (IAF) које су натерале овај авион да слети у Мумбај. Други авион је био приморан да слети у Нигерију, од стране борбених авиона Нигерије. Оба авиона су заплењена а посаде ухапшене.

На овим авионима је нађено много чудног, јављају у својим  извештајима индијска и нигеријска обавештајна служба. Поред наоружања које носе, ови авиони имају специјалне методе за ношење отпадних материјала, у танковима који имају запремину која прелази 45.000 кг (100.000 фунти) а имају врло софистицирану мрежу нано цевчица којима се тај отпадни материјал избацује на крајевима крила и на хоризонталним стабилизаторима, тако да се формирају “трагови” на небу, настали у облику “ваздушне магле”.

“Бесан” захтев Америке Индији и Нигерији да им се авиони врате, упалили су алармно светло код официра за одбрану Индије, па је авион AN124 ослобођен. Код Нигеријаца се морало приступити “сили” да се убеде, јер су одбили да врате авион. Али, када је њихов главни нафтовод експлодирао, због напада побуњеничке групе коју подржавају Американци, Нигерија је ослободила амерички авион.

Због многих и контрадикторних проблема који окружују ове “кемтрејлове” нисмо у стању да разматрамо детаљно ову материју, осим информације да су чланови организације “Пројекат Сунце” лоциране у Америци 2002-е године оптужили Америчку војску да “Изводи експерименте са хемијским оружјем, и План развитка, којима се  угрожава Међународни закон о коришћењу и контроли оружја”. Они тврде да:

“JNLWD’s Министарство одбране Америке, директорат за несмртоносно оружје, (US Department of Defense’s Joint Non-Lethal Weapons Directorate), нема циљ да развије веома смртоносне агенсе, као што је VX вирус или Сарин. Већ се они  усредсређују на “несмртоносно хемијско оружје” које онеспособљава.

Технолози, стручњаци  из “JNLWD’s, сматрају да је  “нелетално “- несмртоносно оружје, оно које убија или перманентно онеспособљава 1 /100 жртава. (1)

IJNLWD-s, Директор истраживачког одељења, обавестио је једне Америчке војне новине:
*
Нама треба још нешто осим размене ватре, нешто као средство за умиривање, средство за анестезију, које ће људе држати у добром расположењу или их успавати”(2) . То оружје ће бити употребљено против “потенцијално непријатељских цивила” у антитерористичким операцијама, за гушење побуна, или у другим војним операцијама.

Главни циљ JNLWD-с операција је коришћење дрога као оружја, посебно тзв. “смирујућих средстава“- „калманти” – што је војни израз за оружје, које користи хемијска средства за промену свести и за успављивање”.

Чудно је да су Американци развили САД војни програм, којим се користе против сопствених грађана “смирујућа средства”, и то изгледа да функционише као код ниједног другог народа у свету. Нико није тако много послушан и задовољан са деструкцијом као што су Американци који су само у једном случају дозволили да њихови гласови буду украдени када су гласали за Alla Gora, а њихови гласови припали Џорџу Бушу током гласања 2000-е године и још горе, када нису успели да препознају да њихов садашњи председник Барак Обама наставља забрањене поступке Буша, укључујући ту оно што  је најопасније за све њих, а то је да се омогућава Влади САД да на било ког од њих стави етикету “терориста” за сва времена, без суђења и без истраге.

Али најгори страх овог нашег света који наступа због нових поступака Американаца, као што смо и раније известили, из Кинеских обавештајних организација, које су то истинито откриле,  да САД “спремају велики светски геноцид” а што  можемо да прочитамо код Аустријске новинарке истраживача, Џејн Бургермајстер (Jane Burgermeister) која је ових дана поднела тужбу против  Светске Здравствене Организције (WHO) организацији УН.

Тужбу је поднела о свом трошку, и у њој Бургемајстер поклања пажњу доказима да акт биотероризма представља кршење закона САД,  а то ради група која оперише у самим САД, а под командом Међународних банкара, који руководе Светском здравственом организацијом (WHO) и Федералним резервама, УН и НАТО-ом.

Тај биотероризам има сврху да се изврши масовни геноцид над народом САД, коришћењем генетски модификованих вируса, проузроковача пандемијских болести, које се користе да би проузроковале смрт. Овај тим чине веома високо позиционирани службеници у структурама власти у САД. 

Посебно се, на основу података, за то оптужују:
Barak Obama, Председник САД, David Nabarro – Координатор  Система УН за грип, Margaret Chan – Генерални директор FAO (WHO), Kathleen Sibelius – Секретар одељења за здравство и људске ресусрсе, Janet Napolitano – Секретар одељења за унутрашњу безбедност, David de Rotschild – банкар, David Rockefeller – банкар, George Sorosh – банкар, Werner Faymann – Канцелар Аустрије, Alois Stoger Министар здравља Аустрије, а међу осталима, су чланови међународне криминалне организације, која обухвата произвођаче који производе и скупљају залихе биолошког оружја, да би се искоренила популација у САД, и народи у другим земљама из политичких или економских разлога.

У овој оптужници су  заједничком удружени, они који су финансирали, развили и учествовали у крајњим фазама примене (имплементације), тајног светског пројекта биолошког оружја, које развијају фармацеутске фирме Baxter и Novartis.

Ове фирме су развиле биоинжињеринг и произвеле по живот опасне биолошке агенсе, посебно “Вирус птичјег грипа” и “Вирус свињског грипа” да би имали разлог да произведу огромну количину вакцина, као и да наметну обавезан програм вакцинације, а то може да значи и да се насилним путем може вакцинисати народ и може му се дати и по живот опасан агенс, који би могао да изазове смрт или да изазове болест народа САД. Ово је акција којом се крши Закон о антитероризму и Биолошком оружју.

Извештај Бургмејстер садржи  доказ да је Baxter AG, аустријски огранак Baxter International, послао SZO 32 кг. (72 фунте)  живих вируса птичјег грипа, током зиме 2009, а које је СЗО распоредила у 16 лабораторија у 4 државе.

Госпођа Бургмејстер тврди да ови подаци пружају јасан доказ да су „фармацеутске фирме и агенције међународних влада, врло много укључене у стварање, одржавање, производњу, дистрибуцију природних агенаса, који су класификовани као биолошко оружје, које би могло да на Планети изазове пандемију и проузрокује огромну смртност светске популације”.

За саме Американце је најгоре то што им се спрема, а то је према извештајима из САД, информација да су њихови Центри за борбу против болести (CDC – CENTERS FOR ILLNESS), требовали 600 милиона доза вакцине против свињског грипа. Ово вакцинисање ће бити присилно и обавезно, према Америчком Закону о јавном здрављу и ванредном вакцинисању, (Swine Flu Public Health Emergency—Хитно вакцинисање грађана против Свињског грипа), па ће сви да се вакцинишу а оном  ко одбије да се вакцинише, прети казна затвора од 10 година.

Шта је чудно,  када се ради о тих 600 милиона доза вакцине против свињског грипа, које је Влада САД набавила за своје грађане, је питање како ће деловати те вакцине када се зна да је НЕМОГУЋЕ направити вакцину за вирус H1N1 која ће деловати заувек,  јер он стално мутира. То је показано у новим студијама урађеним у Бразилу и Немачкој, које то јасно показују, а да ствар буде још гора, из САД долазе информације о беби, на пример – из Орегона, која је идентификована само као “млађа од 5 година” за коју се каже да је умрла 15. јуна, а код које је инфекција изазвана вирусом свињског грипа констатована у Орегонској Државној лабораторији за јавно здравље тек у уторак. За дете “нема података у историји болести да је имало грозницу” а подвучено је да дете “није било хоспитализовано”.

Подразумева се наравно да Амерички народ није ни помислио да за производњу било које вакцине од грипа, треба дуже од годину дана, а да се било која вакцина од грипа прави тек када вирус престане да мутира. Међутим опет нико ни не помишља да оптужи грађане Америке, да су ништа друго него глупе овце, наивни тупани, који не виде да њихову некада велику нацију уништавају својим рукама, они за које они мисле да им помажу. 

А за оне као што смо ми, који настављамо да вичемо из свег гласа упозоравајући их?
Ма колико “смешно” изгледало, остаје чињеница да оне који им говоре истину – Американци зову лажовима, а онима који их лажу – њима народ верује.
Не једном, већ су више пута урадили све оно што су им њихови лидери и њихова пропаганда саветовали да прихвате или осећају.

[Напомена Уредника: Западне владе и њихове обавештајне службе врло агилно воде кампању против информација објављених у овим студијама, да не би узнемиравали свој  народ  због катастрофалних промена које се дешавају на Земљи, као и о могућим догађајима који ће се десити, напомињемо да се “Сестре из Sorcha Faal” слажу са мишљењем да сваки човек треба да зна чињенице.  Због нашег задатка који изазива сукоб са овим властима, одговор тим “агентима” који су против нас, је да је дуго опстала стратегија  дезинформација/погрешног упућивања, чиме су њих саме дискредитовали и на које се  уствари може да односи она изјава “Ко је Sorcha Faal?]

***

ФОТО И ВИДЕО ДОКАЗИ ДА СЕ ОВИ АВИОНИ КОРИСТЕ У СВРХУ БИО-ХЕМИЈСКОГ ТЕРОРИЗМА И НА ЕВРОПСКОМ НЕБУ:

4-jets-spraying-chemtrails-c

Научно објашњење открива да авиони распршују Chemtrails – аеросол * гасовите супстанце хемијских материја, а не „contrails“ (траг водене паре иза авиона као последица стварања кристала леда).

1/ Кругови у оквирима A, B, D, показују емисију аеросола, који се оправдавају USAF и NASA дефиницију „contrails“ због одсуства провидног простора између трагова водене паре, због 1.800 °F на отворима и видљивог формирања леда.

2/ Стреле у рамовима B и C показују врховима аномалију у распрскавању аеросола која није у вези са нормалним испуштањем водене паре и формирањем „contrails“-a. Овај аеросол се појављује из простора за гориво авиона.

Сви рамови су издвојени из видео материјала.

Hsaive—Chemtrailsplanet.net

***

Chemtrail Aircraft.British Airways x 2.Delta,AirFrance, AirTransat.United Air.England 20,10,2013

Снимци су настали током паузе због облачности, од 15:25-16:55 није прошло дуго до нове кише, од ових које сам успео да ухватим било је више од 20 авиона у прелету преко, поред снимка сам навео компаније које су летеле и дестинације. Обратите пажњу на дивно плаво небо у празном међупростору. Пошто сам ја из много старије генерације сећам се дивног плавог неба, које сам гледао као мали дечак, а не овај неред који је данас.

Коришћена камера: http://www.dpreview.com/reviews/canon…

АВИОНИ КОЈИ СУ ДОКУМЕНТОВАНИ У ОВОМ ВИДЕО ПРИЛОГУ:
British Airways Boeing 747-436
British Airways Boeing 777-236 ER
Delta Airlines Boeing 767-432 ER
Air France Cargo Boeing 777-28 F
Air Transat Airbus A310-308
United Airlines Boeing 767-332 ER

СВИ ОВИ АВИОНИ СНИМЉЕНИ СУ ИСТОГ ДАНА
(Музика која прати филм је Oxyd by Aes Dana)

У НАСТАВКУ СУ КОРИСНИ ЛИНКОВИ ЗА ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА О ОВОЈ ТЕМИ:

New Documents Reveal „Chemtrails“ Originated at Department of Defense  http://chemtrailsplanet.net/

Link for video By Alan Watt who reads the articals on patents for Geo-engineering / chemtrails / chemical weapons listed below http://www.youtube.com/watch?v=k0vkm1
US Patents

March 1, 1927 Patent #1619183 Process of Producing Smoke Clouds from Moving Aircraft http://www.freepatentsonline.com/1619

June 30, 1936 Patent# 2045865 for Skywriting Apparatus http://www.freepatentsonline.com/2045

April 8, 1952 Patent# 2591988 Process for producing improved tio2 titanium pigments http://www.freepatentsonline.com/2591

April 8, 1969 Patent# 3437502 „Pont DU“ forTITANIUM DIOXIDE PIGMENT COATED WITH SILICA AND ALUMINA http://www.freepatentsonline.com/3437

September 29, 1970 Patent# 3531310 PRODUCTION OF IMPROVED METAL OXIDE PIGMENT
http://www.freepatentsonline.com/3531
other patents http://www.abovetopsecret.com/forum/t
February 1924 Patent# R15771 by Savage
March 1966 Patent# 1022621 in United Kingdom

Documentary
What In The World Are They Spraying, by G Edward Griffin and Michael Murphy
http://www.youtube.com/user/Truthmedi
http://lionandlambministry.com/index….

Methods Used
Atmospheric Science Program http://www.asp.bnl.gov/

HAARP online data http://www.haarp.alaska.edu/haarp/dat

Wikipedia Geo-engineering proposed methods http://en.wikipedia.org/wiki/Geoengin

UCAR Magazine Article http://www2.ucar.edu/magazine/feature

Media Articles

International Symposium in Ghent, Belgium on Global Aerosol Spraying http://www.suite101.com/content/chemt

Congressional Research Service- on geoengineering

NASA Rockets to Create Clouds http://coto2.wordpress.com/2009/09/16

Geo-engineering Conference http://www.prisonplanet.com/geoengine

Now Public Weather Modification http://www.nowpublic.com/strange/weat

Science Daily Artical announcing aerosol particulate matter studies and testing http://www.sciencedaily.com/releases/
Moratorium
RUETERS: U.N. urged to freeze climate geo-engineering projects (AKA Chemtrails)
http://current.com/technology/9280397

Washington Post http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/

Germany and Moratorium http://www.etcgroup.org/en/node/710

Canada Moratorium http://www.canada.com/technology/Envi

http://organizedwisdom.com/no-to-geoe

http://www.digitaljournal.com/article

Test Results
http://curezone.com/forums/fm.asp?i=1

Newscast’s Chemtrail Investigation Reveals Dangerous Aerosol Compounds http://www.the7thfire.com/health_and_

Evidence: Chemtrails include hazardous barium compounds http://www.proliberty.com/observer/20

Phoenix Air Quality Results http://www.rense.com/general82/chemit

Michael Murphy Confronts Shasta County Officials With Test results http://www.youtube.com/watch?v=UeQy4d

KSLA News Broadcast http://www.youtube.com/watch?v=-wynpG

Lab Tests and Health Effects http://www.chemtrails911.com/lab_test

Human Health Effects

http://purplehaze.4mg.com/health.html

World News http://wn.com/AEROSOL_CRIMES_ch9_1of2

California Skywatch http://www.californiaskywatch.com/hea

Environmental Impacts

Methodic Demise of Natural Earthan Environmental Impact Overview http://www.chemtrails911.com/docs/-%2

Weather Modification Proof in the Media

Thai Rainmaking http://news.smh.com.au/breaking-ne
No copyright infringement intended

8 replies »

 1. PLAN KOJI SLEDI JE DA SE DO 2050 GODINE USMRTI PET MILIARDI LJUDI.POGLEDAJTE OKO SEBE,SVUda OKO NAS TEKU GENOCIDNI PROCESI.HTELI MI TO ILI NE TO SE OKO NAS DOGADJA/monsanto,vakcinacije,epidemije,zatrovana hrana i td./

  Свиђа ми се

  • Нису уопште глупости једнаке су опасности овога и депонија на којима се налази нешто више него стандардни отпад.

   Свиђа ми се

 2. To srednje je APU (Auxiliary power Unit) koristi se da bi upalio ostale motore i on radi tokom cijelog leta,avioni kao na slikama imaju te Apu-e tacno na repu,i mislim da on ostavlja trag pare a ne kemtrejlsi !

  Свиђа ми се

 3. Постоји нешто што се назива болест и зло. Људи обично то нел+примећују јер им се подмећу неке лепе слике неког живота на неком дугом месту . То назива стварање различитости која је само привидна. Тако да лепо се каже нема ничег новог под Сунцем небеским, све што се дешава већ је бивало за времена давна. тако и ово. Једини лек је састваити троделног џина сакупити сво знање и направити огледало западног света, Помоћи МУ да устане и подигне то огледало како би се запад-ни свет мога оогледати у њему

  Свиђа ми се

 4. jadna li nam majka, nase drzave dopustaju da nas truju, cak i djecu prodanih politicara, o tome oni ne razmisljaju ?! inace cijela prica je naivna, mislite da rusi ili kinezi ne znaju vec decenijama sta ameri izbacuju stanovnistvu planete iznad glava. pa cak ni ti rusi ne pokusavaju da ogranice let tim avionima, a mozda imaju i sopstvene za tu namjenu.

  Свиђа ми се

 5. Na Srbskom FB Reporteru je pre oko 2-3 mesedcay bio jedan članak o nekom srpskom pilotu koji je patrolirao, kome je naređeno iz baze „PRONAĐI I OBARAJ“ a kada je ovaj uočio taj strani avion što zaprašuje, naređeno mu je da ga ne dira i da se vrati u bazu…

  Свиђа ми се