Издаја

ИЗДАЈА СРПСКЕ ВЛАСТИ: СРБИЈА ТАЈНО ПРИЗНАЈЕ КОСОВО!


ИЗДАЈА СРПСКЕ ВЛАСТИ: СРБИЈА ТАЈНО ПРИЗНАЈЕ КОСОВО!

23. фебруар 2012.

Извор: Газетаеxпресс.цом


Хашим Тачи, изјавио је у саопштењу за лист Еxпресс да Србија данас 23.02.2012. (четвртак) признаје независност Косова.

“Са новим споразумом који ће бити постигнут данас у Бриселу, Србија ће прихватити независност Косова.
Она прихвата Декларацију о независности, док је Резолуција 1244 била мртва и остаће мртва”, рекао је Тачи за лист Еxпресс.
Он је у својој изјави био сигуран да ће споразум о регионалној заступљености Косова бити потписан у четвртак, док је Резолуцију 1244 поново назвао мртвом.

#Гето Србија

4 replies »

  1. nemam reci kasam procitala da je srbska policija pocela da bije srbe na barikadama toje kao dasu usli u kucu zalosno zar je toliko bitan tadic od citave srbije i kosova koje on da salje policiju da biju srbe nije njegova zemlja da deli siptarima doklem vise tuge na srpskoj zemlji srbi su platili i mnogo krvi prolili sada komaduje tadic njegovi slepenici jako je tuzno zalosno po srpski narod treba se dici ustanak

    Свиђа ми се

  2. Шта још треба да се деси да би народ изашао на улицу и преузео судбину у сопствене руке? Косово и Метохија, света српска земља, се не брани на барикадама, него у Београду пред Народном скупштином и пред председништвом Србије. Шта још чекате београђани!? Да вам ми из унутрашњости донесемо слободу? Сада се само једно питање поставља; часно мрети или довека робовати? Одговорите београђани!

    Свиђа ми се