MAIL - RSS FEED

Небојша Јовић: Срби на КиМ су у гневу и неверици. За кога ти радиш, Александре Вучићу?


Србин.инфо, 29.12.2022.

ФБ Небојша Јовић: Само појашњење…не рекох да ,,подижемо“ барикаду у БГ, већ да је добра идеја да организовано, у већем броју, одемо по одговоре пред Уставни суд и наравно неизоставни ,,Андрићев венац“! Одакле се без неких одговора и изјашњавања о Б. Споразуму, не би враћали назад!


Конференција за медије: Шта после склањања барикада на КиМ

Петак, 30. децембар у 13 часова, Конференција за медије, Пресцентар, Кнез Михаилова 6, трећи спрат, Тема: Шта после склањања барикада на КиМ?

Говоре: Небојша Јовић, председник покрајинског Повереништва Покрета за одбрану КиМ из Косовске Митровице, Горан Миленковић, председник покрајинске организације Српског покрета Двери на КиМ из Лепосавића, мр Иван Костић, потпредседник Српског покрета Двери и проф. др Часлав Копривица, члан Председништва Покрета за одбрану КиМ.

Извор: Покрет за одбрану КиМ


ФБ коментар Небојше Јовића, 29.12.2022.

СрБска Митровица је јуче била, а тако нам и данас нови дан почиње, ГРАД ГНЕВА И НЕВЕРИЦЕ да су нам председник Србије и суграђани наши из ВРХА Српске листе, у оваквој, можда никада тежој ситуацији, поново КРВНИЧКИ ,,ЗАБИЛИ НОЖ У ЛЕЂА“!!!

Јучерашњи дан ће косметски Срби дуго памтити као дан када је Александар Вучић, иначе КРЕАТОР СВИХ ИНСТИТУЦИОНАЛНИХ ПОСТРАДАЊА СРБА у последњих 10 година, а истовремено и НАЈУСПЕШНИЈИ КТИТОР НЕЗ. КОСОВА, попут највећег србомрсца,

,,УБИО“ оно мало наде и снаге и јединства нашег, јер смо помислили да ће након 10 година издаје, по први пут он, председник Србије, бити уз свој(?) народ до краја.

Међутим, он, његова Листа, као и сада већ ПРЉАВОМ И СРАМНОМ УЛОГОМ ОГОЉЕНА Северна Бригада, односно њен врх, за коју сам давно рекао да је ту САМО ДА БИ НАРОД ДРЖАЛА ПОД КОНТРОЛОМ НЕРЕАГОВАЊА,

одлучили су да нас оставе у логорском окружењу војних база, наоружаних РОСУ формација и на милост и немилост будућих спискова, хапшења без основа и тортури.

ДЕСЕТ ГОДИНА Вучић хируршки прецизно КИДА СВАКУ ИНСТИТУЦИОНАЛНУ НИТ КОЈА НАС ЗА СРБИЈУ ВЕЖЕ. И својим активностима, а у садејству са Српском листом, ДЕФИНИТИВНО СЕ ПРОФИЛИШЕ КАО КЉУЧНИ ИГРАЧ НЕЗАВИСНОСТИ КОСОВА!

Зато је неопходно да се хитно уведе у оквир својих законом прописаних овлашћења уз пуно поштовање Устава Србије!

У супротном, настави ли овако, већ за коју годину Срба на Космету бити неће!

Јер, нама ни Тачи, ни Харадинај, ни Чеку нису успели да УГАСЕ ОПШТИНЕ, ПОЛИЦИЈУ, СУД, Ц. ЗАШТИТУ, ТЕЛЕКОМ…ВЕЋ СУ ТО СВЕ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ И СРПСКА ЛИСТА УРАДИЛИ.

Што је само разлог више да се надлежне државне безбедносне структуре најозбиљније позабаве њиховом евентуалном повезаношћу са агентурама земаља нама непријатељски настројеним.

Шаљемо апел целокупној срБској јавности и питамо, ИМА ЛИ ИКОГА У СРБИЈИ, ИКОГА У ВОЈСЦИ, ПОЛИЦИЈИ, СПЦ, да ову помахниталу, убрзану издају заустави и спаси нас ОД НОВИХ ИЗДАЈА, ГАЖЕЊА УСТАВА И УГРОЖАВАЊА безбедности наше?

У супротном, поновићу, Косово и Метохија ће убрзо остати без Срба!

Категорије:MAIL - RSS FEED