MAIL - RSS FEED

Ко то нама маше „Великом Албанијом”?


Пише: Зоран Јовановић
4.5.2019. Удружење грађана „Ко нам трује децу”

Знате ли да је Србљановићка писала својевремено за „прочетнички лист“ и са усхићењем о онима које сада „пљује“? Када је била искрена? Тада или сада?

Рекао бих и тада, и сада, јер она је увек на страни која јој може обезбедити довољно новца за набавку кокаина, или је пак рехабилитовати пред очима јавности за „наркоманске“ грехе. Наравно да може са собом радити шта год хоће, али упорно пред медијима њено рекламирање и експонирање нашој деци може послужити као узор а она то свакако не сме бити.

О Вери Ранковић не знам готово ништа али пошто сам се „упознао“ са њених неколико јавних постова у којима увек окривљује сопствени народ за све и свашта, сазнах јој „било“. Као да сам читао речи Наташе Кандић, па ми је и то мало упознавање њених „дела“ било довољно за цео живот.

Оне овим симболима не штите пекара из Борче (нити га ми нападамо – јавност и време ће дати свој суд), већ по нарученом задатку провоцирају јавност и отворено „пљују“ по хумкама оних који су се борили и боре против стварања ове наказне, мафијашке творевине.

Да. Ово НИЈЕ симбол државе Албаније (коју узгред речено не створише Албанци, већ велике светске силе својим декретима) већ симбол који Албанци користе као синоним за стварање „Велике Албаније“!

То што раде је пука и болесна жеља егоцентрика да на себе увек и стално скреће пажњу широког аудиторијума, представљајући се „високим интелектуалцем“ а заправо несвесно постаје МОРАЛНИ ПАТУЉАК (мада би и ту улогу радо прихватиле, ако је цена популарност).

На нама је да више не ћутимо. Па ето и нећемо. Не дајте на себе, али не дајте ни на хиљаде хумки јунака и невиних жртава злочиначких дела фашистичких балиста.  О њиховим злочинима сведоче још живи и преживели житељи црногорске велике метохијске котлине али и списи згрожених чак и окупаторских јединица тог времена, ако нам жртве из „жутих кућа“ нису довољне…

_______________

П.С.

Да ли знате да Срби у Албанији никада у матичним књигама нису смели да упишу своје српско име и презиме? Да добро сте прочитали!

Да ли сте чули да им је ових дана дозвољено да уписују презиме (или само име, никако обоје) својих предака и да то задовољство плате са 1.000€?
И то сте добро прочитали!

Сложићете се, ово је ипак много већи злочин од буке створене око борчанске пекаре… Али изгледа да ово стратиште дотичне не дотиче, али ни државу која о томе деценијама ћути .

Категорије:MAIL - RSS FEED

8 replies »

 1. @телетабис: фотографија Вере Ранковић се појавила пре неколико дана, какве две године….?

  а што се тиче шиптарских пацова, питање је како је могуће да ти паразити уопште живе у Панчеву, Београду, итд…..за њих више нема места међу нама!

  Свиђа ми се

 2. БРАТЕ ЈОВАНОВИЋУ ДА НИЈЕ БИЛО ЧЕТНИЧКОГ ВОЈВОДЕ ПАВЛА ЂУРИШИЋА И ЧЕТНИКА ЈУРУШЛИЈА УОПШТЕ НЕ БИ БИЛО СРБА УОПШТЕ У ПРОШИРЕНОЈ ЦГ ПОЗНАТИ СУ злочини шиптара У ВЕЛИКОЈ ЕТО НЕДАЈУ ЦРНОГОРЦИ ДА СЕ ПОДИГНЕ СПОМЕНИК ЧЕТНИЧКОМ ВОЈВОДИ ПАВЛУ ЂУРИШИЋУ У ГОРЊЕ ЗАОСТРО И У ГРАДУ БЕРАНЕ НА ИМАЊУ БРАТА СВЕТОЗАРА ДОБРАШИНОВИЋА СЕДАМ ПУТА ЦРНОГОРЦИ РУШЕ СПОМЕНИК МУЧЕНИЧКОМ ВОЈВОДИ ПАВЛУ ЂУРИШИЋУ КОМАДАНТУ ЛИМСКО ЧЕТНИЧКИХ ОДРЕДА 🏴‍☠️ СССС

  Свиђа ми се

 3. Да. Тачно је све у тексту једино би се вратио на чланак , од прије пар дана , који сте пренијели са „Фронтал РС“ :

  „ПОКОЉ ИЛИ КАКО ПРЕИМЕНОВАТИ НЕШТО ШТО НЕМА ИМЕ?“

  И ту долазимо до оног што ме мучи а дио сам написао у коментару на „Фронтал“-у. Оно што тамо нисам написао је то што се термин „покољ“ не може , по мом мишљењу , примјенити јер је „непотпун“ и не обухвата злочине почињене у осталим дјеловима бивше државе а првнствено на Косову и Метохији. И као што сам тамо написао (образлажући због чега мислим да је прикладнији назив „истребљење“) је проблем који се односи на трајање злочина. Тај злочин , према нашем народу траје , најмање , од 19. вјека и још није завршен.

  Свиђа ми се

 4. НЕМА КРСТА БЕЗ ГРИ ПРСТА ПОЧЕТКОМ ДЕВЕДЕСЕРИХ комунистичка удба ЈЕ ПОСТАВИЛА СВОЈЕ ЉУДЕ ДА ГЛУМЕ СРБСКЕ НАЦИОНАЛИСТЕ ЈЕДИНО ЈЕ ТО ПРЕПОЗНАО НАШ ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА МОМЧИЛО Р ЂУЈИЋ И ЧЕТНИЦИ У ЕМИГРАЦИЈИ ПРОСТО СРБСКИ РОД ЈЕ ГУРНУТ У РАТ БЕЗ ИКАКВОГ ЦИЉА СЕЋАМ СЕ ДА СУ НОСИЛИ ОНУ шугаву петокраку УМЕСТО ЧЕТНИЧКЕ КОКАРДЕ КОЈУ ЈЕ НОСИЛА КРАЉЕВА ВОЈСКА У ПРВОМ И ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ НАСТАВУЛИ СУ САРАДЊУ ИЗМЕДЂУ усташа комуниста балија шиптара угара бугара КОЈА НИКАД НИЈЕ НИ ПРЕСТАЈАЛА ОД 1941 ДО ДАНА ДАНАШЊЕГ КАКО ДРУКЧИЈЕ ОБЈАСНИТИ ИЗГУБЉЕЊЕ ЗЕМЉЕ СРБСКЕ КОЈЕ СУ ПОД ОКУПАЦИЈОМ нато окупатора ОД СКАДРА ПРИЗРЕНА ДРАЧА ПОДГОРИЦЕ ДУБРОВНИКА КНИНА ВУКОВАРА ЗЕМЉЕ СВЕВЛАДА СВЕВЛАДОВИЋА ИЗА ТРСТА САМО ТРЕБА УПОРЕДИТИ ИЗГЛЕД СРБИНА ИЗ ХЕЦЕГОВИНЕ ПЛАВЕ КОСЕ И ОЧИЈУ И ТЗВ ТАЛИЈАНА ИЗ СЕВЕРНЕ ИТАЛИЈЕ ПА ЋЕ СЕ ВИДЕТИ СЛИЧНОСТ АМА БРЕ ИСТИ СУ У ГЕНЕТИЦИ ПРАВИ СРБИ И ЈЕДНИ И ДРУГИ СРБИМА ТРЕБА НОВИ ЦАР ДУШАН ДА ОСЛОБОДИ СРБИЈУ КА НЕКАД ОД ВИЗАНТИЈЕ КАД СЕ РОДИ КА ЦАР ДУШАН НЕМАЊИЋ СИЛНИ БИЋЕ СРБИМА БОЉЕ ТО ТАДА ИМАМО НА ЖАЛИСТ РОБСТВО ОД 1355 ОД СМРТИ ЊЕГОВЕ ОД ТЕ ГОДИНЕ ЈЕ ПОЧЕЛО СВЕ ПОМАЛО ДА ПРОПАДА КАД СУ ГА латини И ватикан ОТРОВАЛИ ТО СЕ КРИЈЕ МАДА СЕ ТО ПРЕНОСИ СА КОЉЕЊА НА КОЉЕЊО КРИЈУЋИ ЈА ВЕРУЈЕМ ДА ОД СВЕВЛАДОВИЋА ЈЕ ПОСТАЛА ИПОСТОЈАЛЕ СУ СВЕ СРБСКЕ ЦАРСКЕ ФАМИЛИЈЕ САМО СЕ МЕЊАЛО МАЛО ИМЕ ТИХ ИСТОКРВНИХ ФАМИЛИЈА ТО ЈЕ ОНО ШТО САНУ КРИЈЕ ОД СРБА И ЊИХОВ ВЛАДИМИР КОСТИЋ ТЗВ ПРЕДСЕДНИК САНУ И ЊЕГОВИ унијати масони латини СССС

  Свиђа ми се

  • Ма све је тачно брате Србине! На жалост , народ не зна а све који покушају рећи истину прогањају. Видио сам својим очима како издају РСК још почетком деведесетих. Видио сам , као борац ВРС , како издају Р. Српску а видим и сада како издају КосМет. Пун је Београд (а Бога ми и Бања Лука) комуњара и припадника њихових служби који владају Србима а раде у интересу свих наших непријатеља.

   Свиђа ми се

 5. Ovako nešto je moguće samo u državi u kojoj je Vućić PREDSEDNIK Srbljanovićka je ponovo pobegla iz „Laze“ Da je samo sa uma sišla pa ni po jada. Ona je izrod., kukolj u srpskom žitu !

  Свиђа ми се

 6. Мени никако није јасно да се после две године од појављивања ових фотографија на друштвеним мрежама тек сада реагује. Заправо, ко је сада имао интерес да ово уради? Мада се ово догађа у време када је Вучић признао потпуни пораз своје преговарачке политике, за коју нико не зна која је то политика преговора била, па стога може да се тумачи као још једна блесава кампања за забашуривање неспособности Вучића. Ако је овај пекар крив за пропаст преговарачке политике онда она то она није била.

  Ако суграђани овог пекара сматрају да га треба бојкотовати онда нека престану да купују у његовим пекарама. Али нека они то сами одлуче а не ми да им одређујемо шта ће они да раде.

  Свиђа ми се