АКТУЕЛНО

РЕАГОВАЊЕ: ПАТРИОТСКИ БЛОК – Легализација ОТИМАЊА ДЕЦЕ у Србији!


Никола Алексић, председник Еколошког покрета Новог Сада

ПАТРИОТСКИ БЛОК

НОВИ САД

Бр. дел: 085/2017

Датум: 20.12. 2017.

 

ЛЕГАЛИЗАЦИЈА ОТИМАЊА ДЕЦЕ У СРБИЈИ

 

До сада су се у Србији крала деца по породилиштима.

До сада су децу у Србији убијали отровним вакцинама које им дају под законском присилом.

Све грађане Србије су законом прогласили живим носиоцима резервних органа за припаднике краљевских породица, банкаре и белосветску мафију.

Сви физиолошки подаци грађана Србије се налазе у централном компјутеру у Бриселу који представља каталог понуде резервних органа у живим носиоцима.

У Србији људе убијају на улици да би се докопали неког органа које је из каталога продато неком купцу на пијаци људских органа у Бриселу.

У последње време у Србији су почели да јавно отимају децу од својих родитеља којима чак забрањују да виђају своју отету децу.

У Србији полиција пружа асистенцију киднаперима без икаквог решења суда или другог државног органа.

У Србији су од припадника полиције, под претњом губитка радног места, направили саучеснике у злочину отимања деце од родитеља без решења суда.

Последњи забележени случај то очито потврђује, али и отвара бројна питања.

Мили Алечковић, јавној личности са политичке сцене Србије, особи са двојним држављанством су у петак, 15. децембра о.г. без икаквог основа, без претходног обавештења, без решења суда или центра за социјални рад, уз асистенцију полиције, као криминална банда банули у стан и отели дете поверено пре неколико година на хранитељство.

То је злочин отмице малолетног лица који по својој квалификацији у Кривичном закону РС представља, после убиства, најтеже кривично дело.

Полиција по закону не сме да пружа асистенцију нити једној институцији или физичком лицу без решења суда које се мора уручити родитељу, стараоцу или хранитељу, на које они имају право жалбе и тек по одбијању жалбе од стране вишег органа решење постаје правоснажно и извршно.

Значи, описана отмица малолетног лица од хранитељске породице без правоснажног и извршног решења суда и уз незакониту асистенцију полиције, представља злочин без преседана, али и јавну демонстрацију силе, моћи и безакоња у вршењу злочина и то према једном детету, према једној породици!

У Србији то више није неуобичајено, јер се деца на овај начин у последње време отимају, и то не усвојена, него и рођена. Једноставно, центар за социјални рад вас оптужи да не располажете са довољно новца(!) да би издржавали своје дете или децу, или вас без доказа оптуже да малтретирате своје дете или децу или слично, пошаљу екипу отмичара са полицијом и отму вам дете или децу из куће или стана.

Неколико унесрећених родитеља је било на конференцији за новинаре у понедељак, 18. децембра о.г. и после излагања шокиране Миле Алечковић испричали су и они своје трагедије чиме су потврдили наводе са почетка овог саопштења за јавност.

Овог пута је за демонстрацију силе, моћи и безакоња изабрана једна јавна личност, особа која се бави политиком, особа са двојним држављанством (друго јој је француско), можда има и руско, пошто јој део породице живи у Москви, једном речју особа која је личност са јавне друштвене сцене и коју свако у Србији познаје.

Описана отмица није плод случајности, глупости или грешке, него по начину извођења прецизно смишљена криминална операција на начин да шокира јавност. На начин да изазове велике емоције код већег броја људи, можда и сукобе хранитеља и грађана са инструментализованим припадницима полиције којима је наређено незаконито поступање и саучесништво у злочину отмице малолетног детета од хранитељске породице. Полицајац је такође плакао са девојчицом која је пала на колена и склопљеним рукама га молила да је не одводе, али је он под претњом губитка радног места морао да је физички одвоји од својих хранитеља.

Шта се крије иза овог јавно изведеног злочина отмице малолетног лица од хранитељске породице на један разбојнички начин још се не може са сигурношћу претпоставити. Али оно што се поуздано зна, јесте да нико од учесника и саучесника, као и од носиоца инокосних функција надлежних органа који су чињењем или нечињењем омогућили извођење наведеног злочина, неће побећи од своје кривичне одговорности.

За сада се зна да су за описани злочин одговорна следећа лица по наведом основу:

 1. Председница Владе Србије
 2. Министар за рад и социјалну политику
 3. Министарка правде
 4. Министар полиције
 5. Директор полиције
 6. Председник општине Обреновац
 7. Председник Скупштине општине Обреновац
 8. Одборници Скупштине општине Обреновац
 9. Директор Центра за социјални рад општине Обреновац
 10. Лица из Центра за социјални рад општине Обреновац која су
  учествовала у отмици малолетног лица од хранитељске породице
 11. Начелник ПУ Стари град МУП-а који потписао налог за незакониту
  асистенцију припадника МУП-а
 12. Припадници МУП-а који су незаконито пружали асистенцију у
  вршењу злочина отимања малолетног лица од хранитељске породице
 13. Лице које је својом вољом постало нови хранитељ и чувар отетог
  детета на незаконит начин
 14. Јавни тужилац Србије

Лица наведена под редним бројем 1-5 су одговорна по командној одговорности за увођење праксе вршења најтежих кривичних дела према малолетним лицима у Србији, посебно према последњем, описаном случају.

Лица под редним бројем 6-8 ће бити одговорна по командној надлежности уколико у року од три дана не смене комплетно руководство Центра за социјални рад против којих ће се аутоматски покренути дисциплински поступак због најтеже повреде радних обавеза, злоупотребе службеног положаја и вршења кривичног дела незаконитог и на разбојнички начин отимања малолетног лица из хранитељске породице поверених им на старање.

Лица под редним бројем 9-10 су одговорна због извршења тешког кривичног дела отимања малолетног лица од хранитељске породице без правоснажног и извршног судског решења, због злоупотребе службеног положаја и најтеже повреде радне обавезе.

Лица под редним бројем 11-12 су одговорна због саучесништва у злочину отимања малолетног лица од хранитељске породице без правоснажног и извршног судског решења.

Лице под редним бројем 13 је одговорно због саучесништва у отимању малолетног лица од хранитељске породице и могуће основане сумње да је био налогодавац отмице, односно подстрекач извршења тешког кривичног дела.

Лице под редним бројем 14. ће бити одговорно уколико у року од три дана не покрене кривични поступак против наведених лица по службеној дужности.

Достављено:

 • Средствима јавног информисања
 • Лицима наведеним под редним бројем 1-13 поштом, препоручено
 • Европском парламенту
 • Амбасади Француске Републике у Београду
 • Амбасади Руске Федерације у Београду
 • архиви

 

 

Председник

                                                                                      Никола Алексић, с.р.

***

ПОВЕЗАНО:

*Конференција за новинаре – Ко и зашто Мили Алечковић отима дете?

ВАЖНО! Центри за социјални рад и разарање породице у Србији – снимак са трибине

*Инфоратници: Како је центар за социјални рад бесправно и без основа отео дете породици Тркуља

*ПРАВОСЛАВНА ПОРОДИЦА: Случај отетог детета – документи

*Владимир Димитријевић: СВИ СМО МИ ПОРОДИЦА ТРКУЉА. УСТАНИМО У ОДБРАНУ ДЕЦЕ

*АГОНИЈА! Градски центар за социјални рад ОДУЗЕО ДЕТЕ РОДИТЕЉИМА! – Дан двадесети…

*

*ПОТРЕСНО: Родитељи у ТВ студију плачу, држава им отела дете и не да им да га виде! (видео)

*Изопачити па освојити – Ирина Бергсет: Запад је створио прави правцати робовласнички систем, где су робови – деца!

*Нама су на Западу украли нашу децу! Погледајте нашу муку и учите се! Зауставите ту чуму трећег миленијума!

*КОМЕНТАР ФБР УРЕДНИКА НОВАКОВИЋА ПОВОДОМ ЧЛАНКА О СУДБИНИ РУСКЕ ДЕЦЕ У НОРВЕШКОЈ…

———-

20.12.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. И сад се као чудимо, што отимају децу!?
  Од 5. октобра се гласа за НАТО, УСА, ЕУ странке – без грешке!
  И онда се чудимо…
  Продаде Коштуница све ваљане војнике, политичаре, Србе шиптарима,
  утркује се у пљувању јунака, .. па се чуди?
  „Како то? – кажу.
  Јадно.

  Свиђа ми се

 2. НЕК ГОСПОД ВАЗДА БУДНЕ У ПОМОЋИ СЕСТРИ МИЛИ АЛЕЧКОВИЋ И СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСГРОШКИ ДА ПОМОГНУ ДА СЕ ТО НАШЕ СРБСКО ДЕТЕ ШТО ПРЕ ВРАТИ СРБКИЊИ КОСОВКИ ЧУЈЕМ ДА ЈЕ ТАЈ полицајац ПРЕДАО ТО ДЕТЕ ТИМ поганима ПИТАМ ГА ИМАШ ЛИ ТИ ЂЕЦУ ? ДА БОГ И ТВОЈЕ ТАКО ОТЕЛИ ПОШТО НИЈЕСИ ЗАШТИТИЈО СРБСКО ДЕТЕ ДОК СЕ ТИ лудаче СМЕЈУ ИЗА ЛЕДЂА ТИ КОЈИМА СЛУЖИШ ТИ И ТВОЈА полиција БУДИ СРБИН И ПОМОЗИ ДА СЕ ТО ДЕТЕ ВРАТИ АКО СИ СРБИН УОПШТЕ И ПРАВОСЛАВАЦ БОГ СВЕ ВИДИ ПОЗДРАВ ЗА НАШУ РЕДАКЦИЈУ И ЗА СВЕТОСАВСКУ СРБАДИЈУ СССС

  Свиђа ми се

 3. Da mi je znati ko je ovde ili nije na ovom spisku odgovornih naredbodavac i ko se najvise ugradi od prodaje ove dece? I zasto nisu na ceni romska deca posto se zna pod kakvim uslovima ta deca zive u ovim porodicama i zasto nisam cuo ni za jedan takav slucaj?

  Liked by 1 person