АКТУЕЛНО

Балкан.инфо ИНТЕРВЈУ: Др Душан Дунђер – Вучић и издајници одавно припремају издају Косова и Метохије!


Интервју је снимљен у, како написа ПОЛИТИКА – „кући у којој нико не живи“, у вили господина др Дунђера, да ли је то била нека порука њему?
„Јесте, ово је веома суптилна порука била, и управо због тога и снимамо ову емисију у `кући у којој не живи нико`… Да не замарамо гледаоце детаљима… ја сам сасвим свестан свих последица, оног тренутка кад сам одлучио да причам, а ви сте ти који заслужују истину…“ – одговорио је др Душан Дунђер.

Коначно је решио да проговори из два разлога: један је, ситуација у његовој породици везана за вакцину и други је ситуација у служби државне безбедности која је због политичких утицаја спречена да ради свој посао како треба, да спречи суноврат у који они воде Србију последњих 17 година…
Припрема издаје Косова је почела одмах после 5.октобра 2000-е године…

ПОГЛЕДАЈТЕ ЦЕО ИНТЕРВЈУ:

Гост емисије „Интервју“ био је господин др Душан Дунђер, стручњак за дипломатију и безбедност. Стручни кругови у Србији и у иностранству га веома добро познају. Душан Дунђер је доктор наука и међународни експерт и власник прве приватне фирме за обезбеђење у Србији. Све до скоро је избегавао да се појављује у јавности, једним делом због природе посла којим се бави, другим делом због своје личне скромности.

ИЗВОР: BALKAN INFO – Zvanični kanal

——————–

17.8.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »