АКТУЕЛНО

Срби-Сви на изборе! Вучић спрема „зомби гласачку армију“ и ништа му се не гади зарад победе…


Ако смо и помислили да режим ипак има неке легалистичке и моралне кочнице, када су у питању долазећи председнички избори- Нове информације нас у томе демантују. Овом полтронском (према Евроунији) и издајничком (према властитој нацији) режиму, једноставно ништа се више не гади…

Добро знамо, поучени искуством, са прошлих и претпошлих, и неких других, избора, да ћемо и на овим Напредњачким-СПОовским-СПСовским изборима, поново имати и „ћораве бирачке кутије“, и о трошку порезника „бусоване“ прорежимске и фарматизоване гласаче, партијске послушне овце, покојне и ко зна које све друге физички опипљиве, али и имагинарне, „бираче“.

Да не говоримо да ће и на овим изборима за Вучића „поново гласати“ скоро сви Срби са КиМ иако им је то у стварности физички и процедурално онемогућено, и да ће свакако гласати и „сви они са КиМ“, који одавно нису тамо!?

Управо из тог разлога је веома важно да сви србски грађани, који су забринути за судбину своје државе и свог потомства, изађу масовно на ове изборе, и тако спрече, да их и на овим изборима порази техничка (51% од изашлих) и фиктивна, гласачка већина, и тако спрече даљу Вучићеву (психотичну) десрбизацију, азилантизацију, ромизацију, натоизацију, и духовну и територијалну кастрацију- наше отаџбине Србије.

Да би боље разумели моју тврдњу, из уводног пасуса, да се Вучићевом режиму ништа не гади- у прилогу је мој статус са Фејсбука, који документује Вучићево „новоформирано гласачко тело“ из азилантског центра „Миксиште“, лоцираног у самом центру „србске престонице“-

Миодраг Новаковић added 3 new photos.

NO COMMENT….
По коментарима, видим да је ипак је потребан коментар-
Ово су фотографије гласачких листића, напрасно послатих азилантима (Арапима?) који су напрасно добили наше држављанство, и право да гласају (за Вучића) на долазећим изборима. На „скриншатовима“ се види да су „гласачи“ регистровани у Гаврила Принципа 53 Бг. (адреси једне банкротиране фирме)…
….Напрасно на истој адреси се налази и центар за смештај „избеглица“-
Сад, да ли су овде у питању „реадмисирани“ неки (туђи) цигани, или „адмисирани“ (исламски) азиланти- то се не види најјасније из ових листића (вероватно је у питању комбинација оба „несрбска корпуса“), али очигледно да се овде ради о неком експресно-новоформираном гласачком телу.
Мислим да у нашој новијој политичкој историји није забележено да су туђинци још у процесу „азилантизације“ овако експресно подржављени и тако политички ошамућени убачени у режимске (Вучићеве ћораве) гласачке кутије…
Надам се да ће нека озбиљнија опозициона партија да иницира истрагу око ове потенцијално најскандалозније режимске изборне афере (бар у овом миленијуму).
Такође верујем, да управо због оваквих ствари патриотски оријентисани гласачи не смеју да бојкотују изборе, јер на изборе ће, у режимској режији, бити изведени- Физички (као овце) фарматизовани прорежимски гласачи, или Фиктивни, напрасно натурализовани, „статистички“ са КиМ, покојници, и многи други „имагинарни гласачи“…. See More

Миодраг Новаковић http://www.novosti.rs/…/beograd.74.html:610708…

Miksalište već krcato migrantima

Novi prihvatni centar za izbeglice u Ulici Gavrila Principa spas za mnoge koji su pobegli od rata. Dnevno kroz…

novosti.rs

Like · Reply · Remove Preview · 58 mins

Александра Николић Гласачки листићи су дељени и у Миксалишту. Значи, по кратком поступку им се деле држављанства а према Уредби добијаће и новац за се “ скрасе “ у земљи Србији која тако за годину-две више неће ни постојати јер ће бити насељена азијатским олошем.

Like · Reply · 51 mins

…Дакле Браћо Срби- Сви на изборе! Вучић вам евидентно спрема своју „зомби гласачку армију“ и ништа му се не гади зарад победе. Покажите, јасно и гласно, својим изласком на изборе- Ко се вама гади!

Бојкотом ових избора само ћете омогућити да вас у рођеној земљи надгласају режимски преваранти, тамнопути азиланти, покојници, разни „етнички мутанти“, и наравно- национално уштројени и медијски фарматизовани „Срби“, који су поодавно „продали своју вјеру за вјечеру“…

 

ФБР уредник Миодраг Новаковић

 

 

7 replies »

 1. Чисто да напоменем, занимало ме јуче где то живе толики арапи у Гаврила Принципа 53 па скокну’ на гугл мапе. Кад оно нека пословна зграда, нека фирма је у питању. Па где живе ти људи, на паркингу?

  Свиђа ми се

 2. Вучић непрекидно крши Устав Србије! На власт је одувек долазио крађом, а сада припрема највећу превару од када је у политици. Бесрамно је сликати се, уз такав коментар, са избеглицама. О избеглицама не судим, но чини ми се да се стање у Сирији, ипак, смирује и да Асад на свим фронтовима побеђује оне друге. Да ли су сви ови који су код нас само „они други“? Јадна нам мајка, треба да се молимо дан и ноћ Господу Богу да тог болесника склони са грбаче Србије.

  Свиђа ми се

 3. КАО ПРВО НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ ДА МОЖЕ ЈЕДАН шиптар ДА БУДЕ У ТЗВ СКУПШТИНИ СРБИЈЕ ТО НИГДЕ У СВЕТУ НЕМА ДОК СРБИЈА НЕ ДОБИЈЕ НА ЧЕЛО СРБАДИЈЕ СВЕТЕ НЕМАЊИЋЕ БИЋЕ ЈОШ ГОРЕ СВИ КОЈИ ГЛАСАЈУ ЗА ЊЕГА СУ југословенски комунисти НИЈЕ ОН СРБИН А БОГМЕ КАКО ИЗДАЈУ И ОСТАЛИ У ТЗВ ВЛАДИ СРБИЈЕ КОЈИ СЛУЖЕ новом светском поретку чифутима масонима папи ИТД ЛЕПО ЈЕ НАПИСАО МАТИЈА БЕЋКОВИЋ ПЕСМУ КО ИМ ЗЕМЉУ НАШУ ДАО ТАЈ ИХ ЈЕ СЛАГАО ТО ТРЕБА СВАКИ ДАН СТАВЉАТИ НА ОВО СОКОЋАЛО ДА СЕ ВИДИ ДА СЕ СРБИ ПРОБУДЕ ВОЈСКА СРБИЈЕ ЋУТИ УМЕСТО ДА УХАПСИ ТЗВ ВЛАДУ СРБИЈЕ А ТАКОДЂЕ И ПОЛИЦИЈА КОЈА ЈЕ РУШИЛА БАРИКАДЕ НА СЕВЕРУ СРБСКОГ КОСОВА ТОЛИКО О ЊИМА И ЊИХОВОМ ПОШТЕЊУ УМЕСТО ДА ЈЕ ИЗВРШИЛА ПОБУНУ И УХАПСИЛА ТЗВ ав шиптара фазлија муслија Е куге рдђе погани несоји СЛУЖИТЕ ЈОПЕТ НОВОМ сатрапу КОЈЕГ ОВДЕ СЛОМИЊЕМ НЕК ЈЕ ВОЈСЦИ И ПОЛИЦИЈИ НА ДУШУ КАКО РАДИЛИ ТАКО ВАМ БОГ ПОМОГО

  Свиђа ми се

 4. A Radio Snaga naroda i radio 2M (M.Milenkovića) sve vreme vrše propagandu da se izbori bolkotuju!!! Molimo redakciju FB Reportera da ispita o čemu se radi?!

  Свиђа ми се

 5. Оваквих милион азијата да насели што изгледа да им је циљ и решиће дугогодишњу владавину,поклекнемо ли сада неће нам ништа вредети све полуге власти ће бити у једној странци као за време комунизма.

  Свиђа ми се