У САД озакоњено “убиство” новорођенчади !?

“Пост-порођајни побачај” – Под маском демократије у САД јавно подстичу грађане на убиство деце НАКОН РОЂЕЊА!!!

Агенда иде по плану: САД јавно подстиче грађане на убиство живог тек рођеног детета

Аутор: З. К. Дневно.хр
01.08.2013.

У САД-у се почело отворено разговарати о чедоморству као праву. На јавној телевизији МСНБЦ у САД-у Мелиса Харис-Перy, америчка списатељица, политолог, телевизијски водитељ и либерални политички коментатор с нагласком на афро-америчку политику, прошле недеље је у програму јавне телевизије истакла да она подржава убиство живог новорођеног детета. Према Харис-Перy, живот почиње када родитељи осећају да живот почиње. Заједно с новом уврнутом “етиком” аргументованом од стране радикалне левице, то може значити месец или годину након што се дете роди.

У свету годишње умре преко 40 милиона деце. Деце која нису ни добила прилику за живот, деце којима су родитељи намерно одузели живот јер сматрају да је то њихово право. Преко 40 милиона душа бесповратно је уништено јер је наука која је у служби културе смрти закључила да живот не почиње зачећем детета него нешто касније. Овај број 40 милиона односи се на намерне побачаје широм света. Иако историја абортуса сеже у далеко античко доба, његово спомињање и данас у свету изазива контроверзе. Упркос константној борби за живот од стране људи који цене и поштују живот, култура смрти проширила се на све земље света. Абортус је генерално допуштен у свим земљама на западу. Афричке земље и Латинска Америка забранили су побачај законом, но ни у тим земљама закони нису успели да сузбију високе стопе прекида трудноће.

abortusПраво на абортус једно је од оних права којима се ускраћују друга права. Право на живот темељно је људско право. Да би заобишли кршење тог закона научници су добили задатак да дефинишу када почиње живот. Они су своје рекли, а снажни феминистички покрети и снажне организације финансиране од светских влада обавиле су други део посла којим би се људи  програмирали тако да убиство буде прихваћено као нормално, односно као део живота. Људи, жене широм света постали су крвници и убице а да тога нису ни свесни. Глобалисти, ловатори и манипулатори учиниће све да њихов план истребљења човечанства буде спроведен до краја. И наше здравственио васпитање које је тако снажно наметнуто нашој деци део је тог плана. Деца се у најранијем узрасту ментално припремају да служе култури смрти. Култура смрти мора бити спроведена јер број људи на овој планети мора бити смањен. Но, изгледа да ова бројка од 40 милиона није довољно велика за иницијаторе ових нехуманих права.

Чедоморство као право

У САД-у се почело отворено разговарати о чедоморству као праву. На јавној телевизији МСНБЦ у САД-у Мелиса Харис-Перy, америчка списатељица, политолог, телевизијски водитељ и либерални политички коментатор с нагласком на афроамеричку политику, прошле недеље је програму јавне телевизије истакла да она подржава убиство живог новорођеног детета.

Према Харис-Перy, живот почиње онда када родитељи осећају да живот почиње. Према новој уврнутој “етици” аргументованој од стране радикалне левице, то може значити месец или годину након што се дете роди. Зато вас морам упозорити да у овом тексту није ријеч о обичном абортусу. Ријеч је о убиству деце након што су рођена. Једном кад се дијете роди живо, прекинути живот више није и не може бити избор. То је убиство према свакој правној и моралној норми. До сада, могли су уверити жене широм света да њихово дете у утроби није живо, али кад се дете једном роди не би требало више бити сумње, али то наравно није тако.

Водитељка телевизијске куће МСНБЦ Мелиса Харис-Перy инсистира да живот почиње тек када родитељи имају осећај да почиње. Харис-Перy изјавила је ову страшну ствар на националној телевизији  21. јула у МСНБЦ шоу-у. Овом изјавом Харис Перy истакла је да треба допустити убиство новорођенчади нападајући науку која недвосмислено наводи како је рођено дете заиста живо.

Занимљиво је како је уопште потребна нека наука да би људи могли разазнати живо од неживог. Овај напад на науку од стране Харис-Перy  само је сценски игроказ и план коме ће се и наука с временом прилагодити. На крају, доћи ће до тога да ни сами нећемо знати јесмо ли живи или не.
Али овде се не ради о некаквим чудацима који заступају радикални побачај. Ради се о правој правцатој кампањи под називом “пост-порођајни побачај”. Под маском демократије, промотери овог побачаја сматрају како је њихово право убити дете у првом или другом тромесечју његовог живота. Многи сарадници Мелисе Харис-Перy сматрају да је у реду да родитељ одлучи хоће ли дете живети или не чак до треће године живота.

Такође, то се назива “побачај четвртог тромесечја”, а назив је дао “паметни” организатор петиције која је недавно спроведена на улицама Универзитета Џорџе Мејсон. Готово сви од којих је затражено да потпишу петицију то су и учинили! Један је од студената је чак и упитао би ли тај поступак (абортус четвртог тромјесечја) “штетно деловао на дете.”
“Па детета не би више било тамо”, одговорио је организатор анкете, након чега су студенти наставили са потписивањем петиције.
(Погледајте видео)

И ако овај видео говори колико су Американци “глупи” и испразни морамо нагласити да нису рођени такви. Они су испрограмирани да би се култура смрти спроводила без превеликих питања јавности.

Убице живе деце под етикетом “побачаја”

Морамо увидети куда све ово води. Ту се не ради о обичном препирању о правима жене, о расправљању кад је боље извршити побачај, у првом или другом месецу трудноће. Ово чак није ни расправа о побачају у трећем мјесецу трудноће (врста побачаја који је опасан и по живот мајке).

Ово је заправо искрена жељи радикалне либералне левице  која је  за легализацију “абортуса” деце након што су рођена жива. Они својом кампањом желе родитељима дати законско право да убију децу, ако одједном одлуче да их не желе.

Вратимо се Харис-Перy и њеној радикалној бранд култури и идеологији смрти, која каже да родитељ може “одлучити” да беба рођена жива заправо није још увек жива. Ту родитељ може чекати и видети да ли је беба добро васпитана, довољно лепа и слатка да ли има праву боју коже и пре него што одлучи хоће ли га задржати или га убити. “Ако би такву идеологију предводио нетко попут на пример Џорџа Буша, махнито би се исмијавао овај варварски чин и чин против човека, а  када идеју за убиство новорођенчади гурају либерали, занимљиво је да сви ћуте, чак и потврђују”-  коментаришу згрожени амерички медији.

“Кад је трудноћа жељена,  лако је мислити о беби као о “израслини”, каже Мелиса Харис-Перy , што значи да, кад је трудноћа нежељена, по Харис-Перy беба више није ни  “израслина”. Некако закључујући, то је само маса мртвог ткива којим се може располагати по вољи. Чињеница да “израслина” резултира живим порођајем никада није призната од стране људи попут Харис-Перy. Дете није “живо” све док не одлучите да је!
Недавно, два црна родитеља била су шокирана када је жена родила белу бебу. Према Мелиси Харис-Перy, ово двоје црних родитеља сада могу “одлучити” да њихово бело дете није уопште живо и према томе починити чедоморство које се може преформулисати као “пост-порођајни побачај.”

То је оно што заговара радикална левица, бебе нису људи и у реду је да се убијају чак до три године старости.

Новорођенче нема “морално право на живот”

Студија објављена у часопису Јоurnal of Medical Ethics (часопис Медицинске етике) тврди да новорођенче нема “морално право на живот”, и стога ниje заправо “особа.” Алберто Ђубилини, на Универзитету у Милану и Франческа Минерва, постдокторски сарадник на Универзитету у Мелбурну, Центру за примењену филозофију и јавну етику, хероји су радикалне левице. Они тврде да би чедоморство требало бити легално, али преименовано у “пост-порођајни побачај.”

бебаОни инсистирају на томе да новорођенчад нема право на живот и да родитељи могу једноставно “одлучити” да убију своју децу из више врста разлога, укључујући и осјећај да ће дете бити прескупо за подизање или ако одједном открију чињеницу да новорођена беба пуно плаче.
“Уместо да је стварна особа, новорођенче је потенцијална особа”, пишу аутори студије . Они се заправо не рачунају као људска бића све док се родитељи одлуче шта им је чинити. Изгледа да либерали попут Мелисе своје закључке извлаче управо из овог истраживања. Занимљиво је како се ти исти либерали залажу за све врсте једнакости док с друге стране тврде да тек рођена деца нису жива и нису људи. Они се грчевито боре за права расних мањина а с друге стране подстичу убиства мале деце. Ти исти либерали кажу како је сваки живот светиња али с изузетком дечјег живота који би требао бити најсветији док их они  сматрају потпуно безвредним.
Кад је у питању узимање живота, про-абортус либерали увек су за то и у сваком облику.

Мелиса Харис-Перy је заговаратељ савременог холокауста

Људи попут Мелисе Харис-Перy су нови заговаратељи модерног  холокауста. Они су промотори анти-људске Агенде која дословно подстиче друге да убијају властиту децу.
Не знам како размишљате ви, али мени је немогуће да прихватим легализацију убиства деце која су рођена и дишу где год да се то у свету догађало. Али либерална левица у САД-у управо то гура. Њихов циљ је легално убиство деце од стране родитеља до треће године живота.
Таква Агенда је одвратна, ако не и стварно демонска. А чињеница да  људи попут Харис-Перy рекламирају то насиље култа смрти на МСНБЦ – која служи као пропагандна грана Беле куће, само додатно доказује да је у ову пропаганду идеологије смрти уплетена политичка врхушка.
Где год окренете,  чине се напори који сеју расну мржњу, убиства невиних беба, тровање хране, хемијско лоботомизирање деце са вакцинама и поробљавање маса медицински и економски.

Европа није ништа боља

Недавно је и европска Белгија показала колико учествује у споменутој култури смрти. Наиме,  у парламенту су  недавно предложили еутаназију тешко болесне али опет живе деце, али на начин да о томе не одлучују родитељи него сама деца.

У сваком случају морамо се припремити на све већу и чешћу кампању против живота. Запамтите, она ће увијек испливати под маском демократије и либералних права појединца. На крају текста морам напоменути како либерали попут Мелисе нису самоиницијативно одлучили на јавном програму говорити о убијању деце. Они су добили своје улоге које су стратешки припремљене да се људи полако али сигурно навикну на нормалност одузимања живота. Ти људи не служе створитељу човечанства него појединцима скривеним у сенци свеопштег зла који се на све начине труди да уништити оно што је невино, добро и људско. Због тога су деца највише подложна њиховом злом плану уништења  јер она се рађају чиста и беспрекорна, без греха и без мржње. Споменути појединци зазиру од чистоће јер њихова искварена и прљава душа не може функционисати заједно с лепотом живота створеног од Бога.

________
Извор: Дневно.хр
(на српском текст приредила редакција СРБског ФБРепортера)

One comment

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s