MAIL - RSS FEED

ВАНРЕДНО! Мировић: Уместо протеста у петак молитва за ухапшене код Цркве Св. Марка


20.02.2023. Србин.инфо

Дејан Петар Златановић већ пети дан штрајкује глађу јер је противзаконито притворен после протеста за одбрану КиМ.

– Режим се иживљава над Дејаном Златановићем, који штрајкује глађу и који као особа са инвалидитетом има посебна права.

Вучићу није довољно што невине људе држи у затвору, већ је забраном протеста одлучио и да покопа демократију у Србији.

Зато ћу ја у петак, 24. фебруара у 19 часова са породицом и пријатељима доћи до Ташмајдана до Цркве Светог Марка, наше копије Грачанице, да упалим свећу за убијену демократију у Србији, али и да упалим свеће за здравље и да се помолим за брзо пуштање и за одбацивање лажних оптужница против мојих пријатеља Дамњана Кнежевића и Дејана Петра Златановића.

Такође, тог дана, 24. фебруара, ћу посетити и руску цркву Свете тројице на Ташмајдану да се помолим за победу наше руске браће. Видимо се – поручио је проф. др Мировић.

Такође, окупљени ће се молити и за здравље Игора Танкосића из Бачке Паланке, коме је одређен притвор од 30 дана. Код њега нема елемената никаквог кривичног дела и ово је преседан јер се он у притвору држи само зато што је код куће имао 300 летака који позивају на протест. Танкосић је ухапшен само зато што је члан Народних патрола, само зато што је родољуб.

Више о овоме у видео прилогу.


Наставак тираније – Полиција забранила скуп подршке за Дејана и Дамњана

Диктатура Александра Вучића доживљава врхунац. Само пола сата након што је предао захтев за одржавање протеста „Слобода за неоправдано ухапшене, стоп репресији, стоп издаји КИМ“, проф др Дејан Мировић је добио одговор од полиције да је протест – забрањен!

Идеја је била да се окупљање одржи у петак 24. фебруара од 18 часова испред споменика Цару Николају, а симболично и на дан почетка руске специјалне војне операције.

Редакција Србин инфо моли све јавне личности да не дозволе политичке заробљенике у 21. веку, јер оно што су Дејан и Дамњан изјавили на протесту за одбрану КиМ не представља чак ни прекршај. Ово је потпуни крах демократије са несагледивим последицама.

Категорије:MAIL - RSS FEED

1 reply »

  1. ОД ЧЕТРЕС ЧЕТРВРТЕ ЈЕ НА ЖАЛОСТ ТАКО НА СИЛУ ДОВЕДОШЕ лажне ослободиоце НАМА СРБИМА СУ ОТЕЛИ ИСТОРИЈУ И ГЕОГРАФИЈУ СА лажима сервираним из бечко берлинске школе НА ЖАЛОСТ СВЕ ЈЕ ОКУПИРАНО ОД СПЦ унијати САНУ КАД СЕ ОТАРАСИМО ЊИХ ДА СРБСКА ДЕЦА УЧЕ ИСТИНУ НА ПРИМЕР ДЕЦИ СЕ ПРИЧА У ЈАСЕНОВЦУ ЈЕ УБИЈЕНО СЕДАМ СТОТИНА ИЉАДА СРБА осамдесет иљада чифута и тридесет иљада цигана ШТА ЈЕ ПРОБЛЕМ ОНДА СЕ НА ПРВОМ МЕСТУ ЗБОРИ О страдању чифута и цигана А СРБЕ СТАВЕ НА КРАЈУ ШТО ЈЕ ВРЛО НЕПОШТЕНО ДРУГО ЗАШТО СЕ СТАЛНО ЗБОРИ ДА КИМ ап УМЕСТО ДА СЕ КАЖЕ ДА ЈЕ КОСОВО МЕТОХИЈА СТАРА СРБИЈА КАД СЕ ЗБОРИ О ТЗВ ап онда са тиме се подржава тзв титина сатрапа назови одлука О ОТИМАЊУ КОСОВА МЕТОХИЈЕ ОД СРБИЈЕ ТО ПРВО ДА РЕШИМО ЈА ВАЗДА ЗБОРИМ ДА ЈЕ КОСОВО МЕТОХИЈА ОКУПРАНО ОД 1941 ГОДИНЕ од шиптара талијана и сад од истих тих под именом нато РАЗУМЕМ ДА ЈЕ БЕОГРАДСКИ режим издаја АЛИ МИ СРБИ МОРАМО ПРАВИЛНО ДА ЗБОРИМО КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ СРБИЈА НИЈЕ НИКАКВА ап ЗАДЊИ НАШ ПАТРИЈАХ ЈЕ БИЈО ГАВРИЛО ДОЖИЋ СЛОБОДА ЗА ДАМЈАНА КНЕЖЕВИЋА И ДЕЈАНА ПЕТРА ЗЛАТАНОВИЋА КО ПОТПИШЕ ЊЕГА УБИШЕ ЖИВЕЛО УЈЕДИЊЕЊО СРБСТВО У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    Свиђа ми се