MAIL - RSS FEED

“Заједница српских општина“ трајала два дана – билборди већ прелепљени (видео)


Као „контра-мера“ намерама шиптарских сепаратиста да укину легалне, српске регистарске таблице и уведу илегалне сепаратистичке, поново је започета кампања промоције „Заједнице српских општина“ али је трајала свега два дана!


КМ Новине 5.8.2022.


Директор Канцеларије за Косово и Метохију, Петар Петковић, који је преузео илегану дужност спровођења велеиздаје Косова и Метохије, крајем јула најавио да ће „представници Срба кренути у формирање“ такозване Заједнице српских општина.

Билборди су постављени два дана касније, 01. августа, дан после привремених барикада.

Кампању је Петковић најављивао као нешто помпезно, спектакуларно и од највеће важности. Чак је због снимања тих билборда прећено новинару КМ новина, Ивану Максимовићу ЛИНК.

Ипак, непуна два дана касније билборди су прелепљени и тако је показана сва немоћ коју су у издаји стекли Александар Вучић и његова политичка булумента!

Видео је објавио Александар Арсенијевић, лидер покрета „Српски опстанак“ који је приказао и критиковао хитно прелепљивање билборда:

Категорије:MAIL - RSS FEED

1 reply »

  1. доле БЕОГРАДСКИ режим фазлије муслија и језуите вјекослава шешеља комуниста лажних РАДИКАЛА КОЈИ СУ ГУРНУЛИ СРБСКИ РОД У РАТ И НА КРАЈУ ГА ПРЕДАЛИ зликовцима и душманима СССС

    Свиђа ми се