MAIL - RSS FEED

Пројекат Украјина 2. део – Обични нацизам (превод)


Документарни филм Аркадија Мамонтова под називом Обични нацизам је други део документарног филма Пројекат Украјина, који је снимљен 2014. године, када је почео рат у Донбасу, и који је приказиван на главним каналима руске телевизије. Филм разоткрива узроке данашњих дешавања у Украјини, која се не могу правилно разумети без шире слике и историјске позадине.

Наиме, антируски пројекат Украјина покренули су пољски римокатолички геостратези пре два века, као „предзиђе“ латинско-германског колонијализма, у програму католичке колонијалне политике према православним Словенима. Тада је формулисана теорија о два непријатељска народа, руском и украјинском тј. о Украјини као антиРусији. Тај геополитички пројекат је у континуитету католичког колонијализма спроводила Аустроугарска, затим нацистичка Немачка, а потом комунистичка СССР, док га данас удружено подржавају државе ЕУ и САД.

Пројекат Украјина 1. део – документарни филм о удруженом западном антируском пројекту (превод)

Превод: СРБски ФБРепортер
29. мај 2022.

Категорије:MAIL - RSS FEED

2 replies »

  1. СРБСТВО И РУСИЈА СУ ОКУПИРАНИ ОД чифута ШТО ПРЕ ТО ОБЈАВИ СРБСТВУ ЗНАЋЕМО ЂЕ ЈЕ ПРОБЛЕМ КОЈИ БРЕ жуков комуниста партизан КО ГОД МИСЛИ ДА ЈЕ СТИГЛО НАВОДНО ОСЛОБОДЂЕЊЕ 1944 ГОДИНЕ ТАЈ ГРЕШИ НАМ ЈЕ УКИНУТА КРАЉЕВИНА А ДОВЕДЕН НА СИЛУ комунизам и партизанштина ПОД КРАЉЕВИНОМ СВЕТО КОСОВО МЕТОХИЈА ЈЕ БИЛО У СРБИЈИ ПОД комунистима ПОД шћиптарима ТАКО И ДОЊЕЦК ЛУГАНСК ПРЕ ПОД ЦАРСКОМ РУСИЈОМ А ДАНАС ВИДИМО ПОСЛЕДИЦЕ јеврејске чифутске окупације

    Свиђа ми се