MAIL - RSS FEED

РадиоАктив Ђурђевданска прогноза: Олександар В. формално (!) не уводи санкције (рат је, а њему је најтеже)


Oгледалo Српско, 6. мај 2022. (пре обраћања в.д. председника)

ПРАТИ КАКО ТО ОБИЧНО БИВА ПРИЛИКОМ ПОМПЕЗНОГ НАЈАВЉИВАЊА ОБРАЋАЊА В. Д. ПРЕДСЕДНИКА србије ОЛЕКСАНДРА о ВЕЛИКЕ ДАТУМЕ и ПРАЗНИКЕ – од силних његових порођајних мука и трудова буде на крају само ПРОПАГАНДНИ АБОРТУС.

OЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ САНКЦИЈЕ РУСИЈИ за сада ФОРМАЛНО НЕЋЕ УВОДИТИ али не брините, ДЕ ФАКТО ИХ ЈЕ УВЕО ЈОШ 2014. ГОДИНЕ. ДА ЛИ ЋЕ ЗБОГ ТОГА ПОКРЕТАЧИ ПЕТИЦИЈЕ ПРОТИВ САНКЦИЈА РУСИЈИ ДА АПЛАУДИРАЈУ СВОМ УСПЕХУ И ПОСВЕТЕ СЕ СВОЈОЈ ПАСИВНОСТИ?

ДА ЛИ ЋЕМО ИПАК КОНАЧНО ДА СХВАТИМО ДА В. Д. ПРЕДСЕДНИК ОЛЕКСАНДАР САМО ФОРМАЛНО НЕ-УВОДИ САНКЦИЈЕ А И ТО ТЕК ДА БИ БАЦИО МАГЛУ НА ЧЕТИРИ ОПАКА НОЖА КОЈА ЈЕ ЗАБИО У ГРУДИ РУСИЈЕ И СРБИЈЕ?

ХОЋЕМО ЛИ ДА ГРАБИМО МАГЛУ КОЈУ НАМ ЈЕ ОЛЕКСАНДАР БАЦИО, ИЛИ ЋЕМО ДА ВАДИМО НОЖЕВЕ ИЗ ГРУДИ…

  • СРБИЈА ЈЕ ДЕ ФАКТО ВАЗАЛ НАТО и ЕУ
  • РУСИЈУ СМО ОКЛЕВЕТАЛИ ДА ЈЕ АГРЕСОР, КРШИТЕЉ ЉУДСКИХ ПРАВА,
  • ПОЗВАЛИ СМО ЈЕ ДА ПРЕПУСТИ УКРАЈИНУ АЗОВЦИМА,
  • А САНКЦИЈЕ СМО УДАРИЛИ БЕЛОРУСИЈИ И СИРИЈИ

Рас и РадиоАктив

Категорије:MAIL - RSS FEED

4 replies »

  1. Ако се међу коментаторима ситуације у Украјини на разним телевизијама са националном фреквенцијом појављују разноразни самозвани политички аналитичари и ратни коментатори, а има их и из нашег града, било би сјајно видети и господина Ђорђа у тој улози, јер би заиста имало шта да се чује.

    Свиђа ми се

  2. ЗА МЕНЕ ОН НИЈЕ НИКАКВИ НАЗОВИ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ОН НИТИ ЊЕГОВА снс НАЗОВИ ВЛАДА НИЈЕ ДОСТОЈАН ДА СЕ О ЊЕМУ УОПШТЕ ЗБОРИ СВЕ ЈЕ ОПИСАО У НЕБЕСКОЈ ЛИТУРГИЈИ СВЕТИ ВЛАДИКА НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ ШТА ЧЕКА СРБСТВО УКОЛИКО СЕ НЕ ДОЗОВЕ ПАМЕТИ ШТО БИ ЊЕГОШ ЗБОРИЈО

    Свиђа ми се