MAIL - RSS FEED

Сербия и Россия — Две сестры родные!


Дорогие русские братья!

Это детишки из Санкт Петерсбурга, члени детского Хора Святаго Иоанна Дамаскина под руководством Ирины Валентиновной Болдышевой, которие выступали в городе Косовска Митровица 12 лет назад, 2. февраля 2010. года.

Да, они были на Косове когда было небезбедно, когда была страшна зима, когда никто не был на нашей стороне! Целый зал пел вместе. И целый зал плакал! Мы не смогли расставаться. Мы это не забываем и никогда не забудем!

Мы всегда будем вместе! До конца!

Или, если даст Бог, до победы!


Превод:
Драга руска браћо, ово су дечица из Санкт Петерсбурга, чланови дечијег Хора Свети Јован Дамаскин, под руководством Ирине Валентиновне Болдишеве, који су наступали у Косовској Митровици пре 12 година, 2. фебруара 2010. године. Да, они су били на Косову када је било опасно, кад је била оштра зима и кад нико није био на нашој страни! Цела сала је певала заједно са њима. И цела сала је плакала! Нисмо могли да се растанемо. Ми то не заборављамо и никада нећемо заборавити!
Увек ћемо бити заједно! До краја! Или, ако да Бог, до победе!

(из личного архива)

***

Несколько дней потом: Детский церковный хор из Санкт-Петербурга провожал Артемия в аэропорту «Никола Тесла»

Неколико дана касније на аеродрому „Никола Тесла“: Дечји црквени хор из Санкт Петербурга се на поласку из Србије поново срео са својим домаћином, владиком Артемијем, који је путовао у Америку на разговоре ради заштите српског народа и светиња. Ево како је изгледао тај сусрет…

СЕРБский ФБРепортер, 5. март 2022.

Категорије:MAIL - RSS FEED

1 reply »

  1. СРБИ И РУСИ БРАЋА ЗАУВЕК СРБИЈА РУСИЈА НЕ ТРЕБА НАМ унија ВАЗДА БИЛИ И ОСТАЛИ СПАСИБО БРАЋО РУСИ УВЕК ЈЕ БИЛО ДА СЕ ПОМАЖЕМО ЖЕНИМО И УДАЈЕМО ИЗМЕДЂУ СЕБЕ НЕК ТАКО И ОСТАНЕ ДОК ЈЕ СВЕТА И ВЕКА ЖИВЕЛА РУСКА БЕЛА ГАРДА КОЗАЦИ СРБСКИ ЧЕТНИЦИ СПАСИОЦИ ПРАВОСЛАВЉА И СВЕТОСАВЉА СССС

    Свиђа ми се