MAIL - RSS FEED

Повереништво за КиМ: У току је крађа референдума


15.01.2022. Покрет за одбрану Косова и Метохије

Повереништво Покрета за КиМ обавештава јавност Србије о једној од најподмуклијих крађа која се спрема на Космету, а реализоваће се у Рашки.

Пре пар сати почеле су да се шаљу циркуларне поруке свим запосленима да се сутра МОРАЈУ јавити на ,,радну обавезу” у 7.30 односно 8.00 на одређеним локацијама одакле ће организовано ићи на гласање у Рашку.

Добро уиграним сценариом наш државни врх је уз помоћ Приштине и ОЕБС-а припремио и планира да реализује једну од најбезочнијих крађа икада. Најпре је ,,одсекао” бирачко тело Срба на Космету од око 70.000 гласова причом да Курти не допушта гласање на Космету, а сада само 17 сати пре гласања планира да гласове косметских Срба преобликује у већинско или потпуно гласање ,,ЗА” на референдуму.

Напомињемо да није пружена прилика нама који нисмо на антисрБској линији СНС и Српске листе, да будемо контролори и чланови одбора на гласању. Тако да ће и овог пута ,,коза чувати купус” и ,,лопов кућу”.

Ми Срби са Космета позивамо и апелујемо на све странке, удружења, појединце, на народ целе Србије ДА ОВУ ПРЕВАРУ НЕ ДОПУСТЕ и да се ово припремљено фабриковање лажних листића спречи или да се референдум одложи на седам дана како бисмо и ми на Космету имали контролоре своје.

Пређемо ли преко ове преваре која ће нас данас коштати приватизовања јако важног стуба државности – судства, а колико сутра по истом рецепту и губитка Космета (Рашке области, Војводине…) ми у трку улазимо са МИНУСОМ ОД 20 – 30.000 гласова.
А ми велики ,,гласачки комфор” немамо да бисмо им ту предност омогућили.

____________________

Повезано: АПЕЛ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ – НА РЕФЕРЕНДУМУ ЗАОКРУЖИТЕ „НЕ“

Категорије:MAIL - RSS FEED

2 replies »

  1. ЧЕСТИТА РЕДАКЦИЈО ЈЕДИНО У БОГА И СВЕТОГА САВУ ВЕРУЈЕМ СРБСКИ ПОКРЕТ ОТАЏБИНА ЈЕ СУНЦЕ КОЈЕ СИЈА ВАСКОЛИКУ СРБАДИЈУ ТО СУ БРАЋА И ЉУДИ КОЈИ ДОЖИВЕЛИ ДА ИМ ПУЦАЈУ НА КУЋЕ БРАЋЕ МАРКА ЈАКШИЋА И СЛАВИШЕ РИСТИЋА ПАЉЕЊЕ ПРОСТОРИЈА ОТАЏБИНА ТО СУ ПРЕДСТАВНИЦИ СРБА НА КОСОВУ МЕТОХИЈИ КО ЈЕ ТЗВ ав ДА ДЕЛИ СРБСКО КИМ СА шиптарима ДАЈ СВОЈУ ДЕДОВИНУ шиптарима ОКЛЕ ГОД ДА СИ А НЕ МОЈЕ СВЕТО КОСОВО МЕТОХИЈУ КОЈЕ ЈЕ СРБСКО ОД ПОСТАНКА СВЕТА И СВИХ МОЈИХ СРБА СВИ СМО МИ СРБИ ЗАДОЈЕНИ КОСОВСКИМ ЗАВЕТОМ САМО ЗАВИСИ КОЛИКО КО БРАНИ СВЕТИЊУ ДОГОДИНЕ У ЦАРСКОМ ПРИЗРЕНУ

    Свиђа ми се