MAIL - RSS FEED

Канадски лекар упозорава: MRNA вакцине проузрокују микроскопске крвне угрушке. Последице могу бити застрашујуће


Угледни канадски сајт Globalresearh обjaвио је интервју новинарке Лауре Лин Тајлер Томпсон са кардиологом др Чарлсом Хофеом из Британске Колумбије (Канада). Доктор Хофе упозорава на скривену опасност од вакцинисања MRNA вакцинама чије последице могу бити застрашујуће.

Себски ФБрепортер објављује превод овог видео интервјуа.

Када се COVID вакцина убризга у вашу руку… сада знамо да само 25% од ње заправо остаје у вашој руци, а осталих 75% дословно сакупља ваш лимфни систем и уноси у вашу циркулацију, тако да ови мали пакети mRNA, а између осталог у једној дози Мoderna вакцине постоји 40 ​​трилиона mRNA молекула, 40 трилиона се убризгава у вашу руку – дакле три четвртине од тога се повезуje сa лимфом и улази у ваш крвоток у овим малим паковањима која су дизајнирана да их ћелија апсорбује. Али, очигледно, када је нешто у вашем крвотоку, једине ћелије у које ће то апсорбовати су ћелије око ваших крвних судова, а место где се апсорпција дешава је у капиларним мрежама – другим речима, ово су најситнији судови у којима се проток крви успорава, то су сићушни, сићушни судови… Дакле, ови мали пакети гена се апсорбују у ћелије око крвних судова, то је васкуларни ендотел, паковање сe отвара, гени се ослобађају, ваше тело почиње да чита те гене и да производи трилионе и трилионе COVID шиљатих протеина (S-протеин, „спајк“  протеин), јер иако добијате 40 трилиона гена, сваки ваш ген може произвести много, много шиљатих протеина, а сврха шиљатих протеина је у томе да ваше тело препозна ово као страни протеин и направи антитела против њега и да тако стекнете заштититу од COVID-а.  

То је идеја, али ево у чему је проблем. У корона вирусу овај шиљати протеин постаје део капсуле вируса, другим речима он постаје део ћелијског зида око вируса који се назива вирусна капсула, али он није у вирусу, већ је у вашим ћелијама, зато он постаје део ћелијског зида васкуларног ендотела, што значи да ћелије које облажу ваше крвне судове, који би требало да су глатки тако да ваша крв тече глатко, сада имају ове мале шиљке који штрче, па је апсолутно неизбежно да се формирају крвни угрушци, јер ваше крвне плочице (тромбоцити) циркулишу по вашим крвним судовима, а сврха крвних плочица је да открију оштећени суд и блокирају га како би зауставили крварење. Дакле, када крвна плочица дође кроз капилар, одједном наилази на шиљке који штрче из крвних судова, и апсолутно је неизбежно да ће се формирати крвни угрушак који ће блокирати тај крвни суд. Тако функционишу тромбоцити. Као што се апсолутно може предвидети да ће нешто изазвати рак зато што садржи канцерогене материје, тако се може предвидети и да ће ови шиљати протеини изазвати крвне угрушке због тога што се налазе ту у вашим крвним судовима. То је гарантовано. Др Багди ми је затим рекао да је начин да се то докаже ако се уради тест крви који се зове D-dimer тест, како бисмо сазнали да ли се то заиста дешава.  

Проблеми са крвним угрушцима о којима слушамо у медијима, и за које тврде да су веома ретки, односе се на велике крвне угрушке – то су они који изазивају мождани и срчани удар, то су они који се појављују на CT скенеру, CT ангиограму и MRI…  Угрушци о којима ја говорим су микроскопски, они су сићушни, дословно су на капиларном нивоу и расути су по вашој мрежи капилара, тако да се они неће приказати на било ком скенирању јер су једноставно премали и превише раширени. Тако да jе једини начин да се утврди да ли се овај предвидиви механизам заиста дешава да се уради тест крви који се зове D-dimer, дакле D-dimer је тест крви који показује скорашње крвне угрушке, не показује ништа друго осим најскорије крвне угрушке. Он неће показати старе крвне угрушке, већ само нове крвне угрушке. Ја сада то радим са мојим пацијентима. Проналазим људе који су недавно примили COVID вакцину у претходних седам дана – потребно је да буде између четири и седам дана – и радим им тест крви који се зове D-dimer. Још увек покушавам да прикупим што више информација, али оне које имам до сада говоре да 62% њих има доказано згрушавање, што значи да ти крвни угрушци нису ретки. То значи да већина људи добија крвне угрушке и да уопште нису свесни да их имају.  Дакле, Лаура Лин, најалармантнија ствар у вези са овим је то што постоје неки делови вашег тела, као што су срце, мозак, кичмена мождина и плућа, који се не могу регенерисати. Када се та ткива оштете блокираним крвним судовима, она су трајно оштећена. Сада у мојој медицинској пракси имам шест људи са такозваном смањеном толеранцијом на напор, што значи да се једноставно много више замарају него раније. Имам једног момка који је сваке недеље долазио у моју ординацију ради инјекције против артритиса, који ми је рекао да је раније могао да препешачи две миље без икаквих проблема, а сада након четврт миље апсолутно остане без даха, и да је тако већ пет месеци.

Дакле, на основу овог D-dimer теста који доказује да већина људи има згрушавање, ових шест људи који сада имају смањену толеранцију на напор… буквално оно што им се догодило је да имају зачепљене хиљаде сићушних капилара у својим плућима, а застрашујућа ствар у вези с овим није само то што се ти људи сада замарају и не могу да раде оно што су некада могли, већ то што када блокирате значајан број крвних судова у плућима, ваше срце сада пумпа са много већим отпором, покушавајући да допреми крв до ваших плућа, што доводи до стања које се назива плућна артеријска хипертензија – то је буквално висок крвни притисак у плућима, јер крв не може да прође зато што је превише крвних судова блокирано. Застрашујуће је то што људи са артеријском плућном хипертензијом обично умиру од инсуфицијенције десне стране срца у року од три године. Дакле, велика забринутост због овог механизма повреде је што те инјекције наносе трајна оштећења, а ми то… Знате, најгоре тек долази јер… У вашем телу постоје нека ткива попут црева, јетре и бубрега која се могу регенерисати у прилично добром степену, али мозак, кичмена мождина, срчани мишић и плућа не могу – кад се она оштете то је трајно. Као и ови млади људи који сада добијају миокардитис од ових инјекција – они су трајно оштетили срце и неће моћи да раде оно што су некада могли јер се срчани мишић не регенерише.

Дакле, ово је ово застрашујућа опасност, и не само да су дугорочни изгледи веома мрачни, већ ће се са сваком следећом вакцином оштећења све више додавати – то ће бити кумулативно јер поступно добијате све више и више оштећених капилара.

___________

Превод: СРБски ФБРепортер

Категорије:MAIL - RSS FEED

2 replies »

  1. ПЛАН СВЕТСКИХ глобалиста ЈЕ ТЗВ светска влада ЂЕ НЕМА ВЕРЕ У БОГА ЗА НАС СРБЕ ПРАВОСЛАВЦЕ И СВЕТОСАВЦЕ ЈЕ СПАСЕЊЕ ЈЕДИНО ГОСПОД ПОШТО окупаторска БЕОГРАДСКА НАЗОВИ ВЛАДА НАСЕЉАВА ТЗВ избеглице СА СРЕДЊЕГ ИСТОКА АЗИЈЕ АФРИКЕ СВУ СРБСКУ ПРИВРЕДУ РАСПРОДАЈЕ СТРАНЦИМА ДОК СРБИ ПРОГЊАНИЦИ СА СВОЈЕ ЂЕДОВИНЕ СУ ПОСТАЛИ СТРАНЦИ У СРБИЈИ СА ВЕРОМ У БОГА ЗА СВЕТЕ НЕМАЊИЋЕ СПАСИОЦЕ СРБИЈЕ И ПРАВОСЛАВЉА СССС

    Свиђа ми се