АКТУЕЛНО

Шешељев возач бејзбол палицом ударио члана Председништва Двери, Југослава Кипријановића! (видео)


НАПАДНУТИ ЧЛАН ДВЕРИ: Шешељеви и напредњачки батинаши знају само да насрћу

Члан Председништва Двери Југослав Кипријановић, кога возач Војислава Шешеља ударио бејзбол палицом, каже за Н1 да је задобио ударац у пределу кука и стомака, али да је скочио низ степенице и тиме избегао сву силину замаха бејзбол палицом.

„Очигледно је да батинаши у стилу Војислава Шешеља и на крају крајева у истом стилу и напредњачки, пошто су од истога оца настали, не познају другачији начин обрачуна са политичким неистомишљеницима осим да насрћу физички. Овом насиљу које врши СНС у прећутном договору са Шешељем и њиховом пожељном опозицијом, напросто томе мора доћи крај. И свакако ће уследити пријава“, рекао је Кипријановић за Н1.

Подсетимо, испред Скупштине Србије је, пре почетка седнице о Косову, дошло до инцидента, када је возило са председником СРС Војиславом Шешељем, изгурало посланике Двери, који су испред парламента дошли да сачекају председника Србије Александра Вучића.

Шешељев возач је бејзбол палицом ударио члана Председништва Двери Југослава Кипријановића. Како преноси репортер Бете, Шешељев аутомобил је „изгурао“ посланике Двери и њихов транспарент на којем је писало „Данас издаја – сутра робија“, а након што се аутомобил зауставио Шешељ је изашао и вређао лидера Двери Бошка Обрадовића, а од свог возача је тражио да их згази аутомобилом.

Видео: Apsolutna Destrukcija
Објављено је 27.05.2019.

4 replies »

 1. Oво је за кривичну пријаву и затвор, вадикални криминалаци, бандити и олоши, скупљени скоца и конопца да спроведу планове страних агентура.

  Свиђа ми се

 2. ЕУСА и Скотовима је Војвода проф др Војислав увек био трн у оку.
  Највећи могући непријатељ свих ЕУСА Скотова!
  И после 15 година разних тито-ЕУСА затвора та СРБЕНДА је на мети титоваца, коштуничара и осталог талога из септичких јама.

  Букају као против вучића (кога су они упутили на издају СРС и где је тадић-коштуница-ђилас био главни креатор СНС-а и Двери), а овамо сметају Радикалима да уђу у Скупштину (са очитом дозволом СНС-а)?!

  Јел мислите да су сви у Србији глупи ко ваши твит-јутубе папагаји?

  Просто је смешно како непрестаним бљувањем глупости сами себи трују мозак, само напреј … у Топоницу.

  И да, ја сам и за вучића и за било шта, само не за такве бљувотине попут двераша исл.

  Свиђа ми се

 3. Sad znate zasto je pusten iz Haga, da cuva strazu izdajniku Vucicu dok ovaj izdaje, ako bi se slucajno neko pobunio, da kao pas skoci na njega i ugrize ga. Zato ga je MILOSEVIC TETOSIO, da bude opozicija opoziciji. DA GLUMI OPOZICIJU, DOK U STVARI STITI VLAST, PISTOLJEM NA STUDENTE ILI PALICOM NA OPOZICIJU, SVEJEDNO.

  Свиђа ми се