АКТУЕЛНО

Михаило Меденица: На ноге, Скоте, кад помињеш српског војника!


Михаило Меденица

Није на челу Бесмтрног пука у Нишу корачао „осуђени ратни злочинац“, већ српски јунак, генерал Владимир Лазаревић, битанго са дипломатским имунитетом- Кајле Скоте!

Генерал Лазаревић, генерал Делић, а за њима хиљаде јунака једнаких њима, војних и полицијских, оних истих који су Вашу зверску ОВК пешадију потукли до ногу, баш као и Вашу ђавољу армаду што је крвнички тукла с проклетих висина по свему што је ходало, или још није ни прохдало, проклетници проклети!!!

Да, они су Бесмртни пук Србије, баш као и потомци славних српских ратника који су Вашем слободарском свету демократије донели и слободу и демократију, плативши је највећом ценом- животима!

Читава Србија је Бесмртни пук, јер за разлику од вас злочинаца никада нисмо водили дивљачке освајачке походе, већ ослободилачке ратове, гинући уз и са браћом Русима за идеале Вама тако стране и мрске- слободу, правду и плавентнило неба!

Срећа Ваша, баш као и неколицине Ваших претходника, што службујете у колонији поданичких власти, па Вам се може да ланете шта Вам је воља а да они чауши из Немањине 11 и она мизерија с Андрићевог венца погну главе и оћуте, иначе да је ово држава а не тек географски појам увелико бисте цупкали на Аеродрому „Никола Тесла“ чекајући лет дома, тамо где педесет звездица Вашег знамења јесу крајпуташи крви невиних које сте сатрли побадајући међе оног логора човечношти, правде и истине!

На ноге Скоте, кад помињете српског војника!

На ноге, несрећниче, за сву крв страдалника којима свака стопа Ваших белосветских крвника одише!

На ноге, за децу хероје на које сте слали касапе али деца ни корака устукнула нису!

На ноге, битанго с дипломатким имунитетом, јер Бесмртни пук Србије је падао и васкрсавао да бисте и Ви данас имали слободу да лајете!

На ноге, Скоте, јер ако су ови Ваши јаничари заборавили чији су потомци- народ није!

На ноге, јер у Србији сте, поносници у којој су мајке зарад најсветјих идеала и вере пресвете обукле толико црнине да се њоме три пут може опасти ваш САД!

На ноге, несрећо, Бесмртни пук Србије је Христова војска праведничка, причешћена његовим телом и крвљу, а не крвљу праведника којом сте раскрчили своје стазе до пакла…

Михаило Меденица

ИЗВОР: Два у Један

***

Злочиначко бомбардовање, ратни злочин над цивилним становништвом: ЕКОЦИД И ГЕНОЦИД НАД НАРОДОМ СРБСКИМ И СРБИЈОМ 1999.

————–

11.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. KAJL SKOTE IDIOTE DOKLE MISLIŠ DA VREĐAŠ SRPSKI NAROD? SRPSKU VOJSKU, SRPSKE HEROJE? IZGLEDA DA JOŠ NISI ČUO ZA PRINCIPA GAVRILA A MOGAO BI SA NJIM DA POPIJEŠ KAFU PA DA TI ON OBJASNI KO SU SRPSKI HEROJI JOŠ OD 1389. godine

    Свиђа ми се