АКТУЕЛНО

Протест ”НАТО м’рш из Србије” показао право лице Србије (видео)


У условима тоталне медијске блокаде, деловања све већег броја лажних патриотских организација и све веће равнодушности народа, 24. марта са почетком у 17 часова испред споменика Западног вандализма, НАТО бомбама разорене зграде Генералштаба, одржан је велики протестни скуп и шетња ”НАТО м’рш из Србије”. Пред неколико хиљада људи, поручено је јасно и гласно, да сви чују и разумеју, да НАТО злочинци који су 1999. године завили у црно Србију и који под окупацијом држе наше Косово и Метохију нису добродошли у Србији и да треба да је напусте.

Иако ћутање значи одобравање, огромна већина народа која сигурно није заборавила ни опростила, и даље ћути. Зато овај протест није имао само за циљ да нас подсети на НАТО злочине и да покаже шта мислимо о њима, већ пре свега да пробуди народ и подстакне га на отпор прикривеним покушајима колонијалне управе да нас уведе у фашистичку организацију НАТО. С тим разлогом је покренута петиција да се НАТО канцеларија избаци из Министарства одбране, која ће трајати симболично 78 дана и завршиће се још једним великим протестом 12. јуна, на годишњицу престанка бомбардовања. Овом приликом молимо све које имају добру вољу да помогну да се прикупи што већи број потписа, тако што ће преузети листове петиције и потписати са својом родбином и пријатељима.

ПЕТИЦИЈА за измештање канцеларије НАТО пакта из српског Министарства одбране

Ми, српски народ и остали Србији верни грађани, захтевамо хитно измештање канцеларије НАТО пакта из нашег Министарства одбране! На двадесетогодишњицу противправне агресије ове организације на … Настави са читањемПЕТИЦИЈА за измештање канцеларије НАТО пакта из српског Министарства одбране

Треба истаћи, да се протестна шетња зауставила код амбасаде Руске Федерације и, том приликом, делегацију покрета ”Живим за Србију” примио је први секретар амбасаде, јер је у то време амбасадор Чепурин био у Нишу. За разлику од оних који иду у Западне амбасаде по инструкције да у интересу Запада разбијају ову државу и да раде против свог народа, ми смо ишли код оних који су нам увек били пријатељи. У срдачној атмосфери, као када се састану стари пријатељи, захвалили смо се на подршци и помоћи Србији да сачува своју територијалну целовитост и суверенитет, и замолили да Русија истраје на принципима да основ за за решавања питања КиМ може бити само Резолуција Савета безбедности бр.1244. Све време испред амбасаде су се чуле песме о јединству и блискости два народа, а пароле које су се ориле из грла присутних – ”Срби и Руси браћа заувек”, ”Србија, Русија” и ”Крим је Русија, Косово је Србија” говоре зашто смо били у амбасади Руске Федерације. Речи др Јоване Стојковић, изговорене по изласку из амбасаде, потврђују да нам је Русија једини искрени пријатељ: ”Уверили су нас да Русија чврсто остаје при свом ставу у вези Косова и Метохије, да се мора поштовати Резолуција 1244 и да неће прихватити решење која нису у складу са њом”.

Протестна шетња завршена је код храма Светог Саве, симболично показујући да је темељ наше борбе исти као наших часних предака, Православна вера-Светосавље. Учесници протеста су запалили свеће за пострадале од НАТО злочинаца и помолили се Господу да нам да снаге да издржимо у борби за ослобођење Србије од Западног ропства, одлучно и храбро држећи се става: Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Истовремено са нашим протестом а поводом годишњице НАТО агресије, колонијална управа на челу са Александром Вучићем у Нишу организовала јавни скуп с том разликом што су они, у складу са издајничком евроунијатском политиком, позвали на праштање НАТО злочинцима. Док је Вучић лицемерним сузама покушао да дирне народ, његове газде из Брисела су у својим званичним изјавама поново потврдилe исправност свог злочиначког бомбардовања. Поручујемо колонијалној управи, као и свим оним који им помажу у издаји, да ми нисмо заборавили, да нисмо опростили и да знамо да нам је НАТО непријатељ кога треба протерати из Србије, и да нећемо дозволити остваривање њихових издајничких планова.

На крају ћемо завршити речима која су дубоко усађена у срцу сваког часног и поштеног Србина. Нека би дао Господ да му се Срби врате и уз помоћ браће Руса своје земље поврате! Ускоро с Русима у Призрену!

Дана 26.3.2019. године.
Покрет – Живим за Србију

***

ПОВЕЗАНО:

*20 година агресије на СРЈ: АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ – УЖИВО (ВИДЕО)

——-

27.3.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

3 replies »

 1. РАСПЕТО КОСОВО МЕТОХИЈА НЕКИ СУ ДО ДЕВЕТОГ КОЉЕЊА ПРОКЛЕТИ ОНИ КОЈИ СА СА чифутско петокраком ПРОЋЕРАЛИ СРБЕ СА КОСОВА МЕТОХИЈЕ СТАРО СРБИЈАНЦЕ ТЕ ПРОКЛЕТЕ јуде СРБСКОГ РОДА ПО РОДЂЕЊУ рдђе погани несоји издајице БОГА И КРАЉА ПЕТРА ДРУГОГ КАРАДЂОРДЂЕВИЋА СЛОБОДЕ ПРАВА ДЕМОКРАТИЈЕ ЂЕ УМЕСТО ОЧЕКИВАНЕ СЛОБОДЕ ПОКОРИ НАС шугава погана петокрака УМЕСТО КОКАРДЕ ЗАВЛАДА ТАМА И МРАК И ТА нато канцеларија БОЖЕ КАКО ЛИ СЕ ПОЦЕЊИВАЈУ СВИ СТРАДАЛИ СРБИ ОД КОСОВСКОГ ЉУТОГ БОЈА 6897 ГОДИНЕ УТОРАК БЈЕШЕ И ПЕТНЕСТ ЧАСОВА КАД СЕ СВЕ ЗАВРШИ СРБИ БИТКУ ДОБИШЕ И НИКОМ СЕ КРОЗ ВЕКОВЕ НЕ ПОКОРИШЕ ПОКОРИШЕ СЕ ОНИ СЛАБИ У ВЈЕРИ БОЖЈОЈ ПРАВОСЛАВНОЈ ПА ПОСТАШЕ СВЕ ШТО ИМ ПРЕЦИ НИЈЕСУ БИЛИ МНОГИ СУ СЕ потурчили И покатоличили ДА БИ КУЋЕ И ЛУВАДЕ САЧУВАЛИ ПРАВИ СРБИ СУ УПЛАНИНАМА КУЋЕ ГРАДИЛИ ЖЕНИЛИ СЕ ЂЕЦУ ОД турака ЧУВАЛИ И УЗ СВЕТЕ ГУСЛЕ И ГУДАЛО ВАЗДА СРБИВАЛИ ПИЛО СЕ ЦРВЕНО ВИНО ТАЈ БОЖЈИ ДАР КОЈИ ОН СРБИНУ ДАДНУ ДА СЕ БОГУ МОЛЕ СВИМ СВЕТИМА ДА КРОЗ ВЕКОВЕ ОПСТАНУ СРБИ СУ МНОГО ИЗГУБИЛИ КАД ИМ НАМЕТНУШЕ НЕКАКВО југословенство АЛИ МНОГИ СРБИ СРБСТВО ОДБРАНИШЕ СЛАБИ И НЕОДЛУЧНИ У ВЕРИ ПОСТАШЕ југословени ПОСТАЛА ИМ БРАЋА 1918 курвати и словенци ТИ КОЈИ ВИШЕ БЈЕХУ угари И аустријанци МНОГИ КРИВЕ СРБЕ ЗА ИЗДАЈУ КРИВИТЕ римског папу И ОНЕ КОЈИ СУ ИЗДАЛИ СРБЕ ОТЕЛИ ИМ СВУ ПОКРЕТНУ И НЕПОКРЕТНУ ИМОВИНУ МНОГЕ СРБЕ ПОБИЛИ ЗАБРАНИЛИ ШКОЛВАЊЕ И ТУДЂУ МУКУ СУ ПРИСВОЈИЛИ ИМАМО лажне СРБСКЕ СТРАНКЕ КОЈИ ИМАЈУ САМО ЈЕДАН ЗАДАТАК ДА ШТО ВИШЕ СРБЕ РАЗДЕЛЕ ТО СУ ИМ НАРЕДИЛЕ јевропске банке ПРЕКО масона СКУПШТУНА СРБИЈЕ ЈЕ ЦИРКУС СЕДИ ТАМО МАМА ТАТА Ана брнабић чифуткиња И курватица ТЕ НЕКАКВЕ жене у црном ЈА ИМ ЗНАМ ПРАВО ИМЕ ТО У СВЕТУ НИГДЕ НЕМА ДА ТАКВЕ ПОЦЕЊУЈУ СРБЕ ПОЛИЦИЈА ЋУТИ ПЛАЋЕНА ЈЕ ДА ЧУВА И ШТИТИ ТЕ фукаре И јајре КАД СРБИ ПОМЕНУ СВЕТО КОСОВО И МЕТОХИЈУ И КРЕНУ НА ПРОТЕСТ СВА СРБИЈАНСКА ПОЛИЦИЈА ИЗАДЂЕ ДА ЧУВА натове окупаторске АМБАСАДЕ У ЦРНОМ ГРАДУ ТОМ ПРОКЛЕТОМ БЕОГРАДУ ИЗ ЊЕГА СВА НЕВОЉА СРБИМА ДОДЂЕ ВРЕМЕ ЈЕ ДА НОВИ КАРДЂОРДЂЕ У ЊЕГ ДОДЂЕ И ПОЋЕРА турке НА БУЉУКЕ МИНИСТАР ВОЈСКЕ СЕ УЧИ ДА НАПУНИ ПУШКУ НЕ ЗНА ДА НА НИШАНИ НА непријатеља НЕМА ОКО СОКОЛОВО А НИ РУКУ СРБСКУ И МУШКУ МОГА БИ ТРИ ДАНА О ЊИМА ПИСАТИ НО И ОВО ЈЕ ДОСТА ЗА САДА СССС

  Свиђа ми се

 2. Не бој се непријатеља – у најгорем случају они могу да те убију.
  Не бој се другова – у најгорем случају они могу да те издају.
  Бој се равнодушних – због њиховог ћутања на земљи постоји издаја и убијање.
  То су речи писца који је страдао у ГУЛАГу:
  Не бойся врагов – в худшем случае они могут тебя убить.
  Не бойся друзей – в худшем случае они могут тебя предать.
  Бойся равнодушных – с их молчаливого согласия существует на земле предательство и убийство.
  Это слова писателя, погибшего в ГУЛАГе.

  Свиђа ми се

 3. БУЛО БИ ДОБРО КАД БИ СЕ ПОЗВАО СРБСКИ ГУСЛАЧ ДА ТО УЛЕПША ОВО ЈЕ МОЈЕ МИШЉЕЊЕ СВЕТЕ ГУСЛЕ И ГУДАЛО ИНАЧЕ ТУ ЗАБАВНУ МУЗИКУ НЕ ВОЛИМ НАШИ ЂЕДОВИ СУ ПЈЕВАЛИ УЗ СВЕТЕ ГУСЛЕ ПОДРШКА нато фашисти МАРШ БРЕ ИЗ СРБИЈЕ СССС

  Свиђа ми се