АКТУЕЛНО

КАКО ЈЕ ОКУПАЦИОНИ КФОР ПРИКРИВАО ШИПТАРСКЕ ЗЛОЧИНЕ- И НЕМАЧКА УЛОГА У МАРТОВСКОМ ПОГРОМУ…


НЕМАЧКИ БНД ЈЕ СТАЈАО ИЗА ПОГРОМА НАД СРБИМА 17 МАРТА 2004

17 март 2012, ФБР

Пише: Миодраг Новаковић

НА СЛИЦИ: НАТО ОКУПАТОРИ- АМЕРИЧКИ МАРИНИЦИ „ЛИКУЈУ“ ДОК У ПОЗАДИНИ ГОРИ СРПСКА КУЋА У ОКОЛИНИ ГЊИЛАНА, НА СРПСКОМ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ (18 МАРТ 2004)…

АМЕРИЧКА ВОЈНА ИНТЕРВЕНЦИЈА НА СТРАНИ ШИПТАРСКИХ ТЕРОРИСТА У МАКЕДОНИЈИ

Колико далеко су западни спонзори тероризма на Балкану били спремни да иду најбоље сведочи случај убиства новинара Асојшијетед Преса, енглеског држављана Керима Лотона у селу Кривек на македонско-косовској „граници“, крајем Марта 2001, кога су убили шиптарски терористи из „112-те муџахединске бригаде“, наоружани најмодернијим америчким наоружањем, уз учешће 17 америчких „војних саветника“, који су били у саставу те терористичке јединице, која је опкољена јаким македонским снагама безбедности очајнички покушавала да се пробије преко „границе“ назад на Косово.

Иронично, у косовско село Кривек, у коме је тада боравио енглески новинар Керим радећи „редован медијски прилог“ (детектив Келок верује да је и овај новинар, попут и већине других западних новинара у то време имао у улогу обавештајца- у овом случају за британски МИ16), је послата америчка војна јединица из састава КФОР-а да спречи овај продор шиптарских терориста назад на Косово, да би и сама дошла под минобацачку ватру, не само шиптарских терориста, већ и својих „колега“ америчких „војних саветника“. Приликом те баражне ватре убијен је новинар Керим и још два цивила, три америчка војника и десетине цивила су рањени.

НЕМАЧКА ВЛАДА „ДОЗВОЛИЛА“ МАРТОВСКИ ПОГРОМ 2004 НАД КОСОВСКИМ СРБИМА

Тада је ЦИА у садејству са америчком командом за специјална дејства на Балкану, у то гранично подручје послала ескадрилу војних хеликоптера са 80 паратрупера из састава 502-ог батаљона, да изврше „екстракцију“ шиптарских терориста и 17 америчких саветника, како би се права истина о овом инциденту и америчком обавештајно-диверзантском учешћу у истом прикрила. Овде је важно напоменути да је на челу ове тзв. „112-те муџахединске бригаде“ био озлоглашени командант ОВК и терориста Семадин Џезар, познатији као „Командант Хоџа“. С. Џезар је у то време био на платном списку ЦИА-е и немачког БНД-а, и био је асоциран са Ал Каидом (Осамом Бин Ладеном), и прошао је разне „тренинге“ у терористичким „муџахединским“ камповима у Афганистану и Чеченији, а све под спонзорством ЦИА-е.

Иначе, он је био један од главних организатора Мартовског погрома 2004, над српским цивилима на Косову. Непосредно пре почетка погрома над Србима, Џезар је био прислушкиван од стране немачког БНД-а (као двоструки агент коме „нису веровали“), те је на тај начин немачка тајна служба и немачка влада имала рана сазнања о планираном погрому над Србима, али није ништа учинила да их спречи. Ови подаци су дошли из извора самог БНД-а, да би непосредно после „мартовског погрома“ над Србима, били јавно обелодањени на немачкој ЗДФ телевизији..

Детаљи овог терористичког злочина у селу Кривек су својевремно такође објављени у америчком листу „Обичан Кливлендски Дилер“ 2004-те. Када је бивши амерички војни контрактор Тања Гаврилова, која је у време инцидента била у том селу у саставу регуларне јединице америчке војске из састава КФОР-а- која је спречавала тај „терористички продор“, фрустирана заташкавањем тог „инцидента“ од стране америчког војног врха и америчке владе, одлучила да о томе објави чланак у горњим америчким новинама и на тај начин јавно открије праву позадину тог инцидента.

У том чланку Т. Гаврилова је цитирала речи једног америчког генерала, НАТО команданта на Косову, који је резигнирано изјавио: „Како можемо да се окренемо против исте „групе“ којој смо званично овде дошли да помогнемо? Ми очигледно нисмо знали са киме имамо посла. Бомбардовали смо погрешну страну!“

ПОШИЉКА БРИТАНСКЕ ВЛАДЕ СА ФОРЕНЗИЧКИМ ДОКАЗИМА МИСТЕРИОЗНО НЕСТАЈЕ НА ПРИШТИНСКОМ АЕРOДРОМУ

Но прави заплет овде настаје, када господин Келок, у улози шефа специјалног истражног одељења УН полиције, преузима истрагу о овом инциденту да би чак и пре почетка истраге био суочен са завером „колосалних размера“. У овом инциденту, након што је у Приштину допремљено тело убијеног британског новинара Керима (остале цивилне жртве су локално сахрањене), било је кључно извршити аутопсију и установити „порекло минобацачких гелера“ којима је Керим био усмрћен и чији сегменти су тада били присутни у његовом телу.

То је било важно за детектива Келока, јер би се тако установило да је британски новинар био усмрћен америчким оружјем од стране ОВК терориста, а не од стране македонских снага безбедности, како је то тврђено од стране ОВК и „неких западних извора“. Из тог разлога је господин Келок захтевао да се његов „пост-мортем“ увиђај обави на приштинској судској медицини. Томе су се супротставиле британске власти, које су биле „убеђене“ да ће на Косову током тог увиђаја доћи до „заташкавања“ и уништења форензичких доказа (што ми сви иначе знамо да је била редовна пракса када су у питању били злочини према Србима).

Истовремено су американци захтевали такође аутопсију, али на некој „другој локацији“ (претпостављам у Бондстилу, тако да могу да исфабрикују доказе како им одговара). На крају је УН судија у Приштини одлучио да аутопсија не мора да се изврши уопште на Косову, да би одмах након те његове одлуке, у највећој тајности на приштински аеородром био послат енглески војни авион, у кога је транспортовано тело новинара Керима у специјалном ковчегу који је био „запечаћен“ више пута (према детективу Келоку) и хитно пребачен у Велику Британију, где је евентуално извршена аутопсија.

Господин Келок потом наводи да је након његовог захтева британској влади да му доставе налазе аутопсије, из Лондона послата специјална пошиљка, којој се по доласку на приштински аеродром мистериозно изгубио сваки траг. Као што овде видимо, завера је у свом „финишу“ попримила размере Хичкоковског трилера, и била је само један од кључних фактора који су утицали да господин Келок изађе у јавност са свим овим детаљима „западне завере“ и удруженог злочиначког подухвата у спрези са шиптарским терористима.

Овде сам сматрао за сходно да документујем у детаље ова два драстична случаја, где је, очигледно уз криминално саучешће водећих западних сила, обезбеђено да шиптарски терористи прођу некажњено. Наравно, то је све само врх „леденог брега“, који се сада полако помаља пред нашим очима из мрачних дубина косовског терористичког театра. Убеђен сам да ће након прелиминарног извештаја Д. Мартија о монструозним злочинима над Србима, право клупко, не само шиптарске завере, већ и „оне“ њихових западних спонзора, почети да одмотава, и да ће и неке друге главе (а не само српске) почети „да се котрљају“.

НАПОМЕНА АУТОРА- ОВАЈ ТЕКСТ ЈЕ ИЗВОД ИЗ МНОГО ШИРЕ ХРОНОЛОГИЈЕ ЗЛОЧИНА НАД КОСМЕТСКИМ СРБИМА, КОЈУ МОЖЕТЕ ПРОЧИТАТИ НА ДОЊЕМ ЛИНКУ…

https://facebookreporter.files.wordpress.com/2016/10/d0bfd180d0be-d0b7d0b0d0bfd0b0d0b4d0bdd0b8-d0b7d0bbd0bed187d0b8d0bd-d187d0b5d182d0b2d180d182d0be-d0b8d0b7d0b4d0b0d19ad0b5-d181d0b5d0bf-21.pdf

Миодраг Новаковић

НЕМАЧКИ БНД ЈЕ СТАЈАО ИЗА ПОГРОМА НАД СРБИМА 17 МАРТА 2004

17 март 2012, ФБР

Пише: Миодраг Новаковић

АМЕРИЧКА ВОЈНА ИНТЕРВЕНЦИЈА НА СТРАНИ ШИПТАРСКИХ ТЕРОРИСТА У МАКЕДОНИЈИ

Колико далеко су западни спонзори тероризма на Балкану били спремни да иду најбоље сведочи случај убиства новинара Асојшијетед Преса, енглеског држављана Керима Лотона у селу Кривек на македонско-косовској „граници“, крајем Марта 2001, кога су убили шиптарски терористи из „112-те муџахединске бригаде“, наоружани најмодернијим америчким наоружањем, уз учешће 17 америчких „војних саветника“, који су били у саставу те терористичке јединице, која је опкољена јаким македонским снагама безбедности очајнички покушавала да се пробије преко „границе“ назад на Косово.

Иронично, у косовско село Кривек, у коме је тада боравио енглески новинар Керим радећи „редован медијски прилог“ (детектив Келок верује да је и овај новинар, попут и већине других западних новинара у то време имао у улогу обавештајца- у овом случају за британски МИ16), је послата америчка…

View original post 867 more words

4 replies »

 1. ПОГРЕШИЈО САМ ПРИ КУЦАЊУ ТРЕБА ПРАВИЛНО ТИХ ДАНА УМЕСТО ТРИ НИЈЕ БИЛО НАМЕРНО МНОГИ ТЗВ генерали јна И политичари У БЕОГРАДУ СУ ГЛАВНИ КРИВЦИ ЗА НАШУ СВЕ СРБСКУ ТРАГЕДИЈУ НИЈЕ НИКАД ПОСЕТИЈО СРБСКА МЕСТА ОНАЈ ћопоња БЕРАНЕ КАЛИНОВИК КНИН СВЕ ТО ГОВОРИ ОКЛЕ ЈЕ ИЗДАЈА ДОШЛА И ЗАШТО ЈЕ ИЗДАН КНИН СВЕ МИ ЈЕ ЈАСНО КАД ОНДА ЈА КАЖЕМ ДА САМ СРБСКИ НАЦИОНАЛИСТА НЕ ОДГОВОРА МНОГИМА НА ЖАЛОСТ У БЕОГРАДУ ВЛАДАЈУ ПОТОМЦИ СИНОВА И УНУЦИ партизана У ОКУПИРАНОЈ ВЛАДИ СРБИЈЕ ПРОБЛЕМ ЈЕ СКИНУТИ ЊИХ ЈЕДНО 500 КОЗАРА ШТО ЈЕ РЕКАО ЧЕТНИЧКИ ВОЈВОДА МОМЧИЛО Р ЂУЈИЋ И СВЕ ЈЕ РЕШЕНО ЈЕДИНО МИ КОЈИ СМО СЛЕДБЕНИЦИ ВЛАДИКА АРТЕМИЈА НАУМА МАКСИМА НИКОЛАЈА ТЕ КАЛУДЂЕРА И МОНАХИЊА ЕРП У ПРОГОНОНСТВУ ЋЕМО ОПСТАТИ СВЕ ДРУГО ЋЕ ПОСТАТИ невера ПОШТО ИМ ЗАМУЋУЈУ МОЗАК О УНУЈАЧЕЊУ СРБА И О екунизму МОРАО САМ ОВО РЕЋИ БРАТСКИ ПОЗДРАВ НАШЕМ БРАТУ МИОДРАГУ НОВАКОВИЋУ УРЕДНИКУ КОЈИ МЕ РАЗУМЕ КА ЧОЕКА НЕ ЗБОРИМ НИКОМЕ ИЗА ЛЕДЂА ВЕЋ У ЛИЦЕ КА ПРАВИ СРБИН СССС

  Свиђа ми се

 2. Јако се мало говори о Њемачкој и БНД-у а њихова улога у агресији и злочину над нашим народом , од краја осамдесетих (али и много раније) , је огромна. Постоје докази и посједују их „наше“ цивилне и војне службе али се ти докази сакривају због некадашњег ј“U“ „братства и јединства“ и овог новог , у које срљамо под водством Вучића , е“U“ „братства и јединства“ свих е“U“ропских народа и народности. Њемачка жели да нам се освети и да нас понизи и док то не постигне неће се смирити а у свом науму има несебичну подршку својих старих савезника а „наше јединствене браће“.
  И то је то. Свако ко другачије мисли је у огромној заблуди.

  Свиђа ми се

 3. МОЈ БРАТЕ МИОДРАЖЕ ЈЕДИНО СУ ТАЛИЈАНИ ПОМОГАЛИ ТАД НАШИМ СРБИМА И ОНАЈ ФРАНУЦСКИ ПУКОВНИК ОЛГАР ТРИ ДАНА НЕК ГОСПОД ПОДАРИ РАЈСКИ МИР У ЊЕГОВОМ ЦАРСТВУ ЗА НАШУ НЕДУЖНУ УБИЈЕНУ БРАЋУ И СЕСТРЕ ТАД И НЕК ГОСПОД ЗАШТИТИ ТЕ ЧЕСТИТЕ ТАЛИЈАНЕ И ГОСПОДИНА ОЛГАРА И ДАДНЕ ИМ ДУГ ЖИВОТ ОЂЕ НА ЗЕМЉИ БРАТСКИ ПОЗДРАВ НАШИМ ЧЕСТИТИМ ВЛАДИКАМА АРТЕМИЈУ НАУМУ МАКСИМУ НИКОЛАЈУ КАЛУДЂЕРИМА И МОНАХИЊАМА ЕРП И КОСОВСКЕ МЕТОХИЈСКЕ У ПРОГОНОНСТВУ И СВЕТОСАВСКОЈ СРБАДИЈИ ДОГОДИНЕ У ЦАРСКОМ ПРИЗРЕНУ СССС

  Свиђа ми се