АКТУЕЛНО

Не варајмо се – међусобна оптуживања екумениста и Вучића само су представа за наивне. Врана врани очи не вади!


Екуменисти у СПЦ су започели и довршавају издају КиМ

„Косово је наше памћење, наше огњиште, жижа нашег бића.
А одузети једном народу памћење, значи – убити га и духовно уништити” 
[1]

Пише: Горан Живковић

Последњих неколико година србске историје карактерише раније небивало јединство колонијалне евроунијатске управе и екумениста који издадоше и продадоше веру, народ и државу. Као последица њиховог злочиначког савеза, народ је смућен, подељен, склон шизофренији и без свести о злу које нам прети уништењем.

Најбољи пример шизофреније која влада у народу србском представља однос према екуменистима у СПЦ, који су најпре издали Господа, а сада су спремни на све остале видове издаје. Уместо да осуђује издајничкe поступкe екумениста који су и довели до тешког стања на КиМ, већина на то заборавља и прихвата њихову патриотску глуму као истинску борбу против издаје. Зар се заборавилo да је отворена издаја КиМ почела протеривањем владике Артемија од стране екумениста, колонијалне евроунијатске управе и Шиптара, по налогу Вашингтона, Брисела и Ватикана?

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Међусобна оптуживања екумениста и Александра Вучића само су представе за наивне.
Врана врани очи не вади!

Од доласка на власт Вучић има подршку Иринеја Гавриловића и осталих екумениста. То је дошло до изражаја када је такозвани патријарх 2013. године позвао Србе на шиптарске изборе и тако започео издајнички процес признавање терористичке творевине „Косово”. Користио је сваку прилику да похвали Вучића и отворено га подржи, или да одћути (онда када није смео) или прихвати нешто што је против учења Цркве. На Видовдан прошле године за председника владе изабрана је лезбејка, Хрватица Ана Брнбарић, а Иринеј уместо да осуди такво понижење, без имало стида пружио јој је подршку. Нема сврхе даље набрајати, довољно је само поменути изјаву Иринеја Гавриловића почетком ове године, да је сам Бог послао Вучића и да се Вучић лавовски бори за КиМ. Зар још неко после свега може да верује „патријарху”, који за себе каже да је екумениста и пацифиста,  да се истински бори за КиМ?

Екумениста и евроунијата јединствени у издаји!

Издајнички двојац Сава Јањић – Теодосије Шибалић све што је чинио и што чини у интересу је шиптарских терориста, односно има за циљ отимање КиМ. Они одржавају интезивне контакте са ОВК убицама који су скинули униформе и постали политичари. Сава и његови Дечанци међу првима су узели шиптарска документа и угостили велики број шиптарских терориста и светских зликоваца. Теодосије, духовни оцеубица који је преотео епархију законитом владици Артемију, пре Дачића и Вучића пружио је руку зликовцу Тачију. Сава и Теодосије су успешно припремили терен да се насилно протера владика Артемије, а затим су по незаконитом преузимању Епархије рашко-призренске, разбили јединство Срба на КиМ. По доласку Вучића на власт, наведени двојац дао му је несебичну помоћ да окрене Србе против Срба, док шиптари стоје по страни и чекају да се сами уништимо.

Да су заиста искрени Иринеј, Амфилохије, Атанасије, Теодосије, Сава и остали екуменисти у СПЦ који се данас представљају као борци против издаје КиМ, прво би се покајали за екуменизам и поново постали Православци, затим би вратили владику Артемија на своју Епархију рашко-призренску, и онда би анатемисали Вучића, лезбејку и све остале које раде против Господа, народа србског и државе Србије, односно издају КиМ. Све друго је обмана да се оправда оно што се не сме правдати, а то је издаја Бога и рода.

Сви који верујете екуменистима, слушате их и дајете им подршку, наивни сте или неискрени. А све док не престанемо са наивношћу и неискренешћу бићемо обични робови у колонији званој Србија!

Верујем у Бога и Србство и надам се да међу нама има још довољно Срба који су достојни својих часних предака, као што су били Карађорђе Петровић, Гаврило Принцип, Дража Михаиловић…, да волимо своју отаџбину као што су је они волели, и да смо спремни да је по њиховом примеру бранимо. Све друго су лажи и обмане! У борбу Србине, за слободу, против издајника екумениста и евроунијата! Нема повлачења, нема предаје! Пред нама је коначни избор, слобода или нестанак.

„Учинимо што до нас стоји, остало ће дати Господ”

Дана 8.09.2018. Лета Господњег

 

Грешни раб Божији
Горан Живковић

[1] Књига „Плач Старе Србије”

4 replies »

 1. Данас се, пред нашим очима, одвија Бој на Косову.
  Није то бој крвљу и телом, већ бој светосавско-православног духа са
  духовима таме и зла у поднебесју – “Бриселског споразума“.
  Представник светосавско-правосланог духа је србски народ са КиМ,
  а промотер и представник таме и зла /“Бриселског споразума“/ је
  Александар Вучић /са свим својим домаћим и страним помагачима/.
  Дакле, Срби са територије КиМ су на историјском простору и у историјском
  тренутку, у првој линији одбране светосавско-православног духа, и њима
  је припала та част и достојаснтво да одбране КиМ за вјек и вјеков.
  Они су у томе сложни /сви до једног, са изузетком појединачног олоша/,
  без обзира на све лукавости “ЛАТИНА – СТАРИХ ВАРАЛИЦА“.
  А тамо где је слога – ето и Бога за савезника.
  А тамо где је Бог – ко ће онда против Бога и Његових савезника – СРБА!
  Срби са КиМ добили су савет и подршку свог Епископа Артемија, на правди
  Бога протераног са КиМ – по директиви Вашингтона и Брисела, заклетих
  непријатеља Бога и Срба!

  СРБИ НА ОКУП:
  “Став и савет Еп. Артемија Србима о “бриселском споразуму”
  in Србија / on 11/05/2013 at 10:31 am /
  Срби на Косову и Метохији не смеју пристати на издају КиМ на коју је
  политичко вођство у Србији већ пристало. Став Срба са Косова и Метохије
  треба да буде да власт у Србији може да чини шта год хоће, али Срби са
  Косова и Метохије на то не смеју да пристану и тако као недужни народ
  прихвате на своја плећа одговорност ове националне и историјске издаје.
  Епископ Артрмије“

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

 2. Све је баш тако и никако другачије. Кратко и јасно. Моменталну галаму екумениста не слушајте. Не говоре оно што рде.
  ПРАТИТЕ ЊИХОВА ДЕЛА
  Бог ће учинити своје, има времена.
  Наше је да слушамо наше претке, а не силнике и њихове доушнике агенте.
  Слобода или смрт!

  Свиђа ми се

 3. -Још један одличан текст који је написао Горан. Такозвани „сукоб“ екумениста и ЕУкомуниста је ништа друго до представа за народ. Стварање лажне наде да је београдска патријаршија против издаје Космета што је дејлима показала да није.

  -Тешко да се међу нама, данашњим Србима укључујићи и мене грешног и кукавног, може наћи ико ко је и зера достојан Карађорђа и Драже. Такве људске величине су свјетлосним годинама удаљене од нас, потамњелих Срба, а количина данашњих издајника и страних окупатора који харају српским земљама, говори о Гавриној величини а нaшој нискости.

  Свиђа ми се

 4. ОД БОГА ТИ ЗДРАВЉЕ БРАТЕ ГОРАНЕ ВАЗДА ЗА ГОРЕ НАБРОЈАНЕ НАШЕ СРБЕ ВАЛА ВЕЛИКИ ЈЕ БРОЈ КОЈЕ ТРЕБА ПОМЕНУТИ ЈА ВАЗДА ЗБОРИМ ВЕРУЈЕМ У БОГА И СРБСТВО ШТО РЕЧЕ НАШ БРАТ И ЗЕМЉАК ИЗ ТРЕБИЊА ЈОВАН ДУЧИЋ И ВАЗДА.МИ ЈЕ БИЈО ЧУКУН ЂЕД ВОЈВОДА ГОЛУБ БАБИЋ КОЈИ ЈЕ СА КРАЉЕМ ПЕТРОМ ПРВИМ КАРАДЂОРДЂЕВИЋЕМ РАТОВАО НА СРБСКОЈ ТРОМЕДЂИ ПРОТИВ турака КА ПЕТАР МРКОЊИЋ И ПО МРКОЊИЋУ ГРАД МРКОЊИЋ ДОБИ ИМЕ ЖИВЕЛО УЈЕДИЊЕЊО СРБСТВО У СЛОБОДНОЈ СРБИЈИ СССС

  Свиђа ми се