АКТУЕЛНО

ФБ Глас Косова и Метохије: Умоболна представа је у току!


ФБ Глас Косова и Метохије
септембар 2018.

ХВАЛА ВЛАСТИМА У БЕОГРАДУ ШТО ОВИХ ДАНА МАЛТРЕТИРАЈУ СВОЈ СОПСТВЕНИ НАРОД НА КИМ ВИШЕ НЕГО САВ НАТО ОКУПАТОР, ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ, ЕКУМЕНИСТИЧКА ЦРКВА, ЕУЛЕКС … ЗАЈЕДНО!!!

ХВАЛА ШТО НАМ ПРЕТИТЕ, ШТО НАС ПРАТИТЕ, ШТО НАС НА ЗЛОДЕЛА ТЕРАТЕ.
ДОЧЕКАТИ СВОГ ИЗДАЈНИКА И ПЕВАТИ МУ ЈЕ ГОРЕ НЕГО СВЕ БАТИНЕ ОД РОСУ ПОЛИЦАЈАЦА, СВЕ БОРБЕ СА ВАШОМ ЖАНДАРМЕРИЈОМ, СВЕ ТУЧЕ С КФОРОМ,СВЕ КРВИ ОД ШИПТАРА.

НЕК УПАМТИ ИСТОРИЈА!

***

Умоболна представа је у току!

***

Гланца се К. Митровица!
И почиње дивљање медија. Од наслова да ти позли. Мој тренутни фаворит је „Ако ухапсе Вучића, Србија ће са војском ући на КиМ“…. ххахахаха е куку, до неба куку!
Молим вас, ако уопште имате људскости и морала, престаните.
Бог вас гледа. За сваку лаж ће вам се судити.
Бог је рекао „Не лажи“. Тачка.

***

***

Управо склањају светиљку из центра. Сметаће вођи.
Тек су је били ставили за прошли његов долазак.

***

Смс претње се настављају.
И све су бруталније. Сликајте, чувајте. То је за историју !

***

80 аутобуса из Крагујевца и 50 из Краљева долазе да глуме народ с КиМ на Вучићевом митингу.
Иако је на северу логорска атмосфера, јужњаци то нису баш тако трагично нити озбиљно схватили и већина уопште не намерава да дође, упркос јасним претњама да ће остати без посла.
Фатална грешка?

3 replies »

  1. Здраво живо,

    одете на страницу Б92 и на вијест о његовој посјети КиМ отворите коментаре. Погледате те кратке шаблонске реченице писане и у првих сат два имате око 1500 плусева од стране његових ботова. Све преко тога ј естварна подршка а онда упоредите негативне поене и нађете ото 1000 на сваку такву обкаву што је показатељ стварног мишљења људи. Затим пронађите неки коментар који говори против вође и имате обрннуто око 1500 минуса од стране истих тих сендвичара и око 1000 одобравања. Дакле однос је десет напрем аједан против ове власти а то што медији лажну слику стварају ће једног дана одговарати. Само да додам да је однос вјероватно и гори али не пролазе сви коментари јер сам се и сам у више наврата увјерио.

    Свиђа ми се

  2. СТАРИ СРБИ ЗБОРЕ ДА СУ СИЛОМ ТАКО ВОДИЛИ СРБЕ НА СКУПОВЕ ЂЕ ЈЕ ИШАО ОНАЈ ћопоња А ПРЕДЊАЧИЛИ СУ ЊЕГОВИ ТЗВ ПРВОБОРЦИ ЈА ЊИХ НАЗИВАМ лажним тзв првоборцима СВЕ ЈЕ РЕКАО СВЕТИ ВЛАДИКА НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ У НЕБЕСКОЈ СРБИЈИ СССС

    Свиђа ми се