АКТУЕЛНО

Док људи умиру од глади, земља се распада, напади на Србе не престају, премијерка задовољна учињеним у Србији!


Да ли од кинеског екстазија или просто различитих димензија у којима живе „безуби напредњаци“ и остали свет у Србији, који нису у стању ни да појме свакодневне проблеме са којима се ми са „свим зубима“ суочавамо, Вучићева премијерка је изјавила како је задовољна учињеним и како се у Србији коначно добро живи.

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Колико смо назадни схватила је пре пар година када је кренула у реформу школства, односно електронске модернизације престоничких школа, а сада је незадовољна једино тиме што филозофски факултет још увек има чучавце.

Весна Веизовић (Фото: Васељенска ТВ)

Очигледно јој не смета то што на стотине деце по србским селима и даље пешачи километрима до школе, што поједине школе више немају струје него што имају, што има још пуно школа које се користе пољским тоалетима, што се проблем питања превоза деце по унутрашњости чак и не разматра, а да не говоримо да нико не помиње сиромаштво деце као предмет који би требало да буде подвргнут позитивној дискриминацији, бар што се тиче превоза, ужине, уџбеника, школског прибора. Србска деца не траже да се нађу на листи међу првих десет само јер нису србске националности, већ неке друге, али би родитељима који још нису осетили финансијску стабилност коју премијерка помиње итекако значило мало финанасијске помоћи током „бесплатног“ школовања.

Још нешто чим се дичи Вучићева премијерка јесте и то како су народу вратили културу. Па тако поред два бесплатна програма која на којима се свакодневно емитују до сада невиђене бљувотине и саблажњавају и уништавају читаве генерације, у виду ријалити програма. Затим најезде нових и старих фолк, реп, и осталих фуј звезда који са сваким стихом бомбардују и младе и старе о неморалу као једином курсу понашања који води ка успеху, дроги, опуштању, брачним преварама, гејевима и свим врстама разврата и порока.

Да не говоримо о медијима, где посебно предњаче режимски неписмени булдози, који се не либе да својим писанијама, „трендовима“ и бесрамним насловима, докусуре наш свет.

Да је властодржцима заиста стало до културе, прво би се сви повукли у тешку илегалу, а затим би се послушао савет РЕМ-а који је, бар колико се сећамо, препоручио и забранио да се ријалити програми приказују преко дана. Затим би се запалило и свако сећање на данашње таблоиде. А шунд би могао да се слуша само у одређеним просторима који би за то наплаћивали огромну накнаду.

А отварање Народног музеја, чија је реконструкција трајала пет пута дуже него што се градио, представља само замазивање очију јавности или још боље речено „кап чисте кише у мору блата“.

Премијерка је одушевљена и клиничким центром у Нишу, који бар како јављају читаоци још увек не ради. Али прорадиће. Вероватно кад и она чувена најсавременија лабораторија на Клиничком центру у Београду, или пруга Београд – Будимпешта чији је свечани метар отворио Александар Вучић још 2015. године. Или бројне фабрике по Србији које су отворене само у медијима, за јавност, и за „стране инвеститоре“ који су добили кинту, сликали се, замајавали народ неких месец дана, покупили прње и нестали.

Напади на Србе, режирани и од стране њих самих „крезубих напредњака“ и на Космету и у Србији су све учесталији, али заробљени у својој димензији лажних вести и креиране медијске идиле, прећуткују и игноришу да смо сваким даном све мањи, јаднији и сиромашнији!

Неко би питао – како побогу у оваквој економској идили о којој прича премијерка, председник, министри да постоје сиромашни грађани? Како је могуће да се у таквој држави дешавају самоубиства због сиромаштва, продају органи због дугова за струју? Нема како јер таква питања и не стижу до њих који имају довољно да поред станова од 100, 200 квадрата, живе у вилама по хиљаду квадрата на рачун тог гладног народа.

Али битно је да је она задовољна. А и што и не би била? Ове године две геј параде! Свако ко зуцне и реч против содомита добија трајну забрану јавног говора прод претњом затвора! Омладина, стварна образована елита одлази. Остају партијски послушници, необразовани и крезави бивши радикали унапређени у напредњаке, они са којима је лако манипулисати, који не траже стварни учинак, већ функцију, плату, простор за јавашлуке и зараду, има их како веле Новости чак 700 хиљада. Остају и они недовољно одлучни да оду, а има и оних који још мисле да могу повратити неку стару Србију, коју нове генерације и не познају, па не могу ни да воле, ни да јој се надају.

Радосна је премијерка јер се западни систем вредности устоличио у некад православној Србији, па ће содомити ускоро моћи и да се венчавају, да усвајају децу, да заводе свој ред и поредак илити тиранију над обичним становништвом.

Весна Веизовић

ИЗВОР: Васељенска

———–

11.7.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Molio bih dragu Vesnu ,mozda nije direktno vazano sa njenim pisanijama al mislim da jeste..stalno nas lazu da smo bili pod osmanlijama 6 vekova sto je ortodoksna laz kada je palo smederevo do kraja drugog srbskog ustanka nema ni 400 godina to jest 4 veka…stalno se krije koliko su spanci bili okupirani od osmanlija…sve se to radi svesno kako smo nesposobni pa nas osmanlije drzale 6 vekova u robstvo..molim dragu Vesnu da povodom ovoga malo istrazi i napise jedan clanak u njenom stilu unapred hvala…

    Свиђа ми се