АКТУЕЛНО

Михаило Меденица: Браћа Битићи…


Михаило Меденица

Србија јесте обавезна да реши случај убиства браће Битићи, Божији и људски закони то ишту и ту нема спора, но спорно је да се то то бедно чаушки чини на претњу Кајла Скота како је то обавеза Србије!

Обавеза Србије је да том надменом утеривачу “демократије” одбруси да ће решити случај убиства браће Битићи који јесу амерички држављани, али пре и после свега терористи ОВК који су прешли пола света како би чинили злочине по Србији и противу Србије!

фото: КОРЕНИ

Њихове убице не смеју остати некажњене, баш као што њихове жртве не смеју остати прећутане и заборављене, и заиста доста више с тим мизерним: “Србија чини све да пронађе убице америчких држављана Битићи!”

Ако су амерички држављани јесу ли свети због тога?! Јел то значи да не могу бити и да нису били терористи?! Јел их то држављанство чини Богу милијим, па никог с толико петље да одговори вашингтонском зулумћару: “Решићемо убиство браће Битићи, терориста ОВК, јер Србија неће дозволити да убице ратних заробљеника прођу некажњено, славна и часна је Србија одувек била!

Решићемо јер то желимо, а не јер ви то желите да желимо!
Решићемо, а Ви у међувремену објасните ко је чинио по злу чувену Атланску бригаду која је најстрашнија непочинства чинила по Паштрику и Проклетијама- терористи ОВК са америчким пасошима, ето ко!”

Имате ли толико куражи, мучени вазали, да барем на трен станете на чело Србије а не да је вазда са зачеља терате ко марву у трк док не мањка?!

Хоћете ли тако приљежно инсистирати да крволоке жетеоца из Старог Градског стигне каква рука правде?!
Хоћете ли некада некоме поменути децу из Гораждевца, заувек уснулу у Христу крај потока?!
Хоћете ли трагати за истином о хиљадама несталих, отетих, обезглављених, распорених, спаљених, унакажених..?
Хоћете ли скупити храбрости да поменете тела наше деце, хероја, осталих на Проклетијама?!
Да затражите, да инсистирате да се пронађу, сахране, да мајке имају где да их ожале?!

Хоћете ли потражити главе оца Стефана и Харитона, или се српске главе не броје кад нису на раменима?!

Хоћете ли учинити било шта осим слепе послушности и издаје?!

Решите случај браће Битићи, терориста ОВК са америчким пасошима, зато што је то људска обавеза пред Богом и собом.
Баш као што је пред Богом обавеза да крв проливена за Србију не буде бара по којој ће Скот и њему налик газити с гнушањем, већ наш Јордан пред којим ће немо, погнутих глава и у покајничкој тишини- стајати!

Правду за све жртве, да, али једнако и правду за жртве жртава, јер наше је небо звездано од сјаја мученика за Србију свету а не звездица с америчке заставе!

Воштанице с наших гробова не горе да бисте њима разулареним шерифима лакејски потпаљивали томпусе, већ да векови прошли и будући не тумарају у мраку ваше беде и издаје.
Горе да у галами ваших лажи чујемо тишину што сведочи да је за Србију славно живети и мрети.
Горе да се види за којим човеком иде сен, а за којом сенком се вуче наличје некдашњег човека…

Михаило Меденица

ИЗВОР: Два у Један

———–

4.7.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Међународне терористе свако има право да у својој земљи убије без икакве одговорности, то је јавно изнети став проф. др Смиље Аврамов из деведесетих година током сецесија бивших република СФРЈ и тако би требало и одговорити највећој терористичкој организацији на свету.

    Свиђа ми се