АКТУЕЛНО

Дискфалификоване рукометне јуниорке Србије, отказане све утакмице тзв.Косова*


Европска рукометна федерација (ЕХФ) дисквалификовала је женску јуниорску репрезентацију Србије после одлуке Владе Србије да забрани организацију утакмице против тзв. Косова у Ковилову

Зграда Рукометног савеза Србије (Фото: Танјуг)

Европска рукометна федерација (ЕХФ) дисквалификовала је женску јуниорску репрезентацију Србије после одлуке Владе Србије да забрани организацију утакмице против тзв. Косова у Ковилову.

ЕХФ је на свом сајту саопштио да очекује да се одиграју преостале утакмице између косовске, норвешке и словачке селекције у раније одређеним терминима у СЦ Ковилово.

„ЕХФ остаје у контакту са својим представницима у Београду, као и из Рукометног савеза Србије”, наводи се у саопштењу. (Танјуг)

МУП: Отказане и утакмице тзв. Косова са Норвешком и Словачком

Министарство унутрашњих послова саопштило је вечерас да се осим данашње квалификационе утакмице за јуниорке у рукомету између репрезентација Србије и такозваног Косова, неће одиграти ни утакмице између тзв. Косова и Норвешке у суботу и меч са Словачком у недељу.

„Напомињемо да је одлука о отказивању наведених утакмица донета како би се избегла било каква могућност сукоба између полицијских службеника и наших грађана”, наводи се у саопштењу МУП-а.  (Танјуг)

(Политика, 23. 3. 2018)

ИЗВОР: Стање ствари

***

mup.gov.rs

***

23.3.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Када буде Шпанија одиграла међународни меч против Каталоније или Немачка против Баварске или Белгија против Фландрије или Италија против Сицилије или САД против Тексаса или ….ни тада неће Србија играти против Косова јер шиптарска мафија и њени спонзори никада нису и неће припадати овим просторима нек се врате одакле су дошли или нек их усвоје доброчинитељи и нек им тамо дају делове својих држава …ми смо своји на своме и то треба да знају белосветске фукаре и мешетари

    Свиђа ми се

  2. О Вучићу,“наш“врли пресједниче хоћеш ли да нас угураш у ЕУ која нам ово ради и са којим правом.У Европу која је у својој „богатој“ историји зла и несрећа свих врста пловала у крви својих жртава.Хоћеш Вучко хоћеш,али ми се тамо нећемо примити.Узалуду се мучиш Вучко.Наш није ни Наполеон, ни Хитлер ни Мусолини, ни Павелић.Тамо нас не чека нико Вучко.Ми смо за њих Магарци.А знаш зашто магарца зову у сватове(овог пута Е.е.е вро.пи.пи.пи-ске)?Не зову га да буде стари сват, већ да им носи воду и дрва за фешту.А фешта им је свака слична овој са нашом јуниорском рукометном репрезентацијом.Ако ниси магарац онда нема мјеста гдје се прави гозба звијери мој Вучко.Па пошто смо сви ми магарци, ево да ти се јавим“Њи-ха, њи-хааа,њи-њи-њи –хаааааа!

    Свиђа ми се