Видео

TВ дебата: Бошко Обрадовић – Војислав Шешељ (видео)


“Први пут сам на Студију Б од како су га купили напредњаци, надам се да ме нећете прекинути када се помене Вучић“, рекао је Обрадовић на почетку дебате са лидером СРС на Студију Б. Навео је и да цени то што је Шешељ на дебату дошао “у име власти“.

Шешељ је на то одговорио: “Мислим да господин Обрадовић плаћа данак неискуству – то је невероватна врста безобразлука. Он одмах вређа саговорника и каже да долази уместо некога. Мене је мајка довела на овај свет као личност, никада нисам ничији заменик био“.

24.02.2018.
Видео: YouTube

Приредила редакција СРБског ФБРепортера

4 replies »

  1. Ма колико се међусобно пљували,јадно је да сада у овом моменту нисмо сви сложни у одбрани националних интереса,да је среће и да је тог јединства било ми не би данас имали србске територије преименоване у неке измишљене вештачке државе и нације.И док тај процес разградње Србства тече ми слушамо глупости ,свађе и расправе ко је чији плаћеник све то и јесте само прави Срби сигурно нисте.

    Свиђа ми се

  2. РЕКАО ЈЕ МОНАХ АНТОНИЈЕ ДАВИДОВИЋ НАРОДУ ЈЕ ПОТРЕБНО ДА МУ ЗАМАЖУ ОЧИ ДА НЕ ВИДИ НИШТА ДОК СЕ СПРЕМА ИЗДАЈА КОСОВА МЕТОХИЈЕ НЕМА НИ БОШКА НИТИ ВОЈЕ НА ЛИТИЈИ ЗА СПАС СРБИЈЕ СССС

    Свиђа ми се