АКТУЕЛНО

Крађа беба: Милан Лакић, продуцент филма „Рођени отети“ (видео)


Зашто су државни органи Србије преузели правила из Југославије, код којих је:

1. забрањено родитељима да виде своју мртву новорођенчад? Зато што би то спречило крађу деце.

2. забрањено родитељима да сахрањују своју новорођенчад и она ту обавезу преузима? Зато што би то спречило крађу деце.

3. забрањено будућим очевима и особама од поверења да присуствују порођајима, природним и царским резом? Зато што би то спречило крађу деце.

4. забрањено да поред мајки све време проведено у породилишту буду њихова новорођенчад? Зато што је тада немогуће подваљивати мајкама да су им деца помрла, а то спречава крађу деце.

Изјаве неких припадника државних служби Србије да ће се позабавити проблемом крађе новорођенчади јесте млаћење празне сламе. Држави Србији не одговарају мале промене које би спречиле будуће крађе, нити покреће кривичне процесе против починилаца у случајевима у којима су родитељи пронашли своју покрадену децу, зато што она организује крађе и продају Србских новорођенчади!
……………………………………………………………………………….

У западној Европи:

1. правна је обавеза породилишта да родитељима показује њихову мртву новорођенчад. Ту обавезу подржавају психолози.

2. правна је обавеза породилишта да због сахрана родитељима предају мртву новорођенчад.

3. будуће мајке имају право да будући очеви и особа од поверења, присуствују порођајима, природним и царским резом.

4. У зависности од изабраног породилишта, мајке имају право да све време проведено у њима, буду са својим новорођенчадима.

И у западној Европи НЕМА крађа новорођенчади!

Andrea Weinmann 


ИЗВОР: HelmCast

***

ПОВЕЗАНО:

*„РОЂЕНИ ОТЕТИ“ документарни филм о крађи беба – Разговор са Иваном Миљковићем коме је украден брат близанац (видео)

*УДРУЖЕЊЕ „ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ О БЕБАМА“: Зашто комисија још није почела са радом?

*РЕАГОВАЊЕ: „Новим законом о `крађи беба` је предвиђено ослобађање од кривичног гоњења свих починилаца у ланцу организоване трговине бебама, што је и разлог за његово доношење“

*ХИТНО: НЕЋЕМО нови закон по налогу Савета Европе и Стразбуршког суда, којим прозападне странке на власти уз помоћ НВО отклањају могућност да се гоне починиоци и разоткрије ланац крађе беба!

*Родитељи украдених и несталих беба: НАЋИ СВАКО НЕСТАЛО ДЕТЕ – КО ШТИТИ „КУПЦЕ“ – НЕЋЕМО ПАРЕ, ХОЋЕМО ДЕЦУ!

*ПОМОЗИМО РОДИТЕЉИМА УКРАДЕНИХ БЕБА ДА СЕ САЗНА ИСТИНА: „Путују наше бебе у све крајеве света одлазе на пут без повратка са исељеничким пасошима, са непознатим људима путују у Шведску, Данску, Норвешку, Француску, Америку… Сваке године све их је више…“

———

5.11.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Важећи закон је звјерски закон. Радити на овом пројекту разоткривања крађе беба јесте супроставити се звјери. Ни звјер није толико моћна да се не може побједити. Колективним снагама све се може. Аутору свим снагама подршка и помоћ.
    Савјесни правници, криминолози, психолози и друге струке нека дају свој допринос овом пројекту. А ми грађани јавну подршку.
    Аутору желим добро здравље и снаге да истраје у овом подухвату.

    Свиђа ми се

  2. Серби одувек воле да продају туђе, а то су и државна имовина, и овде деца (туђа). Једноставно волимо новац виђе од своје отаџбине, више од дедовине, више од самих себе. И није ни чудо што нас мрзе. Између осталог и католик Вук Караџић реформатор је небројено средњевековних рукописа неповратно однео из манастира уз причу- штампаће их, а затим их – продао! Продао је и своју веру прадедовску и покатоличио се! Гнусно, а овде га и данас намећу као „бога“!

    Свиђа ми се